Minesota
Fan(ka)
Patrysiu - :-) To super - że nie mdlałaś i nie bolało
Uleńko - wszystkiego naj :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to zdrowka starszakowi ;-):-):-):-)
witam
Unas starszy chory, dziś byliśmy u lekarza.I do piatku w domu cały dzień ,Chyba zwariuję
ulenka 100 lat, troche spóźnione
kaskax-jak tam samopoczucie???brzuszek rośnie???
margaritta-gdzie ty sie podziewasz???Mama jeszcze dotrzymuje ci towarzystwa??:-)
patrysia--fotki super i co za figurka:-)
gosia78:-)
:-):-):-)dla wszystkich mamuś i maluszków
tez sie cieszePatrysiu - :-) To super - że nie mdlałaś i nie bolało
chyba niewiele jest takich dzieci co lubia lekarstwaWitam sie i ja
Pytałam się w aptece o cos na apetyt i typowego syropku dla tak malych dzieci nie ma jest tylko od 3 lat.
Pani polecila witaminy (muli Sanostol) najpier posmakowala i pokazala jakie dobre ale potem nie chciala za cholere wypic grrrrr wiec musielismy jej na sile wciskac strzykawka czy to dziecie nie moze zroumiec ze te wszystkie lpeki jakie dostaje to dla jej dobra
ale Ci zazdroszcze wyjazdu a gdzie chcecie jechac ??Ulenka mój tata też jest barankiem i lubię ten jego charrrakterek, choć czasem bywa nieznośny
Przyszlirodzice byłam już całkiem duża, jak nie chciałam zrozumieć, że syrop cebulowy jest dla mojego dobra - odmawiałam spożycia, bleee na samą myśl dostaję odruchu, w gruncie rzeczy, jak tylko mama się brała do szykowania, to zdrowiałam )) może spróbuj do czegoś dodawać, jeśli w ulotce jest, że można, np. do soczku czy mleka
Patrysia wszystko dobre, co się dobrze kończy
a my, jak to zwykle my, na wariackich papierach, postanowiliśmy jechać na majówkę!!! dobrze, że paszport Igora jest jeszcze ważny... daaawno nie wyjeżdżałam (chyba, że w delegację) i baaardzo radam! słońce, morze, piasek, palmy - ooch! musimy jeszcze zaplanować, kto się zaopiekuje naszym psem...
Zytka, Kluska odezwijcie się czasem... nie mówiąc o Paulineczce, Oliwce i innych dziewczynach...
dziekujeCześć dziewczyny!
patrysia - śliczny nowy avatar, taki słoneczny - summer feeling. :-)
Współczuję przejść z zębem... ból bywa straszy, dlatego zawsze mam supeł w gardle gdy muszę iść do dentysty... brrryy...
c.d.n.