reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kluska - ale wkoncu jestes :laugh2::laugh2::laugh2:
dziekuje udalo nam sie hehe :-D:-D:-D:-D

kaska - kochana ja tez nie wiem co Ci poradzic bo sama tego nie uzywalam i nie uzywam...
moze zapytaj kogos kto tego uzywal - jak to sie sprawuje :tak:

anna ajra - no i to strasznie kazdy dzien to normlanie masakra a mialo byc tak ze od tego 15 mielismy juz zaczac wszystko a tak dupa blada

zytka u nas przeszlo ale Wam nie zazdroszcze:no:
Oby to szybko przeszlo :tak: ja posmarowalam to Sewkowi termentiolem (chyba tak to sie nazywalo) i przeszlo

rekinasia - juz anm dali klucze do piwnicy... tam wszystko zanosimy :tak: dla nas to i tak juz duzo... a oni powiedzieli tez ze juz wynosza powoli z domu :tak:

kluska - w tym samym co mieszkalismy tylko na innym osiedlu... na moich starych smieciach :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a Dominis normlanie jest przeslodki - szkoda ze ja juz taka stara jestem :sorry: ale bede miala coreczke wiec rezerwuje sobie Dominisia za ziecia :tak::tak::tak:

syneczki no kiedys te zeby trzeba zrobic - idz za mniec do sadysty :-D:-D:-D

gosia ale sie teraz bedzie dziac u Was...
jeszcze nie bylo efektow bo oni tez zajeci i nie ammy dla siebie czasu :confused2:

margaritta - to fajnie ze siostra spowiedzwa sie bejbika - super :tak:

ja troche sie odmienilam...
obcielam wloski - zdjecie na nk :-D:-D:-D:-D
a do tego jakos l;eci...
co chwile zwozimy cos do piwnicy ostatnio zakupilismy jeszcze panele do pokoju malego i przedpokoju kosztowaly 15,99 za m wiec jeszcze nie tak duzo :sorry:

reklama
o zapomnialam sie pochwalic co u nas Mlodej wylazi 12 zabek
i wczoraj w koncu bylismy jej podciac (zrównać) włosy nawet grzecznie siedziala :) a ja stara glupia zapomnailam wziac do albumiku wloskow ehhh:-( a mialam to zrobic:(

Ania - włoski do albumiku ? :-) wow a dużo rzeczy masz w albumie ? :-) No i gratulacje bezbolesnego ząbka :-)

Patrysia - my dalej remontujemy więc pewnie szybciej ode mnie się przeprowadzisz :-D

Pozdrawiam

my wrocilismy z zakupow, nakupowalismy troche zapasu i dzis cos zrobie z pieczarkami :cool2: jeszcze nie wiem co ale narazie zjedlismy z Sewkiem cala makrele wedzona :szok::szok:
ale pychotka byla :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

mysza wiesz co chialabym szybko ze wzgledu na porod, ale nie szybciej pewnie od Ciebie :laugh2: chociaz moze i szybciej :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

tez mam taki album od Sewka z miejscem na jego pierwsze obciete wloski - juz tam dawno zagoscily :tak:

u nas album się zatrzymał na etapie dobrych chęci :) za to nagrywam trochę i to jest niesamowita pamiątka
Gosia za mundurem panny sznurem J, ale nie ma lekko, zapuszczacie korzenie a tu trzeba się przenosić w nowe miejsce :( mój brat jest wojskowym i też z całą rodziną wędrują
Syneczki przejrzałaś naszą gwiazdę na babyboomowym firmamencie, błagamy Margariciu ODEZWIJ SIĘ, bez ciebie jesteśmy jak te rośliny bez słońca, owieczki bez pasterza, twarz bez uśmiechu, kożuch bez kwiatka!!! :-D:-D - no, liczę, że zagwarantowałam sobie twoją obecność co najmniej na miesiąc :-p:-D
Przyszlirodzice kwiaty są OK! M jest typem niekwiatowym i wątpię, żeby nawet po mega awanturze wpadł na tak genialny w swej prostocie pomysł z kwiatami, ostatnio mnie wkurzył, bo na okrągłe urodzinki, oprócz głównego prezentu... dostałam komplet porcelany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo kiedyś wspomniałam, że mi sie podoba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:liczyłam na wielki bukiet a wg niego to strata kasy, bo przecież zwiędną... stwierdziłam, że na następne urodziny dostanę pewnie odkurzacz, więc po namyśle kupił mi kwiaty, ale to już nie było to samo co spontan
my przez 2 dni sami, M w delegacji za granicą

Czołgiem laseczki

Rekinasia no nie wiem nie wiem:cool2::-D:-D poza tym przciez sie odezwalam:laugh2: a powiedz mi co znaczy kożuch bez kwiatka?:eek:

Myszaa nie mów,ze nie znasz takiego albumiku :sorry:

My tez mamy z tym,ze w miejscu na wloski pierwsze sciete pusto,bo..nie scinaliśmy jeszcze :eek: wrzuciłam troche na tajny to mozna zobaczyc czuprynke Niki:-D

Pati prosbe mam- poniewaz nie mam profilu na NK swojego-wrzuc focie swoja na tajny:-p

Niki spi-ide coś zdziełać zatem.

Tymczasem..

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas po staremu, choć od dwóch dni Michaś ma katar. Żadnej gorączki, ani kaszlu, tylko z noska mu leci. Dostaje wit. C i calcium.
Właśnie korzystam z chwili… chłopaki pojechali na garaż i do Castoramy. Adam będzie montował pułki (6szt.) u Michałka w pokoiku więc myślę, że nie będziemy się nudzić. Strasznie mocno dzisiaj wieje…

Zytka – jak tam alergia u Marcysi… czy wiesz już od czego?
My niestety nie dorośliśmy jeszcze do zabaw z plasteliną… uff… już sobie wyobrażam ten Sajgon… ale popieram Asię – fajny pomysł.
Rekinasia – wszędzie szukam tej nakładki na sedes, ale nigdzie nie ma. Będę musiała zerknąć na Allegro. Dostępne są takie plastikowe, twarde… a ja szukam miękkiej, w części silikonowej.
Kluska79 – śliczne te Twoi chłopaki! A co do zaproszenia, to na pewno z miłą chęcią skorzystamy. Jesteśmy miłośnikami ryb, a mój Adam to wędkarz z powołania – także możesz się nas wiosną/latem spodziewać.
Dziękuję, czuję się bardzo dobrze. Maleństwo rośnie zdrowo, a ja trzymam się jeszcze całości.
Syneczki2 – ten rok upływa Wam coraz bardziej pod tytułem: Uwaga – stomatolog! Brrryy…
No i gratuluję nocnikowego sukcesu!
Gosia 78 – życzę Tobie bezstresowych 7tyg. poza domem, udanej zabawy na weselach i oby przeprowadzka i czas spędzony bez męża szybko minął! Mam nadzieję, że będziesz miała dostęp do Internetu?
A Adam czuje się już dobrze – dziękuję! Po kręgarzu zawsze jest duuuuża poprawa. Niestety dość często ma problemy z kręgosłupem…

Odpiszę później…

Ostatnia edycja:
Do góry