reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam!

U nas w zasadzie nic nowego, Piotruś ma jeszcze katar więc póki co siedzi w domu, Jaś od paru dni marudzi, niespokojnie śpi i wszystko gryzie - idą kolejne zęby:-D

Kropecka - też się męczę aktualnie z zatokami:no:, dla mnie najlepszy jest Sinupred, przynajmniej dopóki karmię:tak:.

MOMP - musisz rozwinąć zakładkę u góry strony: Lutóweczki 2008-wątek główny i wszystkie wątki będziesz widzieć:tak:. Co do menu Mikołaja to jak najbardziej jest ok, sama chciałabym by mój Jaś jadł już tak różnorodne rzeczy, niestety wielu nie może ze względu na alergię a mleka czystego w butli nie wypije więc jak go rano nakarmię kaszką to do zupki nie ma szans na żadne drugie śniadanko:zawstydzona/y: Co do majeranku to myślę, że po prostu mały na razie jeszcze go nie trawi. Jaś bardzo długo nie trawił koperku, który namiętnie dosypuję mu do zupek ale ostatnio już nie widzę go w pieluszce:-D.Myślę,że spokojnie możesz go podawać:tak:
Mysza - dzięki za karteczkę w imieniu Jasia:-)

Pozdrawiam wszystkie mamcie!

reklama
Margeritka - wszystkie najlepszego - chyba już rybko :-) Dla córci i dla Ciebie dużo zdrówka :-)
Fajnie że adoptowali :-) najważniejsze by dzieciaki szybko fantastycznych rodziców znalazły :-)
Anna_Ajra - mam podobnie :-) trzeba szybko kończyć bo cos nowego się zaczyna :-) Dziekujemy za karteczka :-)
Syneczki2 - co do ząbków - to teraz nam 4 idą z pominięciem 3 :-) biedaczysko w nocy budzi się bo boli :-(
gratuluje zdanych egzaminów :-) I Mikuś już zaliczył zabawę karteczką :-)
Ania_PrzyszliRodzice - oj wygoń to choróbsko :-) najważniejsze co by mała nic nie złapała - u nas cała trojka chorowała - to był koszmar :-( co do męża ;-)to jak to mówią czemu on ma wszystko załatwiać to wasze wspólne święto :-)
miauczus54 - gratuluje :-)
dawna cloe - a ty co tam porabiasz :-) mam nadzieje że wychodzisz z domku :-D ostatni twój wpis zapamietałam o weselu :-D mam nadzieje że choć trochę się tam wybawiłaś :-)
baniorka82 - późno bo późno ale witaj :-) skąd taki nick? :-)
lileczka - a jak młodemu - udaje się jeść widelcem ?? ja póki co tylko łyżkę Mikiemu dałam - ale ten ją wyrzuca i palce są najważniejsze :-)
MOMP - witaj - a mnie w sumie zainteresowało skąd taki nick :-) a i gratuluje wyboru imienia :-D
eowyn - późno bo późno ale witaj :-) skąd taki nick? :-)
uleńko - dobrze że portfel się znalazł - uczciwy znalazca był :-) to się chwali
Dzięki za info o butach - będę musiała poszukać dobrych - a rechabilitantka o jakiś konkretnych mówiła?? a i jak takiemu maluszkowi nogę zmierzyć :-D
Współczuje koleżnace :-( I wiadomo najważniejsze cieszyć się każdym dniem :-)
kaskax25 - w sumie może u ciebie hormony ciążowe się obudziły :-D jak widzisz co do życzeń się poprawiłyśmy wszystkie :-D
Kropecka - ale widać jak różni są twoi synkowie - po sposobie zasypiania :-) Dużo zdrówka - wykuruj się kobieto :-)
Zytka - Ja w sumie już prawię nie karmię :-) Jakoś powoli Mikuś - zjada wiecej normalnego jedzonka :-) OO sanki :-D my w tym roku jeszcze bez sankowych przejażdżek :-D
ladna.ex.panna - wszystkiego najlepszego dla Igusi - pisz jak impreza się udała
moniamonis - wiatj :-) U ciebie pamietam tylko że ospa była - jak ją przeszliście?? A i wszystkiego naj dla Majeczki :-)
Agawa - hej hej hej :-D co by nie było żyje :-) mam nadzieje że będziesz miała chwilę na GG w tygodniu :-D A i karteczka doszła :-)
Ania 31 - dziękujemy za karteczkę :-) a chłopcy pewnie ferie mają :-D
Gosia 78 :-) a proszę bardzo :-D

A co u nas :-) A więc jak pisałam wychodzą 4... obie naraz :-( ale za to 3 nie znalazły jeszcze drogi do wyjścia :-)
Mikuś już próbuje chodzić sam bez rączki :-) ostatnio tylko za rączkę chodził :-)
A mama jego czyli ja nie może się doczekać ciepłej pogody i wakacji:-D

Pozdrawiam :-)

Myyszaaa a dziekuje Ci bardzo :-) ale "suprajs" bo my jeszcze nie rybki:-p ostatnia faza wodnika:cool2: sie rozpisalas dzis jak nigdy:-D zawsze tylko wpadasz jak po ogien i juz cie nie ma :-D az musialam sprawdzic czy to rzeczywiscie Ty pisalas

mediumk54sqi5548985f7a3d7ec00918.jpg

3majcie sie laseczki cieplutko

Myyszaaa a dziekuje Ci bardzo :-) ale "suprajs" bo my jeszcze nie rybki:-p ostatnia faza wodnika:cool2: sie rozpisalas dzis jak nigdy:-D zawsze tylko wpadasz jak po ogien i juz cie nie ma :-D az musialam sprawdzic czy to rzeczywiscie Ty pisalas

A wodniki :-D
I ja ja :-D Wziełam sie na sposób jednej z naszych koleżanek i w notatniku wszystkim odpisałam :-)

:-)Majeczko:-)
Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich 1 urodzinek! Dużo zdrówka,szczęścia,radości z zabawy i samych radosnych chwil.

Marcelinka i ciocia Zytka:)

Kurde blade nowi ludzie a ja taka nie przygotowana!!! :wściekła/y:

MOMP , baniorka82 jeszcze ja Was nie witałam .Więc witam serecznie. Mysz - cwaniara - ;-) z gg da się załatwić:-).Środa może być??
kropecka - lecz się kobieto.Mam nadzieję że dzieci nie łapną.

A u nas zasypany cały świat.Kto ma ochotę na śnieg zapraszam - oddam za darmo :tak:

Dziewczyny pamiętacie jak od początku stycznia czekałąm na @? no i dostałam w sobote w trakcie pisania egzaminu. Co za porażka bałąm sie że jak wstane pośmiewisko z siebie zrobie a na roku mamy większość płci męskiej ale by było. Całe szczęscie kolega mnie osłaniał :-p Swoją drogą 1,5 miesiaca czekać za @ biorąc przy tym leki...co taki mluch potrafi nawywijać ;-)
Idę sie uczyć sądówki jak dla mnei przyjemny materiał więc mykam póki mam chęci.
Do jutra buziaczki i spokojnej nocy dla mamus i pociech :tak:;-):-)

Gosia_78 i myszaaa dziękuję :-) za informacje dotyczące forum - teraz juz wszytko wiem.

myszaaa - bardzo sie ucieszyłam ze "poznałam" mamę innego Mikołajka :)) ktoś wspominał że są na forum inni chłopcy o tym imieniu. Jakich zdrobnień używacie? U nas jest Mikuś, Miniu, Mikołajek, czasem Misiek i dziubek (ale to abstrakcja totalna :) )Z wyborem imienia było dość ciekawie, ale do dłuuga historia :))
a mój nick jest dość banalny - pierwsze litry naszych imion i nazwiska Mikołaj, Ola, Maciek P. :))

reklama
Gosia_78 i myszaaa dziękuję :-) za informacje dotyczące forum - teraz juz wszytko wiem.

myszaaa - bardzo sie ucieszyłam ze "poznałam" mamę innego Mikołajka :)) ktoś wspominał że są na forum inni chłopcy o tym imieniu. Jakich zdrobnień używacie? U nas jest Mikuś, Miniu, Mikołajek, czasem Misiek i dziubek (ale to abstrakcja totalna :) )Z wyborem imienia było dość ciekawie, ale do dłuuga historia :))
a mój nick jest dość banalny - pierwsze litry naszych imion i nazwiska Mikołaj, Ola, Maciek P. :))

Miki , Miśkołak , Kiki(już przestałam :-) )

Do góry