reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia - wszystkie najlepszego :-)

Nie czytam takich wiadomości - dla zasady .... ale przyznam sie że na początku sierpnia byłam w rybniku :-D fajne miasto :-) ze świetnym ryneczkiem :-D

Pozdrawiam
dziekuje :*
bylas w rybniku i mnie nie odwiedzil;as??
jeeeeeeee
jak moglas :D

witam
ide sie ogarnac
nakarmic mala i jak nie bedzie padac to do mamy...
potem zajrze

reklama
Patrysiu
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,

I zaczął sie rok szkolny Kuba dziś jako uczen zerowki stanał w murach szkolnych zestresowany nie bardziej niz mama:zawstydzona/y:Blizniaki w gimnazjum chciałam z nimi jechac zawiesc ale było mamus nie rob nam wstydu:zawstydzona/y: i pojechali sami szkolnym autobusem

Patrysiu STO LAT!

Ania 31 Bartuś w przedszkolu? Oliwka ze mną w domu siedzi Za rok na mus do przedszkola bo ja zamierzam mieć pracę(daj Boże daj Boże)
I jak Kubuś i jego pierwsze wrażenia w zerówce?

halo

Patrycja 100 lat :)
Mysza jak sie czujesz w pierwszych tygodniach?
ja tez tak na szybko dzis bo zle sie czuje zalapalam jakas bakteryjna infekcje gardla i mam antybiotyk i siedze w domku tzn leze w lozeczku...
wczoraj bylam u lekarza i robil mi USG i stwierdzil ze wedlug niego na 100% bedzie synus:) tylko jakos w to do konca nie moge uwierzyc;p

Witam
Dawna cloe Bartek jest ze mna w domu. A Kuba bardzo dobrze nie płakał jak go dzis zostawiałam zobaczymy jak bedzie jak pojade po niego:baffled:

Mysza jak samopoczucie? I gratuluje:tak::-D
anna ajra jak w pracy i jak Martynka Michas w przedszkolu pewniejak ryba w wodzie

A my z Bartkiem zaraz po Kube jedziemy:tak:ciekawe jak mu tam było

Ostatnia edycja:
Patrysiu z okazji urodzin samych słonecznych dni, wypełnionych szczęściem i wszystkimi kolorami tęczy!!!! :-D:-D
we wtorek wróciłam z Rodos, od lat kilku się nie opalałam a teraz jestem brązowiutka :) trochę się nałykałam słonej wody, ale podstawy windsurfingu opanowałam :-) wypoczęłam na maksa, wczoraj pierwszy dzień w pracy

Igi wczoraj poszedl do przedszkola 9:00-15:00, tatuś od odwiózł, mama go odebrała, dzisiaj było gorzej, bo płakał na początku, że chce do domu etc. stres dla niego i dla nas, liczę, że to tylko kilka dni i nabierze ochoty na nowe przedszkole :(((((

ja mam obronę pracy dyplomowej w sobotę a w niedzielę wielką imprezę, żeby uczcić zakończenie

dziękuję wam za pamięć! :-)
Zyteczka córo marnotrawna - welcome back!!! wracasz do pracy, będziesz miała nareszcie więcej czasu na BB :-D:-D

Zobacz załącznik 280436Zobacz załącznik 280435

zycia czekaj wrobisz sie Ty w pracy a Marcelinka w pzredszkolu,
no ale popatrz daje sobie rade skoro umie sie bronic hihi :-D

przyszlirodzice kuruj sie kochana!
fajnie ze bedzie syneczek!
no ale na 100 % to sie okaze na porodowce :-D:tak:

rekinasia uuuuuu szykuje sie imprezka to bedziemy pic za Twoje zdrowko a przede wszystkim za obrone :tak:
no i musze przyznac ze laska z Ciebie jak ogladalam zdjecia :rofl2::tak:

ja sie witam
i jeszcze raz dziekuje za pamiec i za zyczenia ur. ;-)
robie obiadek bo dopiero przyszlismy od mamy,
potem ,moze jeszcze na dwor pojdziemy ale nie wime
bo cos mnie glowa zaczyna bolec :baffled::sorry2:
Niki spi Sewek chodzi po mieszkaniu i chyba nie wie co z soba zrobic :-D

czolem! :)
już po obronie, mogę uznać studia za zakończone :-D w sumie było bardzo miło i pozytywnie. od sobotniego wieczoru aż do wczoraj świętowaliśmy ten sukces z całym rokiem i głowa mnie boli do tej pory :-)
z tym przedszkolem to chyba nie była dobra decyzja. Igor codziennie płacze, że nie chce spać w nowym przedszkolu. Babsko na rozmowie mówiło, że w czasie leżakowania, dzieci, które nie chcą spać, mogą iść do starszaków i się bawić - specjalnie o to pytałam, bo Igi trudno zasypia i w domu często nie śpi po południu. Co się okazuje? że jedyna opcja dla 2,5 latka, to siedzieć przez 1,5h na materacyku!!! :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:myślałam, że moje dziecko będzie szczęśliwe, będzie się wesoło bawić z dziećmi a nie zamierzałam fundować mu horroru siedzenia w jednym miejscu przez tyle czasu!!!! jestem wściekła, tym bardziej, że zapłaciliśmy wpisowe 500 pln i z góry wrzesień ponad tysiąc złotych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz moja mama go będzie odbierać przed leżakowaniem, ale i tak od rana błaga, żeby mógł zostać w domu, bo nie lubi pani Kamilki, bo go przykrywa kołderką i każe leżeć cicho, póki inne dzieci śpią i nie chce spać w nowym przedszkolu. myślałam, że horror leżakowania przeminął wraz z komuną a już na pewno w prywatnych przedszkolach???? czuję się jak w pułapce i zastanawiam się nad powrotem do pomysłu z opiekunką....

reklama
Rekinasia gratulacje!!! Co do lezakowania nie pomoge moje blizniaki jak chodzily do przedszkola do 3 latkow nie mialy z tym problemow Kuba i Bartek nie chodza wiec nawet nie wiem jak by zareagowaly. Glowa do gory moze potrzebuje wiecej czasu lub porozmawiaj aby na ten czas szedl do innej grupy.

A my zaziebieni Bartek i ja zakatarzeni a Kuba zapalenie krtani nad ranem w niedziele jechalam z nim na pogotowie dostal zastrzyk lekarstwa i dzis jest juz poprawa.troche martwi mnie ze tak dlugo byla przerwa a teraz znow:-( bede musiala odwiedzic alergologa i wrocic do lekow jakie bral a bylo juz tak spokojnie. Przy okazji mialam chrzest bojowy z autem bo nigdy sama nie jechalam tak daleko zawsze M a teraz musialam poradzic sobie sama. Dobrze ze jak byl kupilismy auto dla mnie bo musialabym wzywac pogotowie albo dzwonic po kogos zeby jechal ze mna.

Do góry