reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Margaritta zaraz wrzuce ;-)

anna jra - no to nie bedziecie sie nudzic - czekam potem na fotki :-D

No maly juz spi - to dobrze...
ja czekam na m bo obiad musze mu przyszykowac - ziemniaki mialam jeszcze gotowac - ale za bardzo mi sie nie chce :sorry::laugh2:

bylam dzisiaj u Panstwa G. bo przyszly jakies dwa listy jedno ze spoldzielni o czlonkostwie a drugie to czynsz tylko wzielam spakowalam to i nawet nie zwrocilam uwagi na to ze to czynsz na nas... ale my nie placimy go bo jeszcze tam nie mieskzamy :confused2:
wiec musze do niekj jutro zadzwonic ze ma sobie to zaplacic :tak: no zreszta sami sie tak ugadywalismy :-)

reklama
Widzę, że albumy na tapecie… cóż, też założyłam Michałkowi i byłam na bieżąco do ostatniego ząbka. Włoski też tam już są. Muszę go przejrzeć.:eek:
No i a propo delegacji… mój m wylatuje 25 na tydzień do Finlandii. Też będziemy sami… uuu…:-(

Margaritta – gratulacje dla siostry!:-) Ja mam dwóch braci, jeden o rok starszy, a drugi o 18 lat młodszy – także nie patrz na to! No i niezły post… pisany z Nikolką na kolanach!
przyszlirodzice – gratuluję kolejnego ząbka.
patrysia – ale narobiłaś mi ochoty na makrelę… mmm… jutro sobie zjemy!:-D
Fotki owszem, ale to dopiero w wolnej chwili.
Jestem ciekawa, jak zareagują państwo G. na rachunek???
Rekinasia – zgadzam się, nagrania są niesamowitą pamiątką. Ostatnio oglądałam jak Michaś skończył roczek i losował… piękna sprawa!:tak:

Chyba muszę zajrzeć na tajny…
Pozdrawiam!

anna ajra nie powinni sie zdziwic bo przeciez oni tam mieszkali i to od nich rachunek...
my tam nie przesiadujemy wiec za co my mamy placicic a jak nam kaza zaplacic to maja czas na wyprowadzke do 15 hehe niezle to zagralam :cool2:
oj wspolczuje ze bedziecie sami - tydzien szybko zleci :tak:
nam jeszcze zostala jedna makrela :-)

anna_ajra moze nie doslownie z Nikolką na kolanach,ale wciskala mi sie miedzy nie chcąc dotknąc chociazby kawiatury-ale dałyśmy rade;-) 18 lat róznicy powiadasz:eek: no troche jest ;-) A tydzien bez męzulka jak pisala juz Patrysia zleci- wiem coś o tym :tak:

Zyciaaa ja mam nadzieję,ze Ty sie nie gniewasz za ten "szlafroczek":zawstydzona/y: bo az mi dziwnie teraz jakoś:sorry: przepraszam za mój jezor..

Ojaa o jaaaaaaaaaa szaleństwo normalnie :-D:-D:-D znów czytania miałam na dłuższy czas ale w końcu tak ma być:-D:-D:-D ale to tylko moja wina urzędowało się cały dzień po za domem to teraz trza nadrabiać.

Aniu PR no tak kwiaty...niby banał, ale ja bym choć raz chciała je dostac po kłótni tylko ze mój sie na to nie porwie. Baaa ostatnio kwiaty od niego to a dostałam na 4cią rocznice ślubu i to pewnie tylko dlatego że moi rodzice tego samego dnia mają swoją i nie chciał być gorszy od mojego ojca :confused2: pod tym wzgledem daje mu 1 na szynach bo niżej sie już nie da :-(

Myszko ja tez nie wiem o czym one z tym albumem jestem tak samo cofnieta jak i ty :-p:-p:-p a Mikuś boski na nk no czemu ja taka wiekowa:eek::eek::eek:

Patuś a ja Ciebie tez na nk widziałam co to za wynalazek ktoś się porwał na realizacj pomysłu i całe szczęscie ;-) ślicznie :tak:

Anna-ajra sama bym swojego wysłała choc by z tego powodu że ostatnio mu nieźle odkręca ale nie w tę stronę co trzeba tłumaczę to przepracowaniem tylko ilez można:confused2: tak tak teraz tak mówię ale gdyby mi wyjechal na dwa dni chociaz juz widzę jak bym jęczała jednak te 10 lat razem niesie za sobą pewne konsekwencje. Zleeeeeeeeeeeci nim się obejrzysz będzie z Wami.

Lileczka no kurde dwie nam się odnalazły a tyś zgineła. Co to ma do licha znaczyc proponowała bym znaleść porządne wytłumaczenie...:laugh2:

Moniamonis swoją drogą ciebie babsztylico tez nie ma od dawien dawna :eek:

Margaret
Ty sobie ustaw bb jako strone główną będę spokojniejsza że ten zapał tak szybko Ci nei ustąpi. :-D Niki na tajnym boska a po kim taka uroda??? no sama powiedz po kim??? Po mamusiiiiiiiii :-D:-D:-D no nie oszukujmy się i po ciotce Anecie też coś tam jest mniejsza z tym jakim cudem grunt że jest :-D:-D:-D

Syneczki2 no przez grzecznosc nie zaprzecze:cool2: i musze Ci racje przyznac...po mamusiiii ofqrs:-D:-D

a propos lileczka własnie:eek: stoje murem za Syneczkami obys wymowke miała dobrą:-D:-D

jestem i ja:)

patrysia- my sie z naszymi dogadalismy z eoni zaplacili za swoje rachunki a my za swoje;) tzn. oni zaplacili do 10 a my za reszte:)

margaritta- ale juz masz duze te pannice:)

syneczki, rekinasia- wiem ze to luksus te kwiaty dla mnie tez:) bo kwiaty to taki wyjatek dlatego sie zdziwilam ze dostalam;p. Apropos przydatnych prezentow to ja jestem jak najbardziej za:)

aniu- zdrowka dla Michałka:)

reklama
Aniu, bynajmniej... spać mi się chce non stop :-D
wpadłam, żeby ci życzyć z okazji urodzin
oceanu miłości, bezmiernej radości, jak ryba zdrowości, bez ości i złości, bez bólu kości, pełni życia w całej rozciągłości :-D:-D:-D

Do góry