reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia mamy identyczny samochodzik:-DSewi sam juz sie odpycha, bo Mati nie:no:
anna-ajra my tez juz msc po szczepieniach i powiem ci ze marudny byl po nim bardzo:baffled:
Baniorka 19:eek::eek:Oddaje rekord wam:wściekła/y::wściekła/y:Daleko nam do was:happy:

reklama
Patrysia- cudny jest Twoj synek i wyglada na wiekszego niz opisujesz :)
zazdroszcze spacerku - dzisiaj byla wspaniała pogoda, a ja z Mikiem w domu - ja chora jeszcze a jemu ciagle oczka ropieja (dzisiaj dostal kropelki i wyglada to juz lepiej).
Mikolaj ma okolo 77 cm i chyba ponad 10 waży - dwa miesiace temu wazyl 9800.
Ma prawie 4 zeby i kolejne dwa ida :))
Pozdrowienia
no to ja tez wklejam zdjęcie Mika - już 'jajeczno-wielkanocne' w jakże niewybrednej fryzurze ;)

attachment.php

Załączniki

• 20090322_111846 (Medium).jpg
    20090322_111846 (Medium).jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Witam :-)
To i ja sie dołączę do dyskusji i wadze i rozmiarach. Amadeuszek ile waży??? na szczepieniu przed miesiącem miał zaledwie 8kg ale jest naprawde wysoki. Ubranka ma w rozmiarze 98. W ogóle te moje pociechy to szczuple pierniki a wysokie. Oliwierek mając 3 latka nosi rozmiar 116. Męża tata jest wysoki baaardzo wysoki z 190cm ma lekko wiec juz wiadomo w kogo się wdały wzrosyem :laugh2: a mamusia zaledwie 166 więc skacze ze szczęscia ze chłopcy będą na nią z góry spoglądać :-D:tak:

wasze dzieci to ooooooolbrzymy :))) moja kruszynka ma jakieś 77cm, waży nieco powyżej 10kg i ma 8 zębów, 9ty w drodze :) apetyt ma znakomity, ale tego po nim nie widać :-D
dzisiaj słaba noc, chyba przez zęby? no i za późno się kładę, a to czytam a to oglądam a to komputer i potem rano nie mogę sie dobudzić... :zawstydzona/y:
byliśmy w poniedziałek u alergologa, dostałam odroczenie szczepienia dla Igora
wrzucam na chwilę fotkę mojego kochanego chwacika
Zyteczka kiedy wracacie - tęskniiiiimyyyyyy :)

Ostatnia edycja:
Patrysia mamy identyczny samochodzik:-DSewi sam juz sie odpycha, bo Mati nie:no:
anna-ajra my tez juz msc po szczepieniach i powiem ci ze marudny byl po nim bardzo:baffled:
Baniorka 19:eek::eek:Oddaje rekord wam:wściekła/y::wściekła/y:Daleko nam do was:happy:
no popatrz jaki zbieg okolicznosci :-D
tak odpycha sie sam ale to smiesznie wyglada bo wstaje i nogami na przemian
jak naucze sie wrzucac filmy to pokaze :tak:
Patrysia- cudny jest Twoj synek i wyglada na wiekszego niz opisujesz :)
zazdroszcze spacerku - dzisiaj byla wspaniała pogoda, a ja z Mikiem w domu - ja chora jeszcze a jemu ciagle oczka ropieja (dzisiaj dostal kropelki i wyglada to juz lepiej).
Mikolaj ma okolo 77 cm i chyba ponad 10 waży - dwa miesiace temu wazyl 9800.
Ma prawie 4 zeby i kolejne dwa ida :))
Pozdrowienia
no to ja tez wklejam zdjęcie Mika - już 'jajeczno-wielkanocne' w jakże niewybrednej fryzurze ;)

attachment.php
cuuuuuuuuuudny jest a jak wloski fajnie stercza :-D:-D:-D
wasze dzieci to ooooooolbrzymy :))) moja kruszynka ma jakieś 77cm, waży nieco powyżej 10kg i ma 8 zębów, 9ty w drodze :) apetyt ma znakomity, ale tego po nim nie widać :-D
dzisiaj słaba noc, chyba przez zęby? no i za późno się kładę, a to czytam a to oglądam a to komputer i potem rano nie mogę sie dobudzić... :zawstydzona/y:
byliśmy w poniedziałek u alergologa, dostałam odroczenie szczepienia dla Igora
wrzucam na chwilę fotkę mojego kochanego chwacika
Zyteczka kiedy wracacie - tęskniiiiimyyyyyy :)
super fotka a jaki sliczniutki jest :tak:

dziewczyny!
no i teraz sie pochwale
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i wazy 9,700 g:tak:

dziewczyny!
no i teraz sie pochwale
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i wazy 9,700 g:tak:

to wspaniale a my idziemy w poniedzialek do kardiologa zobaczymy co nam powie...
potem wtorek na bioderka a w czwartyek na szczepienie

czesc dziewczynki.czytam czytam, bo pozniej bym nie nadrobila:-D
My po szczepieniu ok-ale płaczu było:sorry: Widze ,ze waga i wzrost na tapecie...i w szoku jestem, bo... moja Niki wazy 13kg:eek: kloc taki ze hoho.Babcia dzwignac czasem nie moze:-D No i ubranka na 98 a babcia przywiozla na 104 i podwine rekawki tylko a tak to dobre:eek: No ale ja wysoka jestem moj M tez dobrze zdudowany to i dziewczyny dorodne:-D Jutro ide z mała sprawdzic bioderka bo spokoju mi nie daje ta niesymetrycznosc fałdek. Wiem,wiem to nie jest juz brane pod uwage jednak tutaj nadal sie tym 'kieruja":sorry: No i Niki niestety nie ma symetrycznych.Jak bylismy w PL to miala USG bioderek ( miała 5 m-cy) i lekarz mnie wysmial jak wspomniałam o tych fałdkach:zawstydzona/y: Teraz jak bedziemy w PL tez zrobie to USG ale poki co musze isc jutro bo spac nie moge.Niby nic sie nie dzieje,ale... chodzi sobie juz jakis 3-4 tydzien i chyba powinno to byc juz "pewne" stapnie prawda? A ona wciąz sie przewraca potyka i w ogole:hmm: sama nie wiem...

patrysia huuura :rofl2: ciesze sie z Wami;-) Sewcio jaki slodki:sorry:

MOMP cudny jest :sorry:

Zyciaaaa wracaj juz :tak:

Rekinasia jaki fajniusi ten maly.Włoskow nie ma prawie- fajny taki:-)

Syneczki2 czy Ty doczytałas co ja do Ciebie pisze:wściekła/y::-D

Kaska jak sie czujesz? tez mi nie odpisałaś buuuu:-( I mam nadzieje,ze laktator bedzie Twój za te 35 zł:-D

Dawna cloe mamcia zostaje na swieta juupiiii:rofl2: korzystam korzystam;-) Wczoraj została z nia od rana i myslalam,ze Niki zaprotestuje w porze snu..ale gdzie tam - sciągnęła butle mleka i usnęla w wózku i spała 2 h na dworze .A mama nie wiedziała jak sie opuszcza do pozycji lezacej wózej i siedziała z nia biedna i trzymala wozek kolami przednimi do gory ,zeby sie dziecko wyspalo:-D:-D Myślalam,ze padne :-D Dodam tylko,ze mi w wózku nie chce usnąć:eek::angry::sorry:
Takze jestem zadowolona i pod wrazneniem .

lileczka zaglądaj częsciej:wściekła/y:;-) Oskarkowi całusa daj teraz w tej chwili jak to czytasz;-):-D

Buziale dla wszytskiech zostawiam.

buziaki_sle.jpg

reklama
Rekinasia - z zazdrościa patrze na zabki twojego synka- Mikołaj za kilka miesięcy bedzie mogl sie pochwalic takim uzebieiem -ale od razU beda jedynki i dwojki :))
pewnie i wygląd twarzy troszeczke sie zmieni ... :)

Do góry