reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Witajcie
kurcze ja dzis nie wyspana....
nie umialam zasnac a jeszcze wczoraj nie mialam jak siedziec na kompie bo wiecznie byl zajety :confused2: wiec poszlam z malym spac po 20 ale zanimm zasnelam to troche minelo...
dzisiaj bylismy w leroy merlin po kafelki bambusowe do laznieki
zaplacilam kur...cze ponad 600 zl :szok::confused2: masakra....
a do tego jeszcze nie mam humoru bo dzwonilam do Panstwa G. i co sie okazalo nie wyrobia sie z wyprowadzka do 15 tylko zostana do konca miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-( a my potem bedziemy zapieprzac jak te zuczki gnojoki :confused2::confused2::confused2::confused2::confu sed2::no::no::no::no::no:
wrrrrrrrrrrrrrrrrr

no a mala mi buszuje kopie mnie w zebra i siedziec nie umiem :confused2::sorry2:

haha mysza - no wlansie po tym co dzis uslyszlam jakos sie nie ciesze ... przeprowadzi szybko sie nie doczekam :confused2::confused2::confused2:

syneczki zdrowka dla Oliwierka - wpsolczuje bo jak dziecko chore to potrafi dopiero dokazac...

przyszlirodzice to do dziela :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczyny!:-)
Poniedziałek... m w pracy, Michaś śpi i w końcu mam chwilę dla siebie!:cool2:
U nas nic nowego. Tydzień szybko minął nie wspominając o weekend'dzie. Mieliśmy gości z dziećmi i jestem tak ogólnie wyczerpana po całym tygodniu z m w domu.

patrysia - gratuluję tak dobrych wyników! To świetnie, że malutka jest zdrów jak ryba! Śliczne zdjęcie, normalnie podobna do Sewcia!:-D
Całe szczęście kawa nie była gorąca...
Kafelki owszem... kosztują, ale za to będziecie mieli śliczną łazienkę! :tak:
A co do wyprowadzki, to radzę byście uzbroili się w cierpliwość... Jaki macie termin w akcie notarialnym?
przyszlirodzice - każda decyzja o posiadaniu dziecka wydaje się być w nieodpowiednim czasie... tak to już jest. Musicie się z m dobrze zastanowić i szczerze porozmawiać. Musi to być wasza wspólna decyzja.
Zytka - i jak Wam idzie z popołódniową dzemką?
Co do pogody, to masz całkowitą racę... rozpieściła nas, a teraz trudno się przestawić.
Jak było u teściów?
Dziękuję za życzenia zdrowia.
Mysza - zdjęcie Martynki jest na 1150 stronie. A co do zwolnienia, to owszem. Od września nie chodzę do pracy.
Syneczki2 - dużo zdrówka dla Oliwerka! Mam nadzieję, że już lepiej się czuję!
A jak tam Amadeuszek, dalej wchodzi na sedes się załatwić?
Uczę języka niemieckiego.;-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
anna ajra - no wlasnie w akcie mamy ustalone na 15 pazdziernika - i oni ten termin przekrocza!!! trudno przeciez nie wygonie ich na bruk mimo tego ze nam spieszy sie bardziej niz im jedynie pojedziemy i uzgodnimy to i w miare mozliwosci przesuniemy szybciej ta ich wyprowadzke :tak:

maly zaraz pojdzie sie kapac i spac...
a te plamy to napewno nie od kakao...
raczej albo majtki albo cos co go tam drazni...
nic nie schodzi jedynie poprawia sie skora - nie jest taka popekana...
ale dostalam masc od znajomej posmaruje mu tym i zoabczymy jak jutro bedzie :tak:

no a to Sewi i jego wariacje :-D no i spacer ;-)
seeeeeewi0214604595.jpg

seeeeeewi0034264726.jpg

Z okazji urodzin przyjmij Kasiu (Kluska79)
najlepsze życzenia!:-D
osiemnastka-urodziny.jpg

Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz
oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Dużo zdrowia, bukietu kwiatów co dzień,
miłego słowa co chwilę
oraz szczęścia przez cały czas!

Ostatnia edycja:
reklama
Patrysia - a ja się patrzę i n ie mogę sobie przypomnieć kiedy Misiak miał tylko 4 dolne zęby :-D Super Sewcio wygląda :-D
hehe no ale smiesznie wygladaja te jego dwojki takie kly :sorry::laugh2::laugh2:
narazie ma 10 zebow i nic nie widac zeby nastepne szly - chyba dobrze licze :eek: a moze przeoczylam jakies zebolki :zawstydzona/y:
Z okazji urodzin przyjmij Kasiu (Kluska79)
najlepsze życzenia!:-D
osiemnastka-urodziny.jpg

Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz
oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Dużo zdrowia, bukietu kwiatów co dzień,
miłego słowa co chwilę
oraz szczęścia przez cały czas!
ja rowniez sie dolaczam do zyczen :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kasia- to i ja dolaczam sie do zyczen:)
a ja wczoraj kupilam sobie kwas foliowy:D i zaczelam lykac:)
no to jakis krok do przodu jest :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry