reklama
Minesota
Fan(ka)
jestem obecna :-):-) dziewczyny pewnie leżą na plaży pod parasolami i słuchają szumu morza, zostałyśmy tylko we dwie, dwa mieszczuchy, które pracują w pocie czoła na całą resztę wakacjowiczów )))
Jeszcze ja - ale czas mi przecieka przez palce jak i Aniu ty remontuje chatę
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hehe- fajnie maja kobiety
ciekawe jak tam nasza Kasia hmmm mogla bys ei odezwac
No udalo mi sie juz kilka z was uaktywnic jestem z siebie dumna
Myska- pochwal sie jak juz skonczycie)
ciekawe jak tam nasza Kasia hmmm mogla bys ei odezwac
No udalo mi sie juz kilka z was uaktywnic jestem z siebie dumna
Myska- pochwal sie jak juz skonczycie)
Ania31
Mamy lutowe'08
Ja też jestem ale brak mi czasu na wszystko nie wiem jak to ogarnać jazda rehabilitacja z synem dom ogród koszmar dzieci jeszcze;-)
25 lipca planujemy troszke odpocząc i zrobic wypad pod namiot ale nie wiem jak to pogodzic bo mam jazdy 3 dni pod rząd do tego remont skończenie pokoju chłopakom nie wiem a czasu tak mało doba za krótka lato do bani u nas ciagle pada tzn. rano owszem słonko parówa jak nic a po południ leje burze prad wyłączą i siedze a dokładniej koczuje z dziecmi przy zabawach
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
25 lipca planujemy troszke odpocząc i zrobic wypad pod namiot ale nie wiem jak to pogodzic bo mam jazdy 3 dni pod rząd do tego remont skończenie pokoju chłopakom nie wiem a czasu tak mało doba za krótka lato do bani u nas ciagle pada tzn. rano owszem słonko parówa jak nic a po południ leje burze prad wyłączą i siedze a dokładniej koczuje z dziecmi przy zabawach
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ja też jestem ale brak mi czasu na wszystko nie wiem jak to ogarnać jazda rehabilitacja z synem dom ogród koszmar dzieci jeszcze;-)
Aniu jaka rehabiltacja z synem bo chyba nie w temacie jestem
Ostatnia edycja:
Ania31
Mamy lutowe'08
przyszlirodzice 5 lat temu miał usuwane wyrosle chrzęstno-kostne i od jakiegoś czasu boli go ta ręka pojechałam do pediatry dostałam skierowanie do ortopedy i tam syn dostał po konsultacji z całym gronem które go operowało wtedy ze najlepsza bedzie rehabilitacja a dokładnie
jonoforeza jeżdzę z nim codziennie rano
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Jestem Aniu wywolana do odpowiedzi. Akurat siedze i prawie rycze bo maly dostal hustawka w glowke i niby obtarl tylko glowke z boku i ma malego guza ale moj ojciec jak pocieszy to mam dosc. Wyskoczyl do mnie z tekstem "zeby maly aby krwiaka nie mial"No to teraz siedze i mysle. Maly zasnal kolo 4ej i spi do tej pory z mala przerwa na mleko. Czasem tak ma ze zasypia i spi do rana a ja sie dzis martwie czy to nie jakis zly objaw.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Aniu- życze zeby rehabilitacja przyniosla dobre efekty
Kasiu- i jak mały? pisz tu szybko? a jak sie czujesz ty?
Kasiu- i jak mały? pisz tu szybko? a jak sie czujesz ty?
Ostatnia edycja:
Kasiu wczoraj jak tylko wróciłam do domu coś mi mówiło żeby zajrzeć na bb przeczytałam posta i myk na sierpniówki gdy tak czytałam każdego kolejnego posta i patrzyłam na godzinę aż dreszcz mnie przechodził noooo pospało mu się aż w końcu napisałaś że ogląda bajke i taka ulga... Nie obwiniaj sie słońce nie da sie wszystkiego uniknąć ja z tymi swoimi dwoma łobuzami momentami ręce załamuje jak sie potłuką ale dziecko sie nie wychowa bez "wypadków" jesteś dzielna Kuba Mateusz i jeszcze wielki brzuszek z Miłoszem i pamiętaj że niejedna nie dała by sobie w takiej sytuacji rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide poczytać co tam u was dziś słychać ;-) czy jakieś nowinki których ostatnio sporo
Ide poczytać co tam u was dziś słychać ;-) czy jakieś nowinki których ostatnio sporo
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
No Anetko to w skrocie napisalas ze z malym okNoc przebiegla w porzadku wieczorem kolo osmej obudzilam go i wyrwalam na spacer na nim sie rozbiegal i juz wygladalo to lepiej. A dzis obudzil sie z wielkim apetytem i energia wiec mysle ze wszystko dobrzeAle strachu sie najadlam
A ja ledwo nogami powloczeBrzuch mam strasznie gruby 130cm w pasieStrasznie ciezki i jest i ogolnie to juz bym chciala urodzic. Tym bardziej ze maz robi nam niespodzianke i przyjezdza w przyszlym tyg na 3 dni to moglby sie maly urodzic w tym czasie. Musze z nim pogadac;-)
Buziaki dla wszystkich
A ja ledwo nogami powloczeBrzuch mam strasznie gruby 130cm w pasieStrasznie ciezki i jest i ogolnie to juz bym chciala urodzic. Tym bardziej ze maz robi nam niespodzianke i przyjezdza w przyszlym tyg na 3 dni to moglby sie maly urodzic w tym czasie. Musze z nim pogadac;-)
Buziaki dla wszystkich
Podziel się: