reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Katia wiesz, że ja z chęcią wszystkim się podzielę, bo na deser nawet mi jeszcze ciacha zostało :-) Tylko czemu dzieli nas jakieś 350 km... ;)

Hej [FONT=Tahoma, sans-serif]proszę wejdzie w tego linka [/FONT]eRmail musze uzbierać jeszcze 50 wejść zeby oderbać pieniądze. To nie wirus. Nie musicie się rejestrować ani nic wystarczy kliknąć. Z góry dziekuje :)

Marta powodzenia z mieszkaniem :-)

Verita placki po węgiersku to jest to! Zresztą wszystko bym zjadła, żeby tylko nie gotować :-)

Dziewczyny od środy mam nadzieję, że będę tu częstszym gościem. Nie nadążam czytać tego co naskrobiecie a o pisaniu to już w ogóle mowy nie ma. Drugi tydzień pracuję do 18 i po pracy nie mam już ochoty na siedzenie przy kompie . W środę mam wizytę u gina i od środy zaczynam L4 , a dziś kreci mi się strasznie w głowie, już dawno tak nie miałam :confused2: Głodna się przez Was robię , a zjem coś dopiero koło 19stej

cześć dziewczyny,
przeczytałam cały wątek od deski do deski w końcu:-)

a dzisiaj miałam telefon z poradni genetycznej i wyniki amniopunkcji: KARIOTYP PRAWIDŁOWY MĘSKI:-):-):-)
normalnie poryczałam się do słuchawki. jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-)

reklama
Marta kciuki za mieszkanie :-)
Trynity super ze z maluszkiem ok bardzo się cieszę :-)

A ja głupia poszłam z małym na zakupy bez wózka zawsze biorę żeby nie dźwigać miałam kupić 3 rzeczy ale ze otworzyli sklep po remoncie to trafiłam na promocję na kupowalam jak głupia i ledwo co doszłam z siatkami jeszcze mały mi po drodze uciekał a teraz brzuch mnie boli jak nie wiem ledwo co siedzę wzięłam no spe i mam nadzieję że przejdzie mężowi na razie nic nie mówię bo już wczoraj był na mnie zły ze Kacpra na rękach nosiłam

Do góry