reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam

Waszym dzieciaczkom na Dzien Dziecka najlepsze zyczenia :tak:
694_prezent_mis.gif

a tak poza tym to ja tylko na chwile - bylismy z malym u lekarza i jest chory zarazil sie ode mnie - w aptece udalam 50 zl na leki...
teraz mlody zasypia a ja ide gotowac obiadek :tak:

reklama
Witam sie i ja i tez chcialabym zyczyc naszym kochanym dzieciaczkom wielu usmiechow a przede wszystkim ZDRÓWKA!!!!!!!!

Ja tez zakatarzona;/ w sobote tak zmokłam jak szlam do szkoly ze szkoda gadac i jeszcze musialam zasuwac przez kaluze do kostek i tak siedzialam w takich mokrych butach przez 4 godziny;/ az wylewac wode mozna bylo;/ masakra. teraz mam straszny katar mam nadzieje ze mala sie nei zarazi odemnie.
patrysia- zdrowka dla sewcia
rekinasia- meningokoki sa na pierwszym miejscu bakterii i w dodtaku najgrozniejszych ktore wywoluja zapalenie opon muzgowych, pneumokoki sa na 2 miejscu.\

Bratanek juz troszke lepiej tylko ze do tego wszystkiego dopadl go rotawirus- ktorego ma cala moja rodzina..... biedny tak plakal bo bolal go brzuszek:( Nadal czekaja na wynik badania z sanepidu. Poniewaz przez kilka dni hodowali bakteroe aby je dzis oddac do zbadania przez sanepid;/

przyszlirodzice - zdrowka zycze :tak: trzymajcie sie tam ;-)

rekinasia to sie napracowalas :tak: a ja dalej chora juz chyba 2 tydzien :sorry:

my juz po obiadku maly juz dostal leki... i teraz siedzi i oglada tv :-D

ostatnio próbowałam Igora zainteresować Reksiem - czy ktoś tu w ogóle pamięta Reksia smarkule??? :pP :-D:-D ale był bardziej zainteresowany wyciąganiem z telewizora kabla od dvd...

Tez czasem bym chciała żeby Majka pooglądała coś w telewizji ale ją, aby mieć chwile spokoju, ale ją interesują co najwyżej reklamy:-D

Rekinasia KMN to Kabaret Moralnego Niepokoju byliśmy na ich nowej trasie TRASASASASA, ubaw po pachy:-D Kilka skeczy już znałam, ale większość była nowych, więc zainteresowanym serdecznie polecam:-D

Moj ogladal do niedawna Tomek i przyjaciele ale sie znudzil i teraz patrzy na Barneya. W ogole zawsze byl fanem muzyki i uwielbia wszelkie teledyski oczywiscie tylko te ktore mu sie podobaja.
Pozdrawiam

reklama
Rekinasia - Reksio jasne ze pamietam ale Sewka to nie interesuje....
on woli takie kolorowe np domisie, klub przyjacil myszki miki albo przyjaciele z podworka... :tak::-)

Mysza
- :-)

Kaska
- Moj Sewek tez lubi teledyski :tak::tak::tak:

Do góry