A my szykowaliśmy się na spacerek. Amadeuszek ubrany tylko kamizelka została do założenia i czapeczka. Oliwierek cały gotowy i nagle tak cicho sie zrobiło...rozglądam się wookoło gdzie Madik no nie ma nigdzie przepadł. Zdenerwowałam się , biegne do góry do jego pokoju a ten mały 13sto miesięczny bobas polożyl się na wielgaśnym misiu dwa razy takim jak on i tak na nim zasnął.
reklama
Cześć dziewczyny!
Ale dzisiaj pięknie na dworze było... pobyt na placu zabaw zaliczony!:-)
Michaś waży 10,750kg i mierzy 80cm, czyli z tego co czytam, to tak przeciętnie.
I jak dziewczyny... dałyście się dzisiaj wkręcić???
Margaritta - ale Tobie dobrze! Na zakupy sama z mężem na 2h - rzeczywiście radocha! Korzystaj, korzystaj.
kaskax25 - cena rewelacyjna za laktator.
Uważam, że na pewno wygrasz sprawę. Ja słyszałam o innym przypadku, gdzie facet kupił łódź za niewielkie pieniądze, a była wart 20tyś. Sprzedający się "pomylił", ale sąd uznał inaczej.
Daj znać, jak będzie dalej. Trzymam kciuki :-)
Rekinasia - śliczne nowe suwaczki i fotka!:-)
Syneczki2, przyszlirodzice - wszystkiego naj z okazji imieninek!
patrysia - nowy Avatar... mmm... zmieniłaś się! No i co za niespodzianka z tym nocniczkiem... - superancko!
Patrycjo, zdjęcia są cudowne! Jak Ty je robisz?
No i brawo, brawo za wyniki - cieszę się razem z Wami!
Syneczki2 - ale Cię zaskoczył... uff...
Ania31 - GRATULUJĘ 12 rocznicy ślubu!
baniorka82 - wow! 20 zębów... czy to możliwe?!
patrysia, kaskax25 - dzięki za odpowiedzi!
Pozdrawiam WAS Wszystkie !
Ale dzisiaj pięknie na dworze było... pobyt na placu zabaw zaliczony!:-)
Michaś waży 10,750kg i mierzy 80cm, czyli z tego co czytam, to tak przeciętnie.
I jak dziewczyny... dałyście się dzisiaj wkręcić???
Margaritta - ale Tobie dobrze! Na zakupy sama z mężem na 2h - rzeczywiście radocha! Korzystaj, korzystaj.
kaskax25 - cena rewelacyjna za laktator.
Uważam, że na pewno wygrasz sprawę. Ja słyszałam o innym przypadku, gdzie facet kupił łódź za niewielkie pieniądze, a była wart 20tyś. Sprzedający się "pomylił", ale sąd uznał inaczej.
Daj znać, jak będzie dalej. Trzymam kciuki :-)
Rekinasia - śliczne nowe suwaczki i fotka!:-)
Syneczki2, przyszlirodzice - wszystkiego naj z okazji imieninek!
patrysia - nowy Avatar... mmm... zmieniłaś się! No i co za niespodzianka z tym nocniczkiem... - superancko!
Patrycjo, zdjęcia są cudowne! Jak Ty je robisz?
No i brawo, brawo za wyniki - cieszę się razem z Wami!
Syneczki2 - ale Cię zaskoczył... uff...
MOMP - jak zdrówko i oczka? Śliczne zdjęcie! Widzę, że i mój synek ma podobną fryzurę do Mikołajka.A my szykowaliśmy się na spacerek. Amadeuszek ubrany tylko kamizelka została do założenia i czapeczka. Oliwierek cały gotowy i nagle tak cicho sie zrobiło...rozglądam się wookoło gdzie Madik no nie ma nigdzie przepadł. Zdenerwowałam się , biegne do góry do jego pokoju a ten mały 13sto miesięczny bobas polożyl się na wielgaśnym misiu dwa razy takim jak on i tak na nim zasnął.
Ania31 - GRATULUJĘ 12 rocznicy ślubu!
baniorka82 - wow! 20 zębów... czy to możliwe?!
patrysia, kaskax25 - dzięki za odpowiedzi!
Pozdrawiam WAS Wszystkie !
Ostatnia edycja:
Ania_ajra no NARESZCIE ktoś zauważył nową sygnaturkę ktoś czyli TY dzięki, chciałam żeby była słoneczna
MOMP przyjdą, przyjdą wszystko w swoim czasie a twój synek przecudny i ta burza włosów ))
Margaritta jakie fałdki?? gadaj szybko, muszę sprawdzić... Igor zaczął chodzić 22 lutego, ale do tej pory czasem chwiejnie i się potyka, nie widzę w tym nic niepokojącego, ale może się mylę... IGOR NIE MA WŁOSÓW?! - czekaj, jeszcze cię zaskoczę, daj mi kilka dni i wyhoduję mu mega czuprynę
MOMP przyjdą, przyjdą wszystko w swoim czasie a twój synek przecudny i ta burza włosów ))
Margaritta jakie fałdki?? gadaj szybko, muszę sprawdzić... Igor zaczął chodzić 22 lutego, ale do tej pory czasem chwiejnie i się potyka, nie widzę w tym nic niepokojącego, ale może się mylę... IGOR NIE MA WŁOSÓW?! - czekaj, jeszcze cię zaskoczę, daj mi kilka dni i wyhoduję mu mega czuprynę
Ostatnia edycja:
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Helloł:-) Ależ dziś słonecznie Pogoda cudowna młoda moja śpi srarszej darowałam przedszkole zaraz przyjdzie jej koleżanka z babcią na zabawe oby sie pośpieszyli bo kawy mi sie chce jak nigdy
Patrysia Mysza Oliwki jeszcze nie wysadzam aczkolwiek myślę że już czas poczekam az będzie cieplej wtedy ściągazm pamapersa i niech się uczy co to znaczy mokra pupa.
Anna ajra waga MIchałak cudna moja Oliwka nie może się taka pochwalić Nie wiem jak to się dzieje,. Rodze mega duże dzieci ( 4200 g przy porodzie) a potem jedna i druga wagowo na jednym z niższych centuylów Może źle karmę czy jak?
MOMP Miki przesłodki a woski ma jak moja Julka podobnie nie do
ujażmienia
Uciekam zajrzę poźniej odczywiście jak moje kobietki pozwolą pa pa:-)
Patrysia Mysza Oliwki jeszcze nie wysadzam aczkolwiek myślę że już czas poczekam az będzie cieplej wtedy ściągazm pamapersa i niech się uczy co to znaczy mokra pupa.
Anna ajra waga MIchałak cudna moja Oliwka nie może się taka pochwalić Nie wiem jak to się dzieje,. Rodze mega duże dzieci ( 4200 g przy porodzie) a potem jedna i druga wagowo na jednym z niższych centuylów Może źle karmę czy jak?
MOMP Miki przesłodki a woski ma jak moja Julka podobnie nie do
ujażmienia
Uciekam zajrzę poźniej odczywiście jak moje kobietki pozwolą pa pa:-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Rekinasia ehh... te symetryczne fałdki to bardzo stary sposob sprawdzania czy z bioderkami wsio ok. Jednak teraz juz sie tego nie praktykuje-mamy USG przeciez.Chociaz..... tu w Irlandii cały czas obowiązuje ta metoda... no a moja Niki nei ma ich symetrycznych(chodzi o fałdki na udach). Poszłam dzis to sprawdzic i pani , która prowadzi Niki mówi,ze poki co nie panikowałaby, bo mala jest sporawa (czytaj- wazy 13kg) i chodzi od jakiegos miesiąca samodzielnie- w ciagu 3 m-cy odkad dziecko zaczeło samo chodzic ma czas zeby to "ustabilizowac".Takze mamy jeszcze jakies niecałe 2 mc-e.ALe.... jutro przyjezdza specjalista od bioderek i ta nasza pani mówi,ze skoro ja sie tym tak martwie to mam przyjsc jutro dla swojego spokoju i ta druga rzuci na to swoim specjalistycznym okiem. I tak mam szczęsci, bo ... do tej specjalistki sa zapisy i termin dopiero na czerwca... jednak kazala mi jutro wejsc.
Zobaczymy.Uspokoiła mnie troche...moze Niki przez te 3 m-ce zacznie smigać ładnie.Jednak wiesz jak to rodzice no wole to sprawdzic i juz;-)
Z tymi włoskami u Igorka to nie gniewaj sie na mnie-jest slodki z ta lysa głowka serio
Jaka wiosna mmmmmmmmmmmmmm....
pozdrawim kobietki wszytskie.
Zobaczymy.Uspokoiła mnie troche...moze Niki przez te 3 m-ce zacznie smigać ładnie.Jednak wiesz jak to rodzice no wole to sprawdzic i juz;-)
Z tymi włoskami u Igorka to nie gniewaj sie na mnie-jest slodki z ta lysa głowka serio
Jaka wiosna mmmmmmmmmmmmmm....
pozdrawim kobietki wszytskie.
Wybaczcie - ale z tym allegro mam mieszane uczucia.... ale to dlatego ze mi jest zawsze wszystkich szkoda ..... może się jakoś dogadacie? może sprzeda po cenie hurtowej z jakimś jeszcze rabatem? Sama pewnie skorzystałabym z takiej okazji, ale też chyba w taki sposób chciałabym załatwić sprawe.
Ja ma również podobne odczucia jak MOMP. Generalnie wg mnie w akucji jest ewidentna pomyłka sprzedawcy i naciskanie na sprzedawcę żeby sprzedał towar po 10x mniejszej wartości niż przedmiot jest warty jest wg mnie trochę nie fair.
kasia, piszesz o prezencie od losu. Rozumiem szczęśliwe zbiegi okoliczności, ale nie kosztem innych osób. To tak jakbym znalazła na ulicy portfel wypełniony kasą i nie oddała go wiedząc do kogo należy. Ja bym oddała tak samo jak nie zalicytowałabym tych laktatorów.
Mam strasznie duże zaległosci w pisaniu, niestety nie mam na nic ostatnio czasu :/ budowa ruszyła, szkoła, dzieciaki, praca, nie mam czasu na BB
Szczególnie jak nic ciekawego i nowego się u mnie nie dzieje to nie mam co pisać. Czytam na bieżąco, ale pisać po prostu nie mam co,
dziewczyny ja dopiero teraz wlaczylam komputer
a tak poza tym to witam
ale troche mi muli ten komp
dzis pomylam sobie jedno okno a na obiadek placuszki ziemniaczane z groszkiem i kukurydza mniam mniam jutro amm zamiar zrobic pranie pomyc drugie okno zmienic posciel i kurze poscierac ale to tylko moje zmaiary a co sie z tego zrealizuje to sie okaze
z nocka bylo gorzej normalnie az 5 pobudek a zeba jeszcze nie widac
mysle ze teraz bedzie spal grzecznie bo jest tak wymeczony ze zasypial juz na stojaco i usnal o 20:20
teraz zasiadlam wygodnie i zabieram sie do odpisywania bo pewnie duzo bede miala
anna_ajra - przerabiam zeby nie bylo widac jaka jaki mam face i dziekuje
syneczki - no mama jak to na spiaco brac dziecko na dwor
margaritta daj znac jak tam po usg
a tak poza tym to witam
ale troche mi muli ten komp
dzis pomylam sobie jedno okno a na obiadek placuszki ziemniaczane z groszkiem i kukurydza mniam mniam jutro amm zamiar zrobic pranie pomyc drugie okno zmienic posciel i kurze poscierac ale to tylko moje zmaiary a co sie z tego zrealizuje to sie okaze
z nocka bylo gorzej normalnie az 5 pobudek a zeba jeszcze nie widac
mysle ze teraz bedzie spal grzecznie bo jest tak wymeczony ze zasypial juz na stojaco i usnal o 20:20
teraz zasiadlam wygodnie i zabieram sie do odpisywania bo pewnie duzo bede miala
anna_ajra - przerabiam zeby nie bylo widac jaka jaki mam face i dziekuje
syneczki - no mama jak to na spiaco brac dziecko na dwor
margaritta daj znac jak tam po usg
lileczka
Mamy lutowe'08
witam
U nas piękna pogoda, zaliczyliśmy więc wiosenne porządki w ogródku i mam już dość na dziś.
margaritta - jakaś dietka chyba by się Nikolce przydała;-)Oskarek ucałowany. No i staram się częściej wpadać na bb :-)super z tą mamą, co???;-)
patrysia fotki super i dobrze że już nie ma anemii
momp--synek sliczny i te włoski
syneczki--jak sobie znalazł taką miłą przytylankę to jak miał nie zasnąć..:-)u moich niestety nie ma tak łatwo z zasypianiem
myszaaaa gratuluję silnej woli do ćwiczeń:-):-):-)
anna ajra -:-)
pozdrawiam i idę spać, jeszcze trochę liści na jutro sobie zostawiłam:-)
U nas piękna pogoda, zaliczyliśmy więc wiosenne porządki w ogródku i mam już dość na dziś.
margaritta - jakaś dietka chyba by się Nikolce przydała;-)Oskarek ucałowany. No i staram się częściej wpadać na bb :-)super z tą mamą, co???;-)
patrysia fotki super i dobrze że już nie ma anemii
momp--synek sliczny i te włoski
syneczki--jak sobie znalazł taką miłą przytylankę to jak miał nie zasnąć..:-)u moich niestety nie ma tak łatwo z zasypianiem
myszaaaa gratuluję silnej woli do ćwiczeń:-):-):-)
anna ajra -:-)
pozdrawiam i idę spać, jeszcze trochę liści na jutro sobie zostawiłam:-)
reklama
moniamonis
mama Majeczki
Ja właśnie jestem po Housie, uzależniłam się normalnie od tego serialu, mój 2 ulubiony po Przyjaciołach
Wpadłam tylko napisać Rekinasi, że świetne te zdjęcia Igiego. A na tym drugim widać jaka śliczna byłaby z niego dziewczynka;-) Po prostu ładnemu we wszystkim ładnie:-) A swoją drogą skąd ty takie peruki masz w domu
Wpadłam tylko napisać Rekinasi, że świetne te zdjęcia Igiego. A na tym drugim widać jaka śliczna byłaby z niego dziewczynka;-) Po prostu ładnemu we wszystkim ładnie:-) A swoją drogą skąd ty takie peruki masz w domu
Podziel się: