reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej hej
dzis wpadla do mnie na kausie dziewczyna z BB umowilysmy sie i przyjechala :tak:
bylam dzis na solarce i zaczynam chodzic bo 18 kwietnia jedziemy do aqua parku do krakowa :-D no i musze jakos wygladac :tak::tak::tak::tak:
hehhehe
a znajoma jeszcze przyszla dzis przed 16 na tipsy i skonczylysmy o 20 bo bylo troche roboty :tak:
maly zasnal przed 21 bo mecza go zabki jeden juz prawie jest ale drugiego nie widac :no:
wiec dalam mu nurofen na noc - nawet mleka nie chcial pic :szok::szok::szok:
a mnie juz kregoslup boli z tego siedzenia i lazenia...
wiec tylko na chwilke wpadlam i ide spac ;-)

reklama
ja tez zaczynam myśleć o solarium :) tak dla siebie bo wyjazd żaden się nie kroi :/
a w ogóle to nie wiem czy się zdecyduje jeszcze na strój kąpielowy... z tych chudszych jestem, a brzuszek został po ciąży i tyle :)crazy:) - może dlatego że pasa nie nosiłam?? już prawie nic nie jem i marne efekty :no:
a co do mleka, daje krowie ze sprawdzonego, zaprzyjaźnionego źródła i jest OK. Oczywiście wcześniej odpowiednio przygotowane - czyli gotuję i czekam aż sie śmietanka tlusta pojawi, ściagam i dopiero wtedy podaje dziecku. Mikolajowi nic nie jest, a to najwaziejsze.

oooo:-D własnie zauażylam że dzisiaj pierwsza jestem :)) nie dziwie sie pogoda wręcz wypędza z domu :)) my już po spacerku, Miku śpi, ja się biorę za dalsze porządki.
A co! Ja też będę mieć czysto!:-D

Ja tu podczytuję pogoda wręcz letnia dziś grilla robimy :-)super:tak:
MOMP Julka też krowie popija od rokuconajmniej jesli pije tylko pare razy w tyg to jest ok czyt nie wyskakują zmany atopowe boo niestety ma skazę:crazy:
mój brzuch jakoś zszedł ale kupy ledwo się trzyma wystarczy ze więcej jem i wypycha mnie jakbym w ciąży była:baffled::crazy:
oj jakbym pochodziła sobie na solarium tylko ze niestety nie mam z kim dzieci zostawić .:crazy:Srasznie mi brakuje niepracującej babci w poblizu albo męza który pracowałby w normalnych godzinach....:crazy:
Uciekam na wiosenne słońce skoro solarim nie wypali to może słoneczko mnieprzybrązowi trochę:sorry:

Hej

Nie no ja o solarium nie marze :-)

Kaśka - :-( biedny maluszek - ale aż do Ameryki ??

MOMP - ja dziś się obijałam i tylko pranie zrobione :-)

Cloe - polecam pilates :-D wzmacnia mięśnie :-) i mój brzuch coraz normalniej wygląda - a przynajmniej ja się tak łudzę :-D

Pozdrawiam

Mysza kolo Olsztynka kochana, za ocean sie nie wybieram. :wściekła/y::wściekła/y:
Maly strasznie chorutki biedny tak mu charczy, mam nadzieje ze antybiotyk pomoze bo narazie to strasznie wyglada.:baffled:
I jeszcze maly wypadek dzis mielismy jechalismy samochodem i facet trzasnal nam lusterko, az sie cala trzeslam. Nawet sie nie zatrzymal. Zwial az sie kurzylo.

Mysza kolo Olsztynka kochana, za ocean sie nie wybieram. :wściekła/y::wściekła/y:
Maly strasznie chorutki biedny tak mu charczy, mam nadzieje ze antybiotyk pomoze bo narazie to strasznie wyglada.:baffled:
I jeszcze maly wypadek dzis mielismy jechalismy samochodem i facet trzasnal nam lusterko, az sie cala trzeslam. Nawet sie nie zatrzymal. Zwial az sie kurzylo.

A już myślałam :-D ale fajnie to zabrzmiało :-) jakbyście na niedzielny spacerek do Ameryki poszli :-)

A facet pewnie prawka nie miał... to i uciekał :-)

reklama
Heloł :-) co tu takie pustki ? Wszyscy delektują się wiosną na dworze i o BB zapomniały
Kaska w pierwszej chwili i ja myślałam że chodzi o Amerykę za wielką wodą zdziwiona byłam że proponują ci ot tak
Mysza pilates w moim przypadku nie wchodzi w grę bo wolne dopiero mam ok 20.00 przy sprzyjających wiatrach Sama probuję ćwiczyć ale moja "silna" wola mi nie pozwala ;-)
Moje starsze dziecko nudzi się niesamowicie więc uciekam do potem może ktoś jeszcze zajrzy

Do góry