reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kochane wczesniej nie mialam czasu zlozyc Wam zyczen wiec skladam je teraz :-D

Wielkiej Nocy czas nadchodzi, cały dzień się każdy głodzi, by móc jutro o poranku, siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, zającami i kaczkami. A już następnego ranka, wiadrem wody zlać baranka.
Zycza Patrycja z mezem i z Sewerynkiem :laugh2:

reklama
Momp do lekarza, niech obejrzy, pewnie skończy się na jakiejś maści ale ostrożności nigdy za wiele, mówię Ci to jako matka czwórki dzieci i różniaste przygody przeszłam ze swoimi pociechami ;)
captionit063812I155D32.jpg

ale nakombinowałam ;) wyszły mmi dwa posty , sorki ,nie umiem tego naprawić ;)

Witam
juz po Swietach a my spedzilismy je w wiekszosci czasu wycieczkowo
bylismy na Równicy bylo odjazdowo :-D
zdjecia wkleje na nk ;-):tak:

anna_ajra zakladaj watek chyba ze juz to zrobilas :sorry::laugh2:

Cześć dziewczyny!:-D
Na tajnym cisza, tak jak i na ogólnym... chyba się rozleniwiłyście przez te święta i smakołyki... :-p:-D
Zdjęcia zamieściłam na wątku na tajnym, który już długo istnieje "Zdjęcia naszych maleństw" zastanawiam się tylko, dlaczego ich tak mało???:eek:
Mam nadzieję, że się to zmieni.:wink:

lileczka - piękna waga Oskarka! Szybkiego powrotu do zdrówka życzę!:tak:
ulenka507 - zgadza się!
:-)
no i ta piękna pogoda , aż zal w domu siedzieć :)
Gosia 78 - jak podróż powrotna minęła?

Pozdrawiam Was Wszystkie!

my cale swieta spedzilismy u moich rodzicow wczorajk troche u tesciow a dzis juz w pracy niestety.
A zpomnialam napisac moja chudzinka wazy zaledwie 8,800 :szok::eek: i nie chce nic jesc a wczoraj w koncu do konca przebila sie gorna jedynka to na zajaczka tak :)

dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta :eek: wygladam jak balon :sorry:
pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac :baffled::sorry:
ale sie rozpisalam :-D

świeta świeta i po świetach a teraz trzeba pozbyc sie dodatkowych kilogramów:angry::angry::angry::angry::angry: ech normalnie taka stara a taka nienażarta:no::no::no::no::no: ale takie pyszności teściowa naszykowała a i mi bigosik mniamuśnu wyszedł;-)
nawet Gabi dopisywał apetycik w te świeta, wogole odkąd sama chodzi to jakoś tak chętniej je, pozycja wyprostowana widac jej służy , na naszej wadze pokazuje juz 12 kg :-)
Momp i jak z synkiem, byliście u doktorka??? wszystko już ok ?
Patrysia współczuje przebojów z zebęm, ja narazie czekam , ale jak mnie wkońcu zbierze to będe biegac :(
Anna ajra dziekuje za zaproszenie :) zdjecia w wolnej chwili wkpomponuje, trzeba nadrobic zaległosci a że świeta yły to udało mi sie wszystkie swoje dzieci zebrac do "kupy" no prawie wszystkie , bo córka wyjechała do "narzeczonego " ech te lata tak szybko lecą!!!

reklama
Jesteśmy w domku...wreszcie:tak: Piotrusiowi strasznie nie chciało się wracać, tak dobrze było mu u dziadków:tak:. Zarzekał się, że zostanie sam w wakacje, zobaczymy:-D

Ania ajra - podróż minęła spokojnie, ruch niestety był spory. Podróż łącznie zajęła nam 9 godzin z godzinną przerwą na obiad. Chłopaki chyba przyzwyczaili się do tak długich wyjazdów bo skończyło się tylko na małym marudzeniu:tak:

W najbliższym czasie postaram się nadrobić zaległości w czytaniu i napisać coś od siebie.

Pozdrawiam.

Do góry