U
ulenka507
Gość
Patrysiu to lekarstwo ma wspomagać organizm podczas chemioterapii, niestety moja koleżanka ma nawrót chłoniaka, choroba robi spustoszenie w jej organizmie w galopującym tempie, dziś podłączono ją do respiratora, lekarze pozbyli nas złudzeń, operacja wyznaczona na 21 kwietnia , ale ............. wzięli jej szpik do badania żeby sprawdzić czy i tam sa komórki rakowe, ale szpiku nie ma, to jakiś koszmar , dziś najbliźsi pojechali do niej do Bydgoszczy, ja już chyba nigdy nie powiem jej jak ważna jest dla mnie , jeszcze wczoraj wierzyłam ze znnowu jej sie uda wyzdrowieć, dziś jej mąż wył mi do telefonu, a mi świat wywrócił sie do góry nogami, życie jest taki kruche
Baniorka moja Gabi potrafiła przespać całą noc jak miała 4 miesiące , a teraz budzi sie co 3 godziny , kaszki nie chce jesc tylko cycus, przepoic tez jej nie ma jak bo butelki nie chce , pozostaje mi czekac ze to sie zmieni gdy porzestane karmic, zobaczymy , a jak sie karmi butla to niby zalecaja zamiast podawania mleczka podawac wode do picia, podobno dzieciom p rzestaje sie chciec robic pobudke na sama wode, ale to czysta teoria o której gdzies tam słyszałam i czytałam , a w praktyce???? no i jeszcze lepij podawac wode ze wzgledu na ząbki, próchnica butelkowa sie panoszy u dzieci okropnie, w "Twoim Dziecku " jest akurat obszerny artykuł na ten temat
Baniorka moja Gabi potrafiła przespać całą noc jak miała 4 miesiące , a teraz budzi sie co 3 godziny , kaszki nie chce jesc tylko cycus, przepoic tez jej nie ma jak bo butelki nie chce , pozostaje mi czekac ze to sie zmieni gdy porzestane karmic, zobaczymy , a jak sie karmi butla to niby zalecaja zamiast podawania mleczka podawac wode do picia, podobno dzieciom p rzestaje sie chciec robic pobudke na sama wode, ale to czysta teoria o której gdzies tam słyszałam i czytałam , a w praktyce???? no i jeszcze lepij podawac wode ze wzgledu na ząbki, próchnica butelkowa sie panoszy u dzieci okropnie, w "Twoim Dziecku " jest akurat obszerny artykuł na ten temat