Witam!
Tak długo mnie tu u Was dziewczyny nie było, że nie wiem od czego zacząć...
Mysza - gratuluję drugiego maluszka

:-), będziesz mieć chyba co do miesiąca identyczną różnicę wieku jak między moimi chłopakami!
Zytka - wróciłaś do pracy, super! Po takiej przerwie początki na pewno mogą być trudne ale najważniejsze jest to, że masz gdzie wracać.
Rekinasia - studia MBA!!! Moje ogromne gratulacje!

Aż trudno uwierzyć, że w prywatnym przedszkolu dzieci zmuszane są do leżakowania

Ciekawe czy kobitki zgodzą się by Igi zamiast spać przechodził do starszej grupy, u nas 2 lata temu taka opcja nie przeszła...
Ania31 - dużo zdrówka dla młodszych chłopaków
przyszlirodzice - to trzymam mocno kciuki za synka, pewnie mąż szczęśliwy?
Cloe - a Twoja Julka poszła do przedszkola? Kiedyś pisałaś, że jej nie przyjęli ale może zwolniło się jakieś miejsce?
Patrysia - spóźnione sto lat!!!
Ania ajra - jak Michaś odnalazł się w nowym przedszkolu?
Co u nas! W zasadzie bez zmian...Miałam nadzieję, że najpóźniej w sierpniu przeprowadzimy się do Poznania i wreszcie będziemy wszyscy razem. Niestety ciągle jestem z chłopcami sama

a mąż przyjeżdża do nas na weekendy. Cały lipiec byłam z Piotrusiem i Jasiem u moich rodziców i dzięki temu troszkę odpoczęłam - mimo koszmarnych upałów i zapalenia oskrzeli, które przyplątało się do mnie pierwszy raz w życiu ...

Także te 4 tyg minęły błyskawicznie a w sierpniu chłopcy porządnie dali mi popalić w domu...Nie rozumieli czemu mamy siedzieć sami kolejny miesiąc wakacji w Mirosławcu skoro u dziadków było tak fajnie. Na szczęście sierpień minął i od 1 września Piotruś poszedł do przedszkola. W domu zrobiło się ciut spokojniej:-)

.
Wreszcie, z dniem 1 września, M jest oficjalnie na etacie w Poznaniu i dopiero teraz mamy prawo ubiegać się o mieszkanie wojskowe. Pozostaje czekać i mieć nadzieję, że w miarę szybko coś się dla nas znajdzie. Oby, bo coraz bardziej jestem wykończona obecną sytuacją...:-(
Pozdrawiam cieplutko.