reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Dziękuję za pamięć i życzonka!
Zapowiada się fajny weekend… mam nadzieję, że zabierze mnie dzisiaj mąż na zakupy, kawkę i lody do galerii…:-p:-D
W niedzielę świętujemy roczek mojego chrześniaka! Przyjęcie jest zaplanowane w restauracji (tak jak i chrzciny były) więc myślę, że będzie swobodnie i pysznie.:-)
Bratowa chciała dla małego chodzik. Kupiliśmy taki:
1.jpg

A tak w ogóle to mam dylemat… nie wiem, na którą nakładkę na sedes się zdecydować. Dziewczyny doradźcie!
Pierwsza: NUK NAKŁADKA NA SEDES (760021153) - Aukcje internetowe Allegro

[FONT=&quot]Druga:hd-bro NAKŁADKA NA SEDES zapachowa - Disney (771395272) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]

Aniu wszystkiego naj naj naj spełnienia marzeń zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym.

Co do nakładki to my mamy tę drugą nawet identyczny kolor ;-) sprawda sie świetnie bo ma takei gumowe przyssawki co uniemożliwia wiraże po sedesiku i ten kubuś puchatek Ami mówi " misko ami siii"

Fotke z dzisiejszej tronowej gościny wrzuce wieczorem jak tylko kabel znajdę kto to wie gdzie się szwęda...

Aniu NUK mi się bardziej podoba; 'balkonik' super, Igorowi na roczek kupiliśmy podobny, tylko bez tylu bajerów, do tej pory się nim bawi, tylko teraz traktuje go jak fotel na kółkach, bo z przodu jest zagłębienie, w którym można siąść
Klusia to już wiemy kto nas na następny zjazd lutówek zaprasza :-D:-D grilowana rybka - mniam!
gdzie jest Cloe?? największe milczki się odzywają a ona nic... :)

Cześć Dziewczyny!
Nie nadążam za Wami jak Bozie kocham :) Mam problemy jakieś z kompikiem i nie mogę pisać na zaawansowanej edycji,dlatego wybaczcie mało kolorowego posta!

Anna_ajra- Aneczko kochana w tym dniu szczególnym życzę Ci mnóstwa miłości,samej radości i spełnienia marzeń! Buziaczkam Cie urodzinkowo!!!

Niestety nadal walczymy z wysypką,która mimo, że podajemy leki,smarujemy się, uważam na jedzenie Marcysi i robię jej po 3 dodatkowe płukania ubranek nasila się :( Rece mi się załamują, bo nie mam pomysłu na to cholerstwo,skąd się wzięło? Biedna ta moja Marcyśka....

Co do nakładki to widze że juz zdecydowałaś :) Daj znać potem jak się sprawdza!

Gosia- nie zdążyłam życzyc Ci udanych kolejnych 2 wesel... Mam nadzieję,że mimo tych 7 tygodni poza domkiem odezwiesz się w jakis sposób :) Poznań może być :) Autostradą do Łodzi 2 godziny,myślę,że szybciej będzie niż z Łasku :))

Rekinasia i Margaricia- no co Wy wiedźmy moje drogie pewnie,że się nie obraziłam :) Tylko widzisz Asiu ten szlafroczek (że do niego wrócę) to m.in. prezent z tego zaginionego bagażu,a zatem rozumiesz tą rozpacz tatusia,że to taki niewypał? :) Choć juz sama nie wiem czy to na pewno przyczyna tego uczulenia-wątpię...

Margaricia
- zazdroszczę Ci tych 3 godzin drzemki Nikusi,u nas bez zmian-kosmos!!! A Twoje dziewczyny-pierwsza klasa po mamusi rzecz jasna :)

Mysza- i my też mamy taki albumik z miejscem na pierwsze postrzyżyny :) Zaliczone u nas dzień po roczku! Jest tam miejsce poza ważnymi opisami na zdjęcia z rożnych okazji, a także na zdjęcia z USG, na opaskę z rączki itd. Fajna pamiątka :)

Patrysia- nowa fryzurka-super :)

Dziewczyny
życzę Wam wszystkim spokojnej nocki!

reklama
Witam Was
Anna ajra - spoznione ale szczere wszystkiego anj naj naj....
a co do nakladki sedesowej to ja Sewkowi chce wlasnie kupic ta zapachowa :tak:
acha i fajny chodzik :rofl2:
zytka dziekuje ;-)

Do góry