reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam w tym ostatnim dniu roku :biggrin2: Życzę Wam i sobie :-)

:biggrin2: Momentów odpoczynku i pełnego relaksu :-D
Pracy która cieszy :-D
Planów które są możliwe do wykonania :-D :-D

I :biggrin2:

Żeby Wasze dzieci miały bogatych rodziców :-D

Pozdrawiam M.

reklama
I ja najserdeczniej Wam wszystkim zyczę...

wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2010 roku ;-)

happy_new_year.jpg

Dziewczyny !!!!

Ania_ajra urodziła dzisiaj o 18:45 Martynkę:-):tak:
Malutka waży 2900g i mierzy 52 cm i otrzymała 10 pkt. Ania przesyła Wam buziaki:-)

Ale fajowo!!!!

Buźkam mocniasto:-)

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:
tyle mnie tu nie bylo ze nie wiem nawet o czym pisac....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prawdopodobnie dzisiaj m przywiezie kompa od tesciowej do nas wiec moze jeszcze postaram sie zajrzec do Was...
nie wiem co jeszcze chcialam pisac...
ale pozdrawiam Was wszystkie goraco... :tak::tak:

:-):-):-)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam i pozdrawiam :-)
anna ajra --gratulacje ogromne:):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
witajcie dziewczyny w Nowym Roku

na sam poczatek gratulacje dla Ani i Martynki :-D:-D
ale sie ciesze...
to teraz moja kolej... :sorry2::sorry2::sorry2:

juz mam neta w domu ale korzystam poprzez telefon mojego m wiec pomalu nam chodzi...
ale lepsze to niz nic...
dzisiaj m wlasnie przywiozl komputer
ale chcialam zrzucic sobie zdjecia na kompa i niestety okazuje sie ze gdzie zapodzial sie kabel z aparatu... :shocked2:
nie wiem nawet gdzie jest ...
jutro czeka mnie szukanie :dry:

teraz ide jeszcze poszukac czegos na allegro dla malej i koncze pisanie na BB :cool2:

dobranoc :-)

Do góry