reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej
No proszę pani Anety - tylko pogratulować :-) Zawsze dobrze jest mieć oparcie :-) I tak teoretycznie młodsza siostra :-D Dalej w to nie wierzę :-) Chodzę i się zastanawiam jak ja dam sobie rade z małą :-D

Pozdrawiam

reklama
Myszko nawet jeżeli nachodzą Cię takie myśli, od razu znikną jak tylko wrócicie do domu. Zobaczysz wszystko znajdzie swój czas i swoje miejsce, nie znam takiej mamy która by sobie nie umiała poradzić, do tej pory był tylko Mikuś dwójka dzieci to tylko podwójne szczęście :-D Jak ja Ci zazdroszczę :-D:-D:-D

Świąteczne zdjęcie
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Myszaagratuluje córeczki:-) kochana dasz rade podwójne szczęście:-) a co do Kuby to wydaje mi sie że pani doktor stwierdziła że skoro ma już 6 lat to powinien skończyc chorować na szczęście póki co nic sie nie dzieje i mam naprawdę wielka nadzieję że wyrósł
syneczkiale śliczni chłopcy jacy eleganccy super:tak:

Myszko nawet jeżeli nachodzą Cię takie myśli, od razu znikną jak tylko wrócicie do domu. Zobaczysz wszystko znajdzie swój czas i swoje miejsce, nie znam takiej mamy która by sobie nie umiała poradzić, do tej pory był tylko Mikuś dwójka dzieci to tylko podwójne szczęście :-D Jak ja Ci zazdroszczę :-D:-D:-D
Aneta - bardziej chodziło mi o to jak dam radę z dziewczynką :-D Wiecie etap księżniczek :-) malowania :-D ubierania :-D z chłopakami łatwiej :-D Ale mąż już się cieszy że będzie miał córeczkę :-D a i muszę tylko pamiętać że dziewczynkom trzeba pilnować od tyłeczka do przodu :-D i jak nazwać część intymną :-D kurcze tyle pytań :-D

Aniu dziękuję :-)

Myszko cóż na księżniczkach to ja się nie znam ;-) ale nie ukrywam że jeszcze mam nadzieję się kiedyś z tematem zaznajomić :-p
Oj coś czuję że oszalejesz i utoniesz w różach sukienkach kitkach ojj i znów Ci zazdroszczę :-D

witajcie, znow mnie troche nie bylo
nie jestem nawet w temacie

wiem ze przyszlirodzice urodzila gratulacje :tak:
mysza nie martw sie jak to bedzie z coreczka, napewno inaczej :tak:, ale dasz rade ;-)
u mnie mloda jest spokojniejsza od Sewka ale jest cudowna jak zreszta obydwoje :-D
a kto pyta nie bladzi ;-)
syneczki, ale oni swietni :-D i inni sa, roznia sie bardzo od siebie albo mnie sie wydaje

a u nas jakos po staremu
mala ma juz dwa zabki
stoi samodzielnie, nie chodzi - bedzie na to czas:tak:
sewi to gadula, dobrze sie dogaduje z niki, usypia ja albo bawia sie ladnie razem, nie bylo jeszcze takiej sytuacji zeby bil niki czy cos w tym stylu, narazie mowie poki co zobaczyy jak bedzie potem :-D
a to zdjecia moich pociech
pc250094.jpg

p1020277t.jpg

Hej
To o Ani_PR - nawet nie wiedziałyśmy :-) Miała coś pisać ale ucichła:-) Patrysia -gratuluje Nikoli :-) I Sewerynkowi bo to zaraz dwie imprezy Cię czekają :-D

Pozdrawiam

Patrysiu Myszko informacja sprawdzona poszperałam troszkę po forum i faktycznie chłopiec opuścił mamine ciepełko.

Aniu Ogromne gratulacje :-D Pochwal się szybciutko swoim skarbem :-D

Pati
no ciężko powiedzieć czy są do siebie podobni czy nie zależy od dnia :-p Gdybyś oglądała ich zdjęcia tak do drugiego roku życia nie odróżniła byś ich od siebie powiedziała byś że to jedna i ta sama osoba :-) a na dzień dzisiejszy różnią się ale nie tak do końca. Robią identyczne miny i co ciekawe obydwoje są podobni do mnie a mimo to nie wyglądają jak bliźnięta :-p generalnie fundament podobieństwa to mamusia i to najważniejsze :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny...
W poniedziałek w przedszkolu była agencja zajmująca się modelingiem dzieci, a więc rozglądała się, robiła fotki a wczoraj mogłam odebrać tego efekty. Zdjęcia wyszły cudnie ale co najważniejsze moim chłopcom zaproponowano kontrakt. Ponoć mają prezencje, są elastycznie przed obiektywem, fotogeniczni, chętnie współpracują i czerpią przy tym ogrom satysfakcji. Padło również że rzadko spotyka się tak podatne dziecko które świetnie uchwyca się w kadrze. I tak sobie myślę że skoro dostarcza im to tak dużo satysfakcji, podróżowali byśmy po Polsce na początek w ciągu tego roku gdzieś tam był by zapanowany wyjazd za granice na wybiegi (kontrakt przewiduje zarówno medeling foto jak i na wybiegach) i jeszcze by za to zgarniali nie mało kasy można by to było im gdzieś porządnie ulokować i na dorosłe życie mieli by niesamowity start i ułatwienie, zwiedzili by przy tym sporo miejsc to może nie blokować im takich możliwości? ale z drugiej strony zaburzyć dziecku zwyczajne beztroskie dzieciństwo?
Poradźcie kochane bo ja kompletnie nie wiem co robić.

A poniżej mała dawka tego co dostałam jeszcze dziś z rana...

Do góry