kluska - ale wkoncu jestes
dziekuje udalo nam sie hehe
kaska - kochana ja tez nie wiem co Ci poradzic bo sama tego nie uzywalam i nie uzywam...
moze zapytaj kogos kto tego uzywal - jak to sie sprawuje
anna ajra - no i to strasznie kazdy dzien to normlanie masakra a mialo byc tak ze od tego 15 mielismy juz zaczac wszystko a tak dupa blada
zytka u nas przeszlo ale Wam nie zazdroszcze
Oby to szybko przeszlo ja posmarowalam to Sewkowi termentiolem (chyba tak to sie nazywalo) i przeszlo
rekinasia - juz anm dali klucze do piwnicy... tam wszystko zanosimy dla nas to i tak juz duzo... a oni powiedzieli tez ze juz wynosza powoli z domu
kluska - w tym samym co mieszkalismy tylko na innym osiedlu... na moich starych smieciach
a Dominis normlanie jest przeslodki - szkoda ze ja juz taka stara jestem ale bede miala coreczke wiec rezerwuje sobie Dominisia za ziecia
syneczki no kiedys te zeby trzeba zrobic - idz za mniec do sadysty
gosia ale sie teraz bedzie dziac u Was...
jeszcze nie bylo efektow bo oni tez zajeci i nie ammy dla siebie czasu
margaritta - to fajnie ze siostra spowiedzwa sie bejbika - super
ja troche sie odmienilam...
obcielam wloski - zdjecie na nk
a do tego jakos l;eci...
co chwile zwozimy cos do piwnicy ostatnio zakupilismy jeszcze panele do pokoju malego i przedpokoju kosztowaly 15,99 za m wiec jeszcze nie tak duzo
dziekuje udalo nam sie hehe
kaska - kochana ja tez nie wiem co Ci poradzic bo sama tego nie uzywalam i nie uzywam...
moze zapytaj kogos kto tego uzywal - jak to sie sprawuje
anna ajra - no i to strasznie kazdy dzien to normlanie masakra a mialo byc tak ze od tego 15 mielismy juz zaczac wszystko a tak dupa blada
zytka u nas przeszlo ale Wam nie zazdroszcze
Oby to szybko przeszlo ja posmarowalam to Sewkowi termentiolem (chyba tak to sie nazywalo) i przeszlo
rekinasia - juz anm dali klucze do piwnicy... tam wszystko zanosimy dla nas to i tak juz duzo... a oni powiedzieli tez ze juz wynosza powoli z domu
kluska - w tym samym co mieszkalismy tylko na innym osiedlu... na moich starych smieciach
a Dominis normlanie jest przeslodki - szkoda ze ja juz taka stara jestem ale bede miala coreczke wiec rezerwuje sobie Dominisia za ziecia
syneczki no kiedys te zeby trzeba zrobic - idz za mniec do sadysty
gosia ale sie teraz bedzie dziac u Was...
jeszcze nie bylo efektow bo oni tez zajeci i nie ammy dla siebie czasu
margaritta - to fajnie ze siostra spowiedzwa sie bejbika - super
ja troche sie odmienilam...
obcielam wloski - zdjecie na nk
a do tego jakos l;eci...
co chwile zwozimy cos do piwnicy ostatnio zakupilismy jeszcze panele do pokoju malego i przedpokoju kosztowaly 15,99 za m wiec jeszcze nie tak duzo