reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-DNajlepsze życzenia i od nas dla kochanego Mateuszka!
Dużo zdrowia, uśmiechu na pięknej buźce, humoru w zabawie i wszystkiego najlepszego! Niech żyje nam!:-D

reklama
Dołączam się do życzen dla Igusi i Mateuszka :) rośnijcie zdrowo i wesoło :)
Mikołaj bardzo lubi jajecznice na parze, za to jajko na miękko jest beeeeeeee
Nigdy nie byłam przesądna, ale kiedy czytam Ulenka507o pechu twojego męża myślę że jednak coś w tym jest - grunt że wszystko się dobrze skończyło :)
Ja miałam dzisiaj ciężką niedzielę... Mikołaj albo złapał przeziębienie albo to ząbki dają nam się we znaki. Ma wysoka temperaturę i jest strasznie marudny. Cały dzięc kwęka i trzeba go nosić na rękach. Podałam mu paracetamol w syropie, temp spadła i dzięki temu zjadł obiad (uff). Około 6 wieczorem dałam mu czopka, temp spadła, zjadł kolacje i teraz śpi. Nie jestem pewna czy to zabki czy moze przeziebienie bo jak dotad nie goraczkowal gdy mu dolne jedynki wychodzily. Teraz gorna jedynka przebila sie ponad tydzien temu (bezjobjawowo), ale lewa gorna jedynka juz lada dzien bedzie widoczna i po prawej stronie na gorze tez się coś dzieje. No i zastanawiam sie czy to mozliwe ze teraz zaczyna goraczkowac... :)
Pozdrawiam wszysktich serdecznie

:-):-)Mateuszku!
Z okazji Twoich Pierwszych Urodzinek
Zdrówka, uśmiechu na buziaczku, szczęścia
i siostrzyczki do wspólnych zabaw
życzy ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem:-):-)

Ja tylko na chwilkę życzyć

Igusi i Mateuszkowi sto lat, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń.

Lecę spać, niestety tylko o tej porze mam chwilę aby tu zajżeć, ale nie mam siły, żeby pisać coś więcej :zawstydzona/y:odezwę się jutro:tak:.

Majeczko najlepsze zyczonka urodzinowe
100latek
zyczy ciocia Kasia z rodzinka
:-):-):-):-)

KASKA- JAK TO ZAPOMNIELISMY JA NIE ZAPOMNIALAM:)

Mateuszek Majeczka

Wiele uśmiechów a mało żałości
Długich lat życia w szczęśliwości
Dobrego zdrowia i pomyślności
Jak najmniej smutków,dużo radości
Dużo pzygód,morza wrażeń
Moc słodyczy nic goryczy
Aby każdy następny rok przynosił Ci wszystko to co w życiu najpiękniejsze

Majeczko!
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek, łał to Majeczki pierwszy roczek!!!

Kasiu dopiero doczytałam co napisałaś. Przeciez nie zapomnieliśmy o Tobie o Mateuszku. Już nie pamiętasz jak wszystkie żyjemy Waszą historią? Twoją niespodziewana ciążą, wcześniej częstymi choróbskami Mateuszka i jego pierwszymi kroczkami, Reakcja Kubusia na nowinę o siostrzyczce :-p rozczarowującą reakcja Twojego meża na wiadomosć o ciązy i jego wyjazdem. Akurat tak sie złożyło że przypadł weekend, walentynki a w moim przypadku uczelnia i egzamini. Naprawdę zadna z nas nie miała najmniejszego zamiaru doprowadzic Cię do smutku przecież kofffamy Was :-D

Jasiu, Marcelinko, Olusiu, Oliwko, Igorku, Igusiu, Mateuszku, Majeczko!!
Wszystkiego Naj Naj z okazji Pierwszychh urodzinek !!!!

Wszystko hurtem bo dawno nie składałam życzeń!.:no:
U nas ok - Mam ferie !!! Hurra :-) W końcu odpocznę. NA szczęście - MIłosz przesypia już całą noc - mam nadzieje że mu się nie odmieni :-)Powoli przygotowujemy się do roczku - u nas w domu w końcu będzie to pierwsza domowa imprezka :tak:No i będę mogła popisać się kulinarnie jako pani domu ;-)
Patrysia, Myszko dziękujemy za kartki - od Patrysi to chyba z miesiąc temu przyszła :-)
całujemy na razie idę gotować obiad :-)

to napisze co u nas. Ja juz w pracy choc jeszcze nie do konca wykurowana. Bo oddalam pol antybiotyku mezowi bo jego tez rozlozylo.
A amelka miala kwaranttane u moich rodzicow. 3 dni dizecka nie widzialam a ona tyle juz umienowych rzeczy:) jak zasuwa skubana. U dziadkow tyle miejsca do b iegania to sie dziecie rozbrykao. Sama sie puszcza i nie patrzy czy cos pod nogami ani ze kapcie gubi tylko biegnie jak oszlala i jej sie to bardzo podoba:)
Jakmi sie uda to wstawie w domu jakis filmik:)
mowicie walentynki a co to takiego moj M kompletnie nie mial ochoty na swietowanie ja mam wszystko w D za przeproszeniem :( i nie odzywam sie do niego. :(
caluje was goraco kobitkinie choryjcie mi tam:*

reklama
kasienko Ty moja jak moglas tak pomyslec :-( wiem,ze TY zawsze pierwsza skladasz zyczenia dzieciaczkom naszym-bylam w szoku ,ze pamietasz kto i kiedy:sorry2:
Spiesze juz z wyjasnieniem.Leze z takim wielkim nochem,ze mi odpadnie chyba zaraz:dry: leci mi z nocha od 3 dni- i zero kontaktu ze swiatem- nawet wirtualnym.Jednak dzis sie zwleklam, bo zaczely sie ferie i trza sie troche ogarnac. I odrazu na BB.I dla Twojego szkaraba kochanego

Mateuszku slodki

oby kazdy kolejny roczek byl dla Ciebie pelen pozytywnych niespodzianek,zeby otaczali Cie tylko zyczliwi ludzie i zeby zawsze bylo dla Ciebie tak kolorowo i fajnie jak w wesolym miasteczku

1roczek.jpg

A dla Majeczki Dni pelnych slonca i radosci bez konca.Szczescia calej ogromnosci i oraz wszelkiej pomyslnosci

roczek.jpg

Do góry