hej laseczki .Wiem wstyd na całej linii
przepraszam
;-)
Zycia, Rekinasia jestem kobitki- dzieki za skuteczne przywołanie.Az mi sie tak jakoś zrobiło,ze... usiadłam i pisze i to z Niką obok- a to jest misja specjalna normlanie
Wciska sie mi tu co chwila, klikac chce rzecz jasna- ale sie postaram pare słów napisac;-)
Przede wszytskim
Kluska79 witaj serdecznie po dłuuuugej przerwie.Cieszą wiesci twe odnosnie twarzy Piotrusia, ale za to ADHD . Będac jeszcze w PL była pani psycholog u Martysi w przedszkolu i zrobila taki maly wykład dla rodziców odnosnie tej "choroby" -wytłumaczyla to tak dokładnie ,ze do dziś pamietam jej slowa i wszytsko co sie wiaze z ADHD- łatwo nie jest- i rodzice takiego dziecka musza miec wiedze na ten temat i duuuuzo cierpliwosci i wyrozumiałosci- jednak mozna to powolutku "poskromic".Wierze w Was w Piotrusia... A Dominis no cóz- zazdroszcze
ale tak pozytywnie;-) sliczny chłopczyk i te włoski- wyglada cudnie.Pozdrawiam Cie serdecznie.I do zyczen skromnie się dołączam
anna_ajra czy jak juz Ci mowilam ,ze Martnka to najpiękniejsze imie jakie mogłas wybrac
wiem wiem- mówiłam,ale moge to powtarzac
:-)
Rekinasia jak przeczytałam "no no sie kaszle" to miałam rogala od ucha do ucha i to na głos nawet
Zycia wybacz kochana- szlafroczek zapewne piękny ,tylko to tak fajnie zabrzmiało i jeszcze ten komentarz rekinasi
uwielbiam Was.
Zyciaaa a tak powazniej to współczuje Marcelkowi.Oby poszło to sobie i nie wróciło. Jak Ty dajesz rade bez drzemki małej
az mi ciary przeszły
normalnie szacun. Nikola sypia raz dziennie 3 h
tyle,ze wtedy nie wiem w co rece włozyć.Ale jestem happy .Jakby ona mi nie spała w dzien...- nawet nie chce myslec
kasiu kochana- ja to w ogóle nie wiem o czym Ty do nas piszesz
serio- zacofana zem.Ale- sukcesow zycze .Jak najmłodszy krasnal?
Syneczki2 witaj witaj :-) i ja "zaczęłam" sobie chodzic do stomatologa..lepiej pozno niz wcale( pisze o sobie oczywiscie).zawsze sie tak paniecznie bałam,ze
teraz te sie boje,ale... zrobie i bedzie ok-moze sie nawet o aparat pokusze- daaawno juz powinnam ,ale jakoś nigdy nie było nas stac.... całuski dla chłopców.
przyszlirodzice... przez dzidzie wybłagac samochód? chyba ja czegos nie rozumiem.Ale wazne ,ze Ty sie w tym wszystkim orientujesz i trzymasz reke na "pulsie";-)
Gosia78 pozostaje mi zyczyc udanej zabawy ;-) a młody da rade- musi
A na te 7 tyg to ten domek zostawiacie tak sam sobie? czy moze ktos bedzie zagladał?
Myszaaa ty to jak po ogien zawsze
ale przynajmniej nadrabiac nie musisz
;-)
patrysia i Tobie powtórze z przyjemnościa,ze Nikola to cud imie;-) I oby Wam tez sie poukładalo po waszej mysli ;-)
laseczki moje- sie postram czesciej ,ale nie obiecuje. No dobra powiem Wam skąd moja nieobecnosc... Mam siostre starsza od siebie, która ma juz dwójke dzieci.A tam dzieci duze konie
chlopiec 16 lat- moj chrzesniak
i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy
mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo
Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz
widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze
Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi
Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki
Teraz mi sie dostanie od
kropeczki ze posta walnęłam na 4 strony
wybacz szefowo.