reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

święta, święta i po świętach :) cześć dzieweczki, jak sampoczucie poświąteczne??
my się trochę wymęczyliśmy spaniem poza domem, ale za to Igor mial frajdę :-D
choinka, ozdoby choinkowe, prezenty etc. :)
trochę smakołyków zjadłam, tata się śmiał, że te 4k, które ostatnio straciłam przez pracę, teraz odzyskam z nawiązką - może i tak :-D
w każdym razie wczoraj złapalismy trochę oddechu we własnych czterech ścianach :)
dzisiaj miałam umówionego squasha z trenerem - dostałam pod choinkę rakietę i chciałam ją wypróbować i co???? trener nie dojechał z zakopanego i zapomnieli mnie o tym poinformować!! :wściekła/y::wściekła/y:dowiedzialam sie o tym, jak przyjechałam na kort. nevermind.
jutro do pracy :(( żeby mi sie tak chciało, jak mi się nie chce :-D

buziaki i dajcie znać, jak po świętach

reklama
Hej :-D

Przeprowadzona na swoje jestem :-D teraz Mikołaj ma swój pokoik :-D

Zytka - wiadomo :-D i powiem jedno - wg mnie póki co remont się nigdy nie kończy :-D

Pozdrawiam i jakbym do Sylwestra się nie pojawiła :-D to wiecie Wszystkiego NAJ NAJ w Nowym Roku 2010 :-D

Cześć dziewczyny!:-)
Ale miałam dzisiaj fatalną noc:dry:… nie mogłam spać, strasznie mnie krzyż bolał, a później miałam kilka skurczy.:hmm: Dopiero o 3:00 po No-spie mi przeszło. Się zestresowałam. Z tego wszystkiego kupiliśmy dzisiaj ceratę w razie gdyby mi wody odeszły… wiem, późno… ale lepiej późno niż wcale.:-p
W każdym razie zrobiłam już, a może dopiero zakupy do szpitala. Wczoraj spakowałam walizkę i muszę zaraz sprawdzić na forum, co mi jeszcze brakuje.
Mój Adam ma teraz urlop, więc dużo mi pomaga. Michaś szaleje jak zawsze. Z dnia na dzień coraz więcej umie, mówi i oczywiście wymusza. Strasznie nie lubi się ubierać… och… mówię Wam… trzeba mieć nerwy ze stali.:zawstydzona/y:
Dzisiaj idziemy na KTG i konsultacje.:huh:

święta, święta i po świętach :) cześć dzieweczki, jak sampoczucie poświąteczne?? buziaki i dajcie znać, jak po świętach

A święta, jak to święta… rodzinnie przy stole. W tym roku miałam bardzo radosne i smaczne święta.:-)

jolek2 – rozmiar 24.
Mysza - ale się dla Was cieszę... w końcu na swoim! Super!:-D

Pozdrawiam!

Cześć Dziewczyny!

I ja się witam poświątecznie:-)Wróciliśmy wczoraj i jeszcze do siebie dochodzimy:-D Marcyśka przeszczęśliwa dostała m.in. upragnione sanki i kuchnię,nawet Mikołaj nie był dla niej straszny,no i nie poznała że to Dziadek:-D Ale i tak najfajniejsze było to,że u Dziadków są schody i można świetnie zjeżdżać w dół na brzuchu:-D Mówię Wam co za trzpiot z tej mojej dziewuchy:tak:
A dziś juz powrót do codzienności i spraw załatwiania. Pojechalismy z M (bo jeszcze na zwolnieniu i do dyspozycji:-p) pooglądac kafle do łazienki-aż mnie głowa rozbolała...

Mysza-prosze Cię nie strasz!!:-)Cieszę się,że już na swoim jesteście.Dlaczego tak długo to u Was trwało? Problemy z ekipą remontową czy tak sobie mościliście skrupulatnie gniazdeczko?:-) Co Miki na swój pokój?

Anna_ajra-osz Ty moje biedactwo:-)Ale juz niedługo Aniu wytrzymaj! Fajnie,że Adam w domku i Ci pomaga. A co do humorów Michasia to uwierz mi u nas tez jest wymuszanie i pokazowy płacz na zawołanie-nerwy ze stali to za mało:-D

Rekinasia- nie ma jak w domku-podpisuje się pod tym obiema ryncami:tak:Rakiete powiadasz Mikołaj Ci przyniósł,a ja przed świętami natknęłam się na taki zestaw do makijażu w kształcie laleczki Kokeshi-widziałaś? Od razu o Tobie pomyślałam:tak::-)Pupa takie cudeńko zrobiła.

jolek2- u nas też rozmiar 24

Buźki Dziewuszki!!!

Zyteczka widziałam w jakieś gazecie - śliczniutkie :)
przypomniałaś mi, że u nas na wigilii też był dziadko-Mikołaj :-D Igi z mamusi rączek się też nie bał :DD
Aniu czytam o tobie i odżywają wspomnienia - jak ten czas szybko leci... a potem ta śliczna kruszynka w moich ramionach

dzisiaj przeszłam totalną metamorfozę - obciełam włosy na krótko i radykalna zmiana koloru - wrzucam fotę na tajny :-D ludzie nie będą mnie na ulicy poznawać :))

Hej :-) Dziękuje za życzonka na nowe gniazdko :-D

Zytko - my sami wszystko kończyliśmy :-( więc w weekendy i trochę czasu nam to zabrało :-D i choć się przeprowadziliśmy to dalej mamy dużo rzeczy do zrobienia i kupienia :-D
Mikołaj uwielbia w dzień swój pokoik - nocą twierdzi że tam są potwory :-) i przylatuje do nas :-) Póki co nie ma żadnych szafek półek :-D więc zabawki są wszędzie :-D

Ania_ajra - kurcze ale to szybko mija :-) i już masz dwójeczkę ;-D wow wow wow :-D

Rekinasia - fryzurka genialna - taka energiczna i wesoła :-D

Pozdrawiam :-)

Witam w ostatnich godzinach nowego roku zostało ich hmmm jakieś 34 ;-)
Żyjemy systematycznie czytamy ale czasu na odpisywanie nie mamy,
Wygodpodarowałąm chwilkę po to aby zlożyć Wam życzenia na ten miejmy nadzieję nadchodzący lepszy Nowy Rok...

na nadchodzący Nowy Rok życzy Wam:
12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
31536000 sekund miłości.

Najserdeczniejsze życzenia dla Was dziewczyny,
szczęśliwego i radosnego Nowego Roku 2010, wszelkiej pomyślności i sukcesów, dużo zdrowia i zadowolenia! :-D
zdjecia_noworoczne.jpg

reklama
Do góry