reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Jestem i witam sie postaram ndrobic zaleglosci:)
u nas nie bylo ciekawie bo najpierw mala dopadla wirusowka pokarmowa a potem pokolei mnie meza potem mojego tate bo bylismy u niego na urodzinkach mojego brata 2 brata i bratowa;/ a to paskudztwo przynieslismy chyba od lekarza mowie wam ja juz jetem wykonczona od 4 dni rozwolnienie :angry:

Syneczki- graulacje pani mgr :)

reklama
Mialam dzis jakis paskudny dzien, wpierw maly zapodzial gdzies smoka i caly ranek go szukalam, potem sprzatalam, pozniej sie okazalo ze chorobsko do mnie wraca znow gardlo. I na koniec to juz sie poryczalam, bo maz mial w srode wrocic a niedawno zadzwonil, ze przerzucaja ich na miesiac na kontrakt do Niemiec a ja sie juz nastawilam, ze wraca do domu:baffled::baffled:No to teraz maly napewno zapomni jak tata wyglada:no::no:
Aniu u nas tez wiecznie jakies chorobska, na szczescie biegunki nigdy nie mial, wspolczuje.
Gosiu dziekuje bardzo. Miloszka mowisz a mi coraz bardziej sie podoba imie Oliwier co wy na to??
Patrysia:-);-)Ty wiesz:-D
Malemu bedzie 6 zabek wychodzil, strasznie malo ich ma chyba zostalismy w tyle za wszystkimi, pociesza mnie tylko fakt ze im pozniej wyjda tym pozniej zaczna sie psuc i beda mocniejsze.
Macie pojecie jak mu smakuje Bebilon pepti mi sie wydaje ochydny a on ciagnie butle za butla
AA brzuch mi caly odskakuje maly dokazuje.
Pozdrawiam wszystkich

Kochane dzis nasze święto więc z tej okazji przesyłam Wam życzenia moc uśmiechów radości z naszych pociech i oby jak najmniej nam chorowały

:-)witam w tym naszym dniu:-):-):-):-)

kaskax-trzymaj się dzielnie:-):-):-)
syneczki- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D
patrysia-tajny też odwiedziłam :-) no i super z tym smoczkiem,że tak łatwo poszło:tak:
U nas dalej brak czasu, ja się chyba nie potrafię zmobilizować i zebrać do działania :wściekła/y:ale za niedługo wakacje więc przynajmniej zadania domowe starszego odpadną:-D
pozdrawiam serdecznie:-):-):-)

:-)Mamutki kochane:-)
W tym radosnym dniu naszego święta życzę Wam pogody ducha,zdrówka samego,pociechy z naszych szczęść cudnych i duuużo słoneczka!

Mocno Was wszystkie uściskuję;-)

kochane mamuski spoznione ale szczere sto lat :-D

mnie to chorobsko dopadlo coraz bardziej :no: katar kaszel bolace gardlo, jestem polamana i nie spalam cala noc bo bylo mi nie dobrze :confused2: nawet jesc mi sie nie chce :sorry:

Witam sie i ja
Chorobsko trzyma mnie od piatku i nie chce odpuscic wszystko co w siebie w leje albo zjem za 5 minut tychodzi druga strona juz mam dosc:eek::szok::szok::szok:

Kasiu Aniu Patrysiu zdrówka dla aniołków
Kasiu trzym się jestes dzielną kobietą i strasznie wytrzymałą dasz rade słońce

Od wczorajszego wieczora mam straszną dolinę zbierało sie zbierało i w końcu sie nazbierało i poradzić sobie nie moge ze wszystkim a najgorsza jest tęsknota...jak sie tak bardzo kocha każdy dzień wydaje się wiecznością...ale musze się dziś trzymać Oliwierek ma imieniny zapewne rodzina się zgruchnie a wieczorem kolezanki już zapowiedziały swoje przyjście Olik ma wieeele ciotek klotek musze być w formie
Ściskam was mocno

reklama
Do góry