reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej
No proszę pani Anety - tylko pogratulować :-) Zawsze dobrze jest mieć oparcie :-) I tak teoretycznie młodsza siostra :-D Dalej w to nie wierzę :-) Chodzę i się zastanawiam jak ja dam sobie rade z małą :-D

Pozdrawiam

reklama
Myszko nawet jeżeli nachodzą Cię takie myśli, od razu znikną jak tylko wrócicie do domu. Zobaczysz wszystko znajdzie swój czas i swoje miejsce, nie znam takiej mamy która by sobie nie umiała poradzić, do tej pory był tylko Mikuś dwójka dzieci to tylko podwójne szczęście :-D Jak ja Ci zazdroszczę :-D:-D:-D

Świąteczne zdjęcie
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Myszaagratuluje córeczki:-) kochana dasz rade podwójne szczęście:-) a co do Kuby to wydaje mi sie że pani doktor stwierdziła że skoro ma już 6 lat to powinien skończyc chorować na szczęście póki co nic sie nie dzieje i mam naprawdę wielka nadzieję że wyrósł
syneczkiale śliczni chłopcy jacy eleganccy super:tak:

Myszko nawet jeżeli nachodzą Cię takie myśli, od razu znikną jak tylko wrócicie do domu. Zobaczysz wszystko znajdzie swój czas i swoje miejsce, nie znam takiej mamy która by sobie nie umiała poradzić, do tej pory był tylko Mikuś dwójka dzieci to tylko podwójne szczęście :-D Jak ja Ci zazdroszczę :-D:-D:-D
Aneta - bardziej chodziło mi o to jak dam radę z dziewczynką :-D Wiecie etap księżniczek :-) malowania :-D ubierania :-D z chłopakami łatwiej :-D Ale mąż już się cieszy że będzie miał córeczkę :-D a i muszę tylko pamiętać że dziewczynkom trzeba pilnować od tyłeczka do przodu :-D i jak nazwać część intymną :-D kurcze tyle pytań :-D

Aniu dziękuję :-)

Myszko cóż na księżniczkach to ja się nie znam ;-) ale nie ukrywam że jeszcze mam nadzieję się kiedyś z tematem zaznajomić :-p
Oj coś czuję że oszalejesz i utoniesz w różach sukienkach kitkach ojj i znów Ci zazdroszczę :-D

witajcie, znow mnie troche nie bylo
nie jestem nawet w temacie

wiem ze przyszlirodzice urodzila gratulacje :tak:
mysza nie martw sie jak to bedzie z coreczka, napewno inaczej :tak:, ale dasz rade ;-)
u mnie mloda jest spokojniejsza od Sewka ale jest cudowna jak zreszta obydwoje :-D
a kto pyta nie bladzi ;-)
syneczki, ale oni swietni :-D i inni sa, roznia sie bardzo od siebie albo mnie sie wydaje

a u nas jakos po staremu
mala ma juz dwa zabki
stoi samodzielnie, nie chodzi - bedzie na to czas:tak:
sewi to gadula, dobrze sie dogaduje z niki, usypia ja albo bawia sie ladnie razem, nie bylo jeszcze takiej sytuacji zeby bil niki czy cos w tym stylu, narazie mowie poki co zobaczyy jak bedzie potem :-D
a to zdjecia moich pociech
pc250094.jpg

p1020277t.jpg

Hej
To o Ani_PR - nawet nie wiedziałyśmy :-) Miała coś pisać ale ucichła:-) Patrysia -gratuluje Nikoli :-) I Sewerynkowi bo to zaraz dwie imprezy Cię czekają :-D

Pozdrawiam

Patrysiu Myszko informacja sprawdzona poszperałam troszkę po forum i faktycznie chłopiec opuścił mamine ciepełko.

Aniu Ogromne gratulacje :-D Pochwal się szybciutko swoim skarbem :-D

Pati
no ciężko powiedzieć czy są do siebie podobni czy nie zależy od dnia :-p Gdybyś oglądała ich zdjęcia tak do drugiego roku życia nie odróżniła byś ich od siebie powiedziała byś że to jedna i ta sama osoba :-) a na dzień dzisiejszy różnią się ale nie tak do końca. Robią identyczne miny i co ciekawe obydwoje są podobni do mnie a mimo to nie wyglądają jak bliźnięta :-p generalnie fundament podobieństwa to mamusia i to najważniejsze :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny...
W poniedziałek w przedszkolu była agencja zajmująca się modelingiem dzieci, a więc rozglądała się, robiła fotki a wczoraj mogłam odebrać tego efekty. Zdjęcia wyszły cudnie ale co najważniejsze moim chłopcom zaproponowano kontrakt. Ponoć mają prezencje, są elastycznie przed obiektywem, fotogeniczni, chętnie współpracują i czerpią przy tym ogrom satysfakcji. Padło również że rzadko spotyka się tak podatne dziecko które świetnie uchwyca się w kadrze. I tak sobie myślę że skoro dostarcza im to tak dużo satysfakcji, podróżowali byśmy po Polsce na początek w ciągu tego roku gdzieś tam był by zapanowany wyjazd za granice na wybiegi (kontrakt przewiduje zarówno medeling foto jak i na wybiegach) i jeszcze by za to zgarniali nie mało kasy można by to było im gdzieś porządnie ulokować i na dorosłe życie mieli by niesamowity start i ułatwienie, zwiedzili by przy tym sporo miejsc to może nie blokować im takich możliwości? ale z drugiej strony zaburzyć dziecku zwyczajne beztroskie dzieciństwo?
Poradźcie kochane bo ja kompletnie nie wiem co robić.

A poniżej mała dawka tego co dostałam jeszcze dziś z rana...

Do góry