reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Patrysia super:-D:-)
Agawa a moja Julka niesetty do przedszkola nie poszła za dużo chętnych a z racji tego że nie pracuję przenieśli ją na listę rezerwowych:wściekła/y::no: Poki co cieszy się stwierdziła że "w przedszkolu były same nudy i z nudów aż rysowała":eek::eek: ciekawe kiedy ja będę miała oznaki szaleństwa bo z dwójką cały czas w domu ... o matko:szok::rofl2:

Helol
widze ze dzieciaczki w przedszkolach:) dzielnie chodza
cloe- i to jest wlasnie bez sensu bo jak matka ma znalezc prace jak ma dziecko w domu:angry: no chore to :wściekła/y:

oto Polska właśnie, ale gdyby to faceci zajmowali się dziećmi... to szybciutko byłby system opieki, który by ich z tego wymiksował :eek: mam kolegę w Szwecji i ciągle przekłada jakieś terminy, bo a to z dzieckiem do lekarza, a to szczepienie albo rozpoczęcie roku w przedszkolu, u nas dalej większość uważa, że to sprawy mamusi...

A mnie chandra dopadła od kilku dni ale od wczoraj taka porządna. Nie mam sił na nic ani tym bardziej ochoty. Siedzę, myślę i mam juz wszystkiego dość...powodu nie znam :confused2:
Na ulicach pustki taka cisza że szok, chłopcy poszaleli dziś tylko ryk i jęk ja już chce koniec dnia a tu dopiero 10.30 :-(

Siemaracha moje drogie! :)

Jakie Wy macie tempo to ja nie mogę:szok:Człek 2 dni nie ma czasu zajrzeć a Te (w sensie Wy) szkryfią że aż wióry lecą:-D

Anna_ajra,Rekinasia- o co kaman z tym szyfrowaniem? Nie możecie się doczytac moich przejrzystych pościków? Baby jedne!!!:-D

Margaricia-masz absolutną rację! Nalezało mi się to twoje wirtualne lańsko. Powinnam sie cieszyć z tego co mam,ale czasem mnie dopada i sobie nie radzę....

Patrysia- gratki mocniaste za siostrzyczkę dla Sewcia!!!!!:tak:I jeszcze spóźnione ale szczere uściski urodzinkowe:-) Mam nadzieję,że z tym kredytem się wyjaśni i będzie ok.

Anna_ajra- cieszę się że Michaś dzielnie zniósł Waszą nieobecność:tak: Mam nadzieję,że i ja dam radę tak się świetnie bawić;-)I masz rację oczywiście,że prasowanie nie zając-nie ucieknie,posłuchałam Twojej rady,olałam to i mam jeszcze większą kupę do wyprasowania:-p:-D

Agawa-byłaś w Łodzi? Nic się wcześniej nie pochwaliłaś,a gdzies bym tam na Ciebie zapolowała:-D

Kasia- tylko pozazdrościć takiego samopoczucia świeżo po porodzie:tak:Następnym razem jak sie da tez będę się bronić przed nacinaniem krocza. Buziaczki dla Was!!!

Rekinasia-Marcelek też mnie regularnie ujeżdża:-DA zatem doskonale Cię rozumiem:tak:No i co z tym Twoim patentem na przespane nocki?

Ania31- będzie dobrze z tym examinem-trzymam kciuki:tak:Tylko ten stres,który tak trudno opanować,juz ja to znam-nerwus ze mnie pierwsza klasa:-( Widzę,że kampania wyborcza u Ciebie:-D Dobre:-)

Cloe- jak to wręczyli Ci wypowiedzenie? Przeciez Ty jesteś na urlopie wychowawczym-to tak można? :shocked2:

Syneczki- głowa do góry!!!:tak:

Mysza-hop,hop!!!

No to się mnie udało nadrobić:-D Spadam Laski do jakiejś roboty póki moje dziewczę odsypia sobie nocke. Sciskam Was mocniachno!!!

Cześć dziewczyny!:happy:
Dziś coś kiepsko się czuję… Michaś też marudny. Chyba ta zmiana pogody.:-(

Gosia 78 – do usłyszenia 15 września, szerokiej drogi!;-)
Syneczki2 – jak było na parapetówie z ostatniej chwili?
Nie przejmuj się, chandra minie… Mój Michaś też dzisiaj cały dzień marudzi i z pieluchą po mieszkaniu chodzi.:no:
agawa1 – jak tam 2 dzień w przedszkolu, nadal tak fajnie?
cloe – przykro mi, że dostałaś wypowiedzenie.:-( Oby nowa praca była satysfakcjonująca.
A do przedszkola jeszcze zdążą dziewczynki pójść.
patrysia – zdrówka Wam życzę!:tak:
lileczka – wiem, że informacje dotyczące płci trzeba przyjmować z rezerwą. Także poczekamy jeszcze.;-)
kaskax25 – buziaczki dla chłopców!
Rekinasia – w H&M można znaleźć święte ciuszki! Też lubię tam kupować. Jestem ciekawa kiedy Igorowi przejdzie z tym porannym wstawaniem…?:eek: W tym miesiącu nie wyszło z rodzeństwem dla malutkiego, ale może tym razem się uda?:-p:-D
A Szwecja, owszem ciekawy kraj pod każdym kątem.
Ania31 – myślę, że na właściwym egzaminie będzie większa nerwówka… choć nigdy nie wiadomo. W każdym razie trzymam kciuki i cieszę się, że tak dobrze Tobie idzie.:happy:
Zytka - coś czuję, że ta sterta prasowania przypadnie mi w nagrodę za "dobre" rady... haha...

Pozdrawiam Was wszystkie!

Ostatnia edycja:
Cloe- jak to wręczyli Ci wypowiedzenie? Przeciez Ty jesteś na urlopie wychowawczym-to tak można? :shocked2:
Ano można jeśli np firma ogłasza upadłość . :cool:
Przyszlirodzice mnie to już się nawet nie chce tego komentować Porażka:crazy:
Rekinasia nie wiem ile pokoleń jeszcze by u nas panowie zaczęli myśleć w ten sposób :crazy:
A co do H&M to ostatnio trochę tam poszalałam :rofl2:też uwielbiam tą firmę :tak:ceny jeszcze nie straszą a rzeczy naprawdę świetnie się nosi Julka ma ich chyba pół szafy :tak:Oliwka poki co dodziera po siostrze :-p

Hej
dziewczyny na sam poczatek dziekuje za gratulacje i wspieranie nas przy tym kredycie :-)

agawa - no z jednej strony fajnie jak Kamilek chce chodzic do przedszkola ale jak mowisz ze nie chce stamtad wychodzic to ciezko bedzie... z czasem sie przyzwyczai ze tam sie dlugo nie zostaje :-D

rekinasia wiecej powinno byc takich facetow ktorzy wiedzieli by jak to jest zajmowac sie dzieckiem :tak:
no a test chyba musial byc przeterminowany hihih :-p:-p:-p

syneczki - kochana nie zalamuj sie bedzie dobrze obojetnie co Ci dolega :tak:;-)

zycia oj dziekuje bardzo za zyczonka urodzinowe :tak:

reklama
No a co do kreytu to pozalatwialismy to co mielismy ona powysylala dokumenty i jeszcze muasileismy jechac do Lukasa po zaswiadczenie o calkowitej splacie kredytu (ktory byl do lipca br.) ale dadza nam go dopiero za 2 tyg bo tyle sie czeka na niego :sorry: i jest odplatny 20 zl :confused2: jeszcze nic nie dali a juz za wszystko biora :wściekła/y:
ale ten dokument bedzie juz tylko warunkiem wyplaty kredytu :tak:
a jutro decyzjaaaaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Bojeeeeeeee sieeeeeeeeeeeeeee :szok::szok::szok::szok::szok:
3mcie kciuki :tak:

Do góry