reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witamy sie w Nowym Roku
Anna ajra wszystkiego najlepszego i ogromne GRATULACJE!!!!:tak::tak::tak::tak:MARTYNKO WITAJ!!!!!

Patrysiu no nareszcie sie odezwalas do nas. Dobrze ze u was wszystko w porządku:tak:

reklama
Ania_ajra gratulacje!!!! zdrówka dla was obydwu :-D:-D ale masz timing - 1 stycznia, Martynka zawsze będzie miała wolne w urodzinki :)
dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Witam dzisiaj...
M juz poszedl do pracy, rano bylismy jeszcze w aptece, po chlebek i u mojej mamy bo tesciowej nie bylo... :dry: a chcialam wziac jeszcze koszule nocna i kapcie i poprac sobie to wszystko....
potem zjedlismy z mlodym sniadanko i teraz oglada "happy feet" wiec chwila spokoju, piesek tez spi wiec nie lata po mieszkaniu i nie gryzie nam wszystkiego :blink:
No ale ja mam zadanie jak maly pojdzie spac a za niedlugo go poloze - musze poszukac tego kabla z aparatu - wiem ze gdzies tu jest ale pytanie - Gdzie ??? :sorry2:
No dobra to ja zmykam musze gary pomyc bo od wczoraj zostaly :-D
hehe potem pomyje podlogi pranie wstawie bo znowu cos tam z kosza wyskakuje :-)

jak narazie zmykam papapa

snna-ajra moje gratulacje, gapa przegapilam. Wszystkiego co naj dla ciebie i Martynki.

Patrysiu teraz czekamy na ciebie:tak:

Witam dzisiaj...
nocke mialam do dupy....
jestem nie wyspana...
nie umialam spac albo chodzilam siku albo pic albo pies piszczal bo zrobil kupe i musialam sprzatac a potem jeszcze Sewek co chwile do ans przychodzil i musialam go odprowadzac do swojego pokoju
ojjjjjjjjj....... :no::no::no::no::no:
a dzis mialam isc na badania (morfologia i mocz) ale jak zadzwonil budzik to powiedzialam ze to pieprze jutro pojde... i spalam dzis do 10
moj dal sniadanie malemu i byli prawie cicho wiec nawet to nadrobilam... :sorry2:

kaska czekajcie czekajcie :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!

Zaczęło sie na dobre u nas z remontem:tak: Dziś weszli fachowcy i zaczęli od wyburzania ścian,jak poszłam zobaczyć efekty to się zdziwiłam,że takie duże mieszkanie mam:-D M się zapalił,że może by jednak nie wszystkie ściany stawiać i zrobić trochę wolnej przestrzeni,ale nie wiem... Dziś też zamówiliśmy porządne drzwi wejściowe,w pon. mają montować, a zatem dzieje się!:shocked2:

A jakby stresu było mało to Marcysia przechodzi ostra fazę buntu niestety:-( Wczoraj nie chciała wsiąść do samochodu i jej głupia ustąpiłam i zrezygnowałam, bo sobie myśle może dziecko ma jakieś przeczucia i lepiej nigdzie się z domu nie ruszać:sorry2: ale jak dziś próbowała powtórzyć manewr to sie juz nie dałam zwieść i skończyło się na histerii na maxa:-( Ach... Czasem się zastanawiam kto kogo wychowuje?Ja Marcelka czy ona mnie?;-)

Dziś Anna_ajra miała wyjść do domku z Martynką i Ania obiecała,że się odezwie na BB,ale pewnie taka stęskniona domku i Michasia najzwyczajniej odezwie się później:tak::-) Malutkiej apetyt podobno dopisuje i jest przesłodka:-)

Patrysia-no to teraz Ty i potem będziemy czekać na kolejną odważną z nas;-):tak:

Buźkam Was Dziewczyny i spadam jakieś prasowanie uruchomić,muszę wykorzystać to,że moje dziewczę dziś o przyzwoitej godzinie poszło śpiochać:tak:
Dobrej nocki!!!

witam sie:)
a nam sie przyplatalo jakies dziadostwo znow:-( mala ma jakies ropne krosty w buzi smaruje jej nystatyna i Aphtinem.Nie chce jesc ale pije po troszku, smoczka tez nei chce bo ja boli:( i nocki nie przespane chociaz dzis bylo juz lepiej budzila sie moze z 7 razy bo wczoraj to byl koszmar 15 minut snu 15 minut usypiania i tak cala noc. bidulka.

A mnie znow dopadla jelitowka ehhh jak ten Nowy Rok się zaczął

Bylismy u lekarza i bidulka moja i ma zapalenie jamy ustnej:(:-:)-:)-:)no:
Dalej nystatyna + sachol+ bioaron c+ tantum verde i może sie leczyc z tydzien albo i dluzej Boze zeby jej szybko przeszlo tak mi jej szkoda. Tesciowa pisala teraz ze jak jej sacholem starła to bidulka glodna taka byla ze cala miseczke platkow z mlekiem zjadla jak mi jej szkoda i chce mi sie razem z nia plakac.:-(

U nas po malutku dzieciaczki na szczęście zdrowe przed świetami tylko Bartek miał zapalenie oskrzeli ale dzis jest juz wszystko ok.
przyszlirodzice dużo zdrówka dla córci.

Zytka ach te remonty:tak:A na wieści od anny ajry pewnie troszke poczekamy niech sie kobieta zaklimatyzuje w domku:tak:

reklama
Do góry