reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hihi Gosia pojechałaś po bandzie: primo z weekendem, po którym musisz dochodzić do siebie - halo, czy to nie jest dokładnie odwrotny kierunek?? żyjesz innym rytmem niż miliony Polaków :-D:eek::-D secundo, że to niby kochane chłopaki fundnęły nam po dzieciaku heheheh - norrrmalnie działalność chartytatywna z ich strony, popytam na osiedlu, może ktoś jeszcze się zgodzi w zamian za samochód :-D:-D spodziewam się tłumów, ale auta dam tylko tym, którzy będą skuteczni hihihi. Gosiaku a z jakiej to okazji twój mąż tak jeździ, jest żołnierzem?
Kluska Dominiś uroczy, mamy taką samą czapkę, ale u nas nic spod niej nie wystaje, oprócz niebieściutkich oczu i noska, chyba poczekamy jeszcze ze 2 lata na takie włosy :)

hej laseczki .Wiem wstyd na całej linii:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam:sorry:;-)
Zycia, Rekinasia :sorry: jestem kobitki- dzieki za skuteczne przywołanie.Az mi sie tak jakoś zrobiło,ze... usiadłam i pisze i to z Niką obok- a to jest misja specjalna normlanie:-D Wciska sie mi tu co chwila, klikac chce rzecz jasna- ale sie postaram pare słów napisac;-)

Przede wszytskim Kluska79 witaj serdecznie po dłuuuugej przerwie.Cieszą wiesci twe odnosnie twarzy Piotrusia, ale za to ADHD . Będac jeszcze w PL była pani psycholog u Martysi w przedszkolu i zrobila taki maly wykład dla rodziców odnosnie tej "choroby" -wytłumaczyla to tak dokładnie ,ze do dziś pamietam jej slowa i wszytsko co sie wiaze z ADHD- łatwo nie jest- i rodzice takiego dziecka musza miec wiedze na ten temat i duuuuzo cierpliwosci i wyrozumiałosci- jednak mozna to powolutku "poskromic".Wierze w Was w Piotrusia... A Dominis no cóz- zazdroszcze :-p ale tak pozytywnie;-) sliczny chłopczyk i te włoski- wyglada cudnie.Pozdrawiam Cie serdecznie.I do zyczen skromnie się dołączam:rofl2:

anna_ajra czy jak juz Ci mowilam ,ze Martnka to najpiękniejsze imie jakie mogłas wybrac :-p:-D:-D wiem wiem- mówiłam,ale moge to powtarzac :cool2::-)

Rekinasia jak przeczytałam "no no sie kaszle" to miałam rogala od ucha do ucha i to na głos nawet :-D:-D Zycia wybacz kochana- szlafroczek zapewne piękny ,tylko to tak fajnie zabrzmiało i jeszcze ten komentarz rekinasi:-D:-D uwielbiam Was. Zyciaaa a tak powazniej to współczuje Marcelkowi.Oby poszło to sobie i nie wróciło. Jak Ty dajesz rade bez drzemki małej :szok: az mi ciary przeszły :-D normalnie szacun. Nikola sypia raz dziennie 3 h :cool2: tyle,ze wtedy nie wiem w co rece włozyć.Ale jestem happy .Jakby ona mi nie spała w dzien...- nawet nie chce myslec:-D

kasiu kochana- ja to w ogóle nie wiem o czym Ty do nas piszesz:sorry: serio- zacofana zem.Ale- sukcesow zycze .Jak najmłodszy krasnal?

Syneczki2 witaj witaj :-) i ja "zaczęłam" sobie chodzic do stomatologa..lepiej pozno niz wcale( pisze o sobie oczywiscie).zawsze sie tak paniecznie bałam,ze:sorry: teraz te sie boje,ale... zrobie i bedzie ok-moze sie nawet o aparat pokusze- daaawno juz powinnam ,ale jakoś nigdy nie było nas stac.... całuski dla chłopców.

przyszlirodzice... przez dzidzie wybłagac samochód? chyba ja czegos nie rozumiem.Ale wazne ,ze Ty sie w tym wszystkim orientujesz i trzymasz reke na "pulsie";-)

Gosia78 pozostaje mi zyczyc udanej zabawy ;-) a młody da rade- musi:-D A na te 7 tyg to ten domek zostawiacie tak sam sobie? czy moze ktos bedzie zagladał?

Myszaaa ty to jak po ogien zawsze:-D ale przynajmniej nadrabiac nie musisz:-D;-)

patrysia i Tobie powtórze z przyjemnościa,ze Nikola to cud imie;-) I oby Wam tez sie poukładalo po waszej mysli ;-)

laseczki moje- sie postram czesciej ,ale nie obiecuje. No dobra powiem Wam skąd moja nieobecnosc... Mam siostre starsza od siebie, która ma juz dwójke dzieci.A tam dzieci duze konie:-Dchlopiec 16 lat- moj chrzesniak:cool2: i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy :rofl2: mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo :eek::-D:-D Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz:sad:widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze:tak: Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi:-D Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki:-D

Teraz mi sie dostanie od kropeczki ze posta walnęłam na 4 strony:zawstydzona/y: wybacz szefowo.

Ania przyszlirodzice - z tym samochodem to był oczywiście żart:tak:
Rekinasia - za dziewczynkę to i ja autko stawiam! A M jak się domyśliłaś to żołnierz, taki ze skrzydłami odrzutowymi:-D

Margericia - na jednej jest :-) Ale siostra będzie miała ciekawie :-D i wesoło do późnej starości ;-D

A u Gosi ;-) "oczko" widziałam ;-D Ania ja wiem czemu on chce drugie - tak jak napisała Gosia - będzie się kłócił że Amelka i drugie mają mało miejsca - i wiesz dwa wózki :-) i Vana sobie porządnego kupi ;-D

Pozdrawiam i żegnam się z ogniem :-D

Ojej ojej ale tempa nabrałyście człowiek dzień nie zaglądał i nie wiem teraz komu co miałam napisać to sie nazywa ponoć skleroza czy uroki życia straczego...? :-D:-D:-D

Przyszlirodzice
ja powiem tylko jedno...gdyby to moje czekało na moją akceptacje w sprawie zmiany samochodu czy choć w najmniejszym procencie liczył się z wyborem modelu już nie wspominając o marce to była bym w siódmym niebie. Przy przedostatnim wielce dał mi mozliwość wyboru koloru no i jakiś tam wybrałam, ale że oczywiscie "trafiła się niesamowita okazja której grzechem było by nie zacisnąć w garści" nawet tej czerni nie miałam :confused2: tak że jestem w szoku że Twój się z Tobą liczy albo to to moje takie odwrócone :eek::confused2:

Gosiu78 no popatrz Poznań :-D;-)
Czyli co? wypasiony weekendzik był :laugh2: niby wszystko pięknie łądnie miło przyjemnie i ciepło ale ja nieznosze takich ekstrawagancji z dwóch powodów pierwszy to sprzątanie przed a drugi mega bałagan kuchenno salonowy po :confused2: ale czego sie nie zrobi dla wyśmienitego towarzystwa :-D

Margaticiu no żesz ty kobieto ja już cię przejżałam, Ty małpiszonku potrzebujesz świadomosci ze jesteś w centrum :laugh2::laugh2::laugh2: niby nic cicho sza a jak wpadniesz to z mega rozpędu i wiesz że każdy z niecierpliwościa zaczyna czytać twego posta :-D:-D:-D ty to Wojewudzkiego-Bojewdzkiego sie mi nadajesz gada bys utemperowała i przygadała jak sie patrzy :-D;-)

reklama
anetka-dla neigo nie wazne moje zdanie przedwczoraj i wczoraj sie mocno scielismy az musialam wyjsc z domu i ochlonac;/ wczoraj przyszlam z pracy i czekam na mnei z bukietem kwiatopw mysli ze tym wszystko naprawi ehhhh... nie wiem czy to przez ta jesnien czy co ale czuje sie ajkas taka wypalona na nic nie mam ochoty i mam jesiennego dola

Do góry