reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Na szybko co u nas... abyscie wiedziały że żyjemy ;-)
Drugi tydzień walczymy z grypskiem. Nie pominęła nikogo na dziś dzień nie jest najgorzej tylko te zatkane noski grrrr i ogólnie brak czasu na cokolwiek...

reklama
Cześć Dziewczyny!

Przepraszam Was,że się nie odzywam,ale nie mam czasu najnormalniej w świecie:-( Jest tyle spraw do załatwienia na pilno z mieszkaniem-w zw. z tym spółdzielnia,księgi wieczyste czyli sąd,meldunki nasze-z czym jest największy problem bo ja i Marcelek jesteśmy zameldowane na Śląsku i procedura się wydłuża... Do tego jeszcze ekipy remontowe,po prostu mam wrażenie,że wszystko na raz:szok:A do tego mój szanowny M chory na zapalenie oskrzeli i to ja latam i załatwiam,a tatus siedzi z dzieckiem. W ogóle nie czuje atmosfery świąt, nad czym bardzo ubolewam:-:)-( Jutro skoro świt wyjeżdżamy do tesciów,a po drodze jeszcze chcemy odwiedzić cmentarze,także zawrót głowy gotowy. mam nadzieję,że już po Świętach złapie wiatr w żagle,a przy tym i trochę więcej czasu i napisze więcej co u nas. Póki co my z Marcysią zdrowe i oby tak dalej:tak:

Kochane moje życzę Wam spokojnych,rodzinnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia! Buziaczkam Was mocniasto i Wasze dzieciaczki kochane!

O dziwo wytknęłam nos z kuchni:eek: jakimś cudem:confused2:

Dziewczynki moje drogie... i zajrzalam zyczyć Wam magicznych Świąt...

...by Świeta te były okresem pojednania i spokoju,by wszystkie problemy schowały się gdzieś w kąt ,a Świeta upłyneły Wam w jak najlepszej atmosferze,wszystkiego najlepszego ...góry słodkości i wiele miłości...;-)

Ostatnia edycja:
W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Świątecznego nastroju,
miłosnego podboju.
Seksu w łóżeczku,
pieniędzy w woreczku,
Finlandii na stole,
Porsche w stodole!

Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt życzy Cloe z rodziką:-):tak:

Cześć Dziewczyny!!!

Ja tylko na chwilę złożyć Wam życzenia:tak:

Załączniki

• kartka.jpg
    kartka.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
witam i przepraszam ,że tak się wcinam ale mam pytanko .Proszę powiedzcie jakie rozmiary bucików kupowałyście swoim dzieciaczkom na tą zimę . Interesują mnie zwłaszcza rozmiar na chłopca. pozdrawiam

Do góry