reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Nadal czekaja na wynik punkcji ale maja juz inne wyniki i juz jest poprawa lekarz podejrzewa ze to chyba jednak ta paskudna wirusowka ktora wszyscy mielismy

reklama
dziewczyny to jednak zapalenie opon;/;/;/;:(:(
juz zaczeli mu podawac antybiotyki oby bylo wszystko w pozadku a moze mala tez to przechodzila? moze to nie byla jelitowka? a moze ona tego nie przechodzila bo ja szczepilam przeciw pneumokokom a oni malego nie?

Ostatnia edycja:
przyszlirodzice - nie sądzę by Amelka przechodziła zapalenie opon mózgowych, to bardzo poważna choroba i chyba sama nie mija. Dobrze byłoby gdybyście wiedzieli jaką przyczynę stwierdzą u małego (zapalenie opon powodują poza pneumokokami inne bakterie, wirusy a nawet grzyby) by wyeliminować ryzyko zarażenia się małej. Jeśli podają antybiotyki to podejrzewają pewnie jakąś bakterię.
Trzymam mocno kciuki za brata synka.

Cześć dziewczyny!:-D
W końcu po dwu-tygodniowej przerwie...:sorry: Przerwa, która wynikła z nawału pracy, ale nie będę się powtarzać z tajnego i poczytam co tam u Was!
O dziwo tylko 6 stron do przeczytania...
:oo:

Ania31 - ale się cieszę, że zaczęłaś kurs prawa jazdy! Trzymam kciuki i powiedz jak idzie?:yes:
przyszlirodzice - o rety...:surprised: ale Was choroby męczą... och... Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Was życzę! Jak brat? Przyłączam się do wypowiedzi Gosi78.
Zytka - jak zdrówko? Ale fajnie, że malutka przespała noc - czy (oby) jest tak dalej?:laugh2: Co do kołderki, to szkoda gadać... Michaś strasznie się rozkopuje... czasem nie wiem gdzie ma głowę:-p, takie się w nocy wierci.
patrysia - super, że radzicie sobie bez smoka!:tak: Co za koszmarna nocka od 2 do 5 nie spać - uff...:eek:

Zdrówka życzę! Też chorowałam na samym początku
:wink:
kaskax25 - co do nocnika, to się nie łam... mój Michaś też jeszcze nie wiem o co z nim biega.:sorry:
Syneczki2 - jak minął dzień?

Syneczki2 pisze:
Od wczorajszego wieczora mam straszną dolinę zbierało sie zbierało i w końcu sie nazbierało i poradzić sobie nie moge ze wszystkim a najgorsza jest tęsknota...jak sie tak bardzo kocha każdy dzień wydaje się wiecznością...ale musze się dziś trzymać Oliwierek ma imieniny zapewne rodzina się zgruchnie a wieczorem kolezanki już zapowiedziały swoje przyjście Olik ma wieeele ciotek klotek musze być w formie

Pozdrawiam Was Wszystkie bez wyjątku!:-)

Ostatnia edycja:
Wotam się i ja po dłuuugiej prerwie Podczytać podczytywałam i na tym koniec niestey:cool:
Dziewczyny zaleja Oliwka zawadiaka trenuje Julkę jak nie wiem:shocked2::-D Julka siostrze się daje Kiedy ta ja uderzy Julka przychodzi do mnie na skargę więc mowię jej "oddaj jej" bo meczy mnie to ciągłe wkraczanie między córy,a Julak odpowiada "nie mogę Oliwka jest malutkka...:shocked2::sorry:"
Co donocnikowania Oliwka wie co to si choc jeszcze ani razu nie zrobiła do nocnika .. oj długa droga przed nami...
Przyszlirodzice oj biedy ten twój bratanek pisz co i jak z małym i Gosia ma rację dobrze byłoby sprawdzić czy Amelka nie pdłapała od małego
Uciekam do łóźka do zobaczenia

dzien doberek w sobotni pochmurny dzien
ale pogoda :confused2:
za niedlugo trza sie ubierac leciec na zakupy i sprzatac :tak:

przyszlirodzice - o kurcze :szok: zdrowka zycze :tak:

Malemu podaja antybiotyki ale nie wiedza jeszcze czy to pneumokoki czy meningokoki a ja nie wiem w dalszym ciagu czy to zarazliwe;/;/
MAly na dodatek dostal teraz jeszcze rozwolnienia ;/;/;/ wszystko sie musi pieprzyc przepraszam ale juz psychicznie mam dosc jak sie uczepilo naszj rodziny to sypie sie wszystko wszystkim po kolei...........:(

Cześć dziewczyny
ale mamy paskudną pogodę:tak:
anna ajra jestem po części teoretycznej egzamin u instruktora zdany na 6:-Dkułam uczyłam sie całe dwa tygodnie opłacało sie nauke jazdy zaczynam 12 czerwca moja pani instruktor prędzej nie dala rady mnie wcisnąć. Jestem dumna z siebie i dzieci po przez te dwa tgodnie jak chodziłam na kurs siedziały same w domku nie mialam z kim ich zostawic na 3 dni przyjechała moja mama ale musiała też wracać do domku wiec musielismy jakos radzić sobie sami maluchy dopilnowane wracałam nawet kolacja na mnie czekała moje kochane chłopaki:tak::-D
przyszlirodzice duzo zdrówka zyczę

Pozdrawiam wszystkie Was kochane:tak:

reklama
ufff nareszcie poniedziałek!!! :) mam za sobą zwariowany weekend, w piątek byłam w delegacji, wróciłam o 21szej, w pociągu dowiedziałam się, że esej ma być na 16tą w sobotę gotowy, w pociągu zaczęłam, w domu się położyłam na chwilę, wstałam koło północy a potem do 7:00 pisałam, wstał Igi, chwilę z nim posiedziałam, znowu się kimnęłam chwilę i pojechałam do pracy pisać - w domu z Igim, wiadomo jak by to wyglądało...- skończyłam i wysłałam 15:59 do sekretariatu szkoły :))) zajęcia przez to wszystko przegapiłam, ale mam to z głowy, w niedzielę byłam w szkole i dzisiaj w pracy odpoczywam :-D:-D długo się nie naodpoczywam, zaraz muszę wziąć sie za robotę
Moniamonis co to jest KMN?????? :baffled: pracę pisałam z instrumentów finansowych: obligacje, opcje i takie tam...
Przyszlirodzice przeraziłaś mnie...mały naszych znajomych miał punkcję z podejrzeniem zapalenia opon, ale się okazało, że to układ moczowy (stan zapalny) spowodował taką wysoką temperaturę :-:)-( dawaj znać. Meningokoki wywołują sepsę, nie słyszałam o zapaleniu opon, ale mogę się mylić
Cloe nie napuszczaj na siebie dziewczyn!! jak możesz :-D
Patrysia jak się czujesz, choróbsko cie omineło? dorze, że zmieniłaś organizację postów, w tych poprzednich z długimi cytatami się gubiłam.... :sorry:

Do góry