reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kasiu- jestem z toba i tez sie pomodle
biedny miloszek:( mam nadzieje ze nic powaznego z tego nie bedzie
aniu- smigaj z nim do tego ortopedy tylko zeby to jakies sciegno nie bylo;/

reklama
Cześć Dziewczyny!

Marcysia moja dziś ma ciężki dzień od samego rana:-(Idą jej na raz trójki na dole i jest taka biedna... Dałam jej paracetamol,bo widzę że ją to meczy,pokazuje na buźkę, wkłada paluszka do buzi i często zaciska bardzo szczęki i zgrzyta tak, że ciary przechodzą:-( Teraz sobie śpiocha,ale z zasypianiem było ciężko.

Kasia-biedny Miłoszek:-(Będę się za Was modlić:tak:,ale mam nadzieję że mu to szybko minie.

Anna_ajra- spoko,nie obarcze Cie moim prasowaniem,nie miałabym sumienia:-)Kupiliśmy Marcelkowi zabawkowe żelazko z deską do prasowania-więc mam pomoc:-D:-DA dziecko jakie szczęśliwe!
Trzymam kciuki za pomyślną wizytę u dr:tak:i czekam oczywiście na świeże wieści:-)

Agawa,Cloe-ale Wy aparatki jesteście:-DAle tu nie ma sie co śmiać,dzisiaj człowiek jest tak zakręcony że wszystko się może przytrafić:tak: Moja koleżanka w liceum przyszła do szkoły zimą bez skarpetek! W windzie sie zorientowała i juz jej się nie chciało wracać-tak się tłumaczyła:-)Dodam,że do szkoły miała jakieś 30 km i jechała 2 autobusami!

Patrysia-i co z kredytem?

Od wczoraj mam wielką ochote na murzynka-ide sobie upiec:-D

Pozdrawiam Was cieplaskowo!

Witam po ciężkum dniu:wściekła/y:Oskar znowu nie spał popołudniu i był okropnie marudny, płacz, wrzask i wszystko nie tak :wściekła/y::wściekła/y:Teraz już padł.No i nauczył się wchodzić po drabinie na piętrowe łózko:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szybko zrobiliśmy zabezpieczenie:szok:i teraz starszy ma trudności z wchodzeniem:no:

anna ajra - czekam na potwierdzenie,że to Martynka:tak::-D
patrysia - jak tam się sprawy mają???
agawa-nieżle z tymi majtkami:zawstydzona/y::tak:
kaskax oby to nie było nic poważnego , trzymam kciuki za zdrówko dla was:tak:
pozdrawiam mamusie:-):-)

Kasiu- jak Miłoszek?
Aniu super ze bedzie Martynka:) ja to bym chciala chlopca do pary jak cos wiec musze skladac zamowienie i pwoiedzice jak to wam sie tak pieknie udalo zaplanowac plec;p

kasiu ojejku biedny Miloszek kochana nic nie bedzie nasze modlitwy w tym pomoga, jak mi Was szkoda :-:)-:)-(

anna ajra - wow gratulacje :-D:-D:-D:-D ale sie ciesze Wy to tez macie szczescie bedziemy mialy parke hehe

a co do kredytu to zapraszam na T :-D

hej
Dosc dobre wiadomosci miloszkowi nic nowego nie wyskoczylo ufffff obejrzalam z rana calego i leczymy teraz tylko juz powstale ranki. A jest co leczyc:no::no::no:Buziak wyglada jakby byl poparzony:no:Ale nastraja mnie nadzieja to ze nic nowego nie wyskoczylo i ze jedna ranka na policzku juz ladnie sie goi. Zreszta lekarz uprzedzal ze leczenie jest dlugie.
Anna_ajra moje gratulacje ale wam zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Buziaki moze jednak obejdzie sie bez szpitala

Dziewczyny mam ustalony termin egzaminu państwowego to 23 września na 14.15 byłam w szoku że tak szybko Pani w okienku stwierdziła tylko a po co czekac także do 23 jestem kłębkiem nerwów mam nadzieję ze bedziecie trzymały za mnie mocno kciuki:-D.
Mój Bartek w środe zawołał sam siusiu szybko po nocniczek i udało sie :-D:-D:-Dale byłam z niego dumna do tego sam bił sobie brawo:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: po południu bylismy na szczepieniu wiecie jaka mnie duma znów rozpierała moje dziecko wogóle nie zapłakało nic a nic trzy wkłucia a mó syn siedział i nic:shocked2:Panie pielegniarki bardzo sie dziwiły a mamusia jakiegoś chłopca mówi to moj syn popłacze za nich dwoje :-(
kaskax kuruj małego Miłoszka dobrze że nic wiecej sie nie pojawiło modle sie za Was kochana
anna ajra super wiesci Martynka:-D:-D:-D gratuluję!!!!!
Patrysia tolece na T czytać:-D:-D:-D

reklama
Do góry