reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej. U nas w porzadku, ja juz funkcjonuje zupelnie normalnie (chwalic tego kto wymyslil zeby nie nacinac krocza). Miłoszek odpukac jest super grzeczny przesypia cale dnie inoce budzi sie tylko na jedzonko czuwa moze ze 3 godz dziennie:szok:Ciekawe jak dlugo potrwa ten blogostan:cool2::cool2:Musze niestety bardzo uwazac na swoja diete bo szkodzi mu wiele rzeczy, po kawalku pomidorka mial bole brzuszka, wczoraj zjadlam kilka kulek winogrona i nad ranem znow byl krzyk, takze pozostaje mi bardzo okrojona dieta:zawstydzona/y::zawstydzona/y:No ale wole juz czegos nie zjesc niz sluchac placzu.
Anna_ajra a ty jak sie czujesz jak ten czas szybko leci u ciebie juz polmetek:szok:Dobrze ze Michasiowi nic gorszego sie nie stalo
Patrysia tak samo niedlugo i wasze bobaski beda na swiecie. I jak po wizycie wiadomo juz??
Lileczka czytalam dziekuje:-D
Rekinasia i jak bedzie kolejny bobas??Fajnie by bylo nasza rodzina sie rozrasta;-)
Agawa nocki w sumie nie takie zle oby tak dalej:tak:
Gosiu szczesliwej podrozy abyscie bezpiecznie dotarli na miejsce:tak:
Syneczkijak chlopcy, a ty juz zapomnialas ze chcialas coreczke pamietam ze plany jakies byly na wrzesien??
Margaritta jak dziewczynki tesknia pewnie za babcia??
Upsss musze uciekac bo glodek sie obudzil;-)Buziaki

reklama
Hej!

Dziewczyny wpadam na chwilkę do Was żeby się pożegnać przed wyjazdem:tak:.
W domku powinniśmy być późnym wieczorkiem 15 września więc najpóźniej 16-go się odezwę. Prawie 2 tyg bez bb:szok:, jak ja to wytrzymam...:sorry:. Myślami na pewno nie raz będę z Wami, pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i dzieciaczki:-):-):-):-).

nie będzie dzidziusia, jeszcze nie teraz :-D już dwa testy zdążyłam zrobić - wczoraj wieczorem i dzisiaj koło 6tej, ale mnie ten wynik negatywny nie przekonywał :))
mój skarbek dzisiaj znowu wstał 5:30 :( leżał z nami do 6tej a potem postanowił, że dość tego leniuchowania.generalnie im później go kładziemy, tym wcześniej wstaje, ale pojechaliśmy wczoraj na chwilę do sklepu i tak wyszło... kupiliśmy Igorowi w H&M trochę fajnych ciuchów, dziecię nam wyrasta :tak:
rano myślałam, że trochę dośpię w łóżku, ale jeździec mnie obudził, siedział na mnie okrakiem, skacząc pupą na moim biodrze, a że się nie zerwałam, to dla lepszego efektu jeszcze ręką w ramię stukał i śpij człowieku w takich warunkach! chodziło o czytanie - wóz strażacki, mówię wam, te pożary, wozy strażackie, sikawki, dość mam tego :-D:-D:-D Boba budowniczego też mam dość - kiedy moje dziecko zacznie czytać bardziej ambitną lekturę??? :))

rekinasia jakies zepsute te testy pewnie kupilas;p;p
Kasiu a ja jakos z dnia an dzien zyje ;p
a co u ciebie widze ze miloszek slicznie spi i b udzi sie tylko na jedzonko swietnie masz:)

Dziewczyny ja znów zaganiana:tak: no dosłownie dnia mi mało. Pewnie przez te jazdy bo to i dojechać musze i dzieciaki ciagle ze mna. Od dzis zaczęła sie szkoła tzn. od jutra i juz nie beda miały tak dobrze;-)tylko najmłodsi będa jeździc w czwartek ostatnie dwie godzinki we wtorek zrobiła mi egzamin ZDAŁAM:-D:-Dkurcze jak sie cieszyłam powiedziała ze jeśli tak pojade na główym to zdam nerwa iałam nie powiem ciekawe czy na głównym bedzie wiekszy.
W sobotę byliśmy w lesniczówce na pieczonym świniaczku kurcze jaki pyszny nie mialam z kim zostawić chłopaków więc zabralismy cała ekipe i nie żałuje chłopaki wyszaleli sie w lesie posmakowali prosiaczka i wiele innych atrakcji:-D:-Dkaszanka kiełbaski z grila, ciasta i wiele innych
jak sie troszkę obrobie to fotki na tajnym wkleje:tak:
Mam urwanie głowy w domu wrogie obozy polityczne:-Dchłopaki startuja na przewodniczacych szkoły i każdy program układa ile kłótni:cool2:mam przez to.
anna ajra super że wesele udane
gosiu udanego urlopu duzo słonka:tak:
Kaskax super że Miłek jest grzecznym dzidziusiem oby mu tak zostało:tak:
patrysiu daj znać kto gości u ciebie:-D
Dziewczyny pozdrawiam Was gorąco ide rozdzielec moje obozy:-D:-D:-D

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE :-D:-D:-D:-D
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona :cool2: jest zdrowa :tak::tak::tak::tak:
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona :tak:

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec.... :eek::-:)confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo :sorry: - no wiecie o co chodzi :confused2:

Ania hahah wrogie obozy, dzieciaki przygotowują przemowy do wyborców?? :-D ale wypasiony weekend w leśniczówce a egzamin zdasz tylko trzymaj nerwy na wodzy :-)
Patrysia gratuluję dzieweczki :-D
Przyszlirodzice myślisz, że zanieść te testy do reklamacji??? hehhe, to by się sprzedawczynie ukontentowały...

reklama
Patrysia Mega Gratulacje!!! :-) Cieszę się ze Wam się udało z córcią - parka super!!!!

nApiszę ogólnie bo... za dużo Was mi tego życzyło aby moje marzenia sią spełniły- Dzięki kochane to bardzo miłe:-)

Kasia n- super że Miłoszek taki kochany ale to chyba wszystkie Miłki takie grzeczne:-)

A mój Kamil był dziś 1szy raz w przedszkolu i...............nie chciał wracać do domu:wściekła/y: - zobaczymy jak długo???

Lece się myć i lulu i tego samego Wam życzę tzn spokojnego snu.Pa

Do góry