Cześć Dziewczyny!
Nie nadążam za Wami jak Bozie kocham
Mam problemy jakieś z kompikiem i nie mogę pisać na zaawansowanej edycji,dlatego wybaczcie mało kolorowego posta!
Anna_ajra-
Aneczko kochana w tym dniu szczególnym życzę Ci mnóstwa miłości,samej radości i spełnienia marzeń! Buziaczkam Cie urodzinkowo!!!
Niestety nadal walczymy z wysypką,która mimo, że podajemy leki,smarujemy się, uważam na jedzenie Marcysi i robię jej po 3 dodatkowe płukania ubranek nasila się
Rece mi się załamują, bo nie mam pomysłu na to cholerstwo,skąd się wzięło? Biedna ta moja Marcyśka....
Co do nakładki to widze że juz zdecydowałaś
Daj znać potem jak się sprawdza!
Gosia- nie zdążyłam życzyc Ci udanych kolejnych 2 wesel... Mam nadzieję,że mimo tych 7 tygodni poza domkiem odezwiesz się w jakis sposób
Poznań może być
Autostradą do Łodzi 2 godziny,myślę,że szybciej będzie niż z Łasku
)
Rekinasia i Margaricia- no co Wy wiedźmy moje drogie pewnie,że się nie obraziłam
Tylko widzisz
Asiu ten szlafroczek (że do niego wrócę) to m.in. prezent z tego zaginionego bagażu,a zatem rozumiesz tą rozpacz tatusia,że to taki niewypał?
Choć juz sama nie wiem czy to na pewno przyczyna tego uczulenia-wątpię...
Margaricia- zazdroszczę Ci tych 3 godzin drzemki Nikusi,u nas bez zmian-kosmos!!! A Twoje dziewczyny-pierwsza klasa po mamusi rzecz jasna
Mysza- i my też mamy taki albumik z miejscem na pierwsze postrzyżyny
Zaliczone u nas dzień po roczku! Jest tam miejsce poza ważnymi opisami na zdjęcia z rożnych okazji, a także na zdjęcia z USG, na opaskę z rączki itd. Fajna pamiątka
Patrysia- nowa fryzurka-super
Dziewczyny życzę Wam wszystkim spokojnej nocki!