reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Igorku slodki eciotka tez nie zapomniala tylko czasu nie znalazla dzis absolutnie wcale:zawstydzona/y:
jednak jest jeszcze przed polnoca :-p Zyczymy Ci tego wszystkiego co wszyscy dzis tyle,ze podwojnie:-D;-) Spokojnego i radosnego dziecinstwa maluszku nasz.

Zytusia jestem tylko ten czas :dry: Milo,ze pamietasz;-)

Kobitki nadrobie pojutrze,dzis dobrej nocki zycze sobie i Wam.Dobranoc

reklama
Nikolka kochana skladam ci najlepsze zyczonka urodzinowe, duzo zdrowka, moc prezentow, pociechy z rodzicow
wszystkiego co tylko sobie zyczysz
zyczy ciocia Kasia z reszta rodzinki

Nikola 100 lat zyczy Amelia i ciocia Ania:)

Amelka tez przechodzi chyb aten bunt tylko ze jak je sie cos nie podoba to od razu daje z dysi;/;/ kurcze wczoraj myslalam juz ze mi nos polamala tak dostalam z glowki az mi zachrupotalo ale na szczescie nos caly i obylo sie bez kwri. Ciekawe kiedy jej to przejdzie:angry:

:-DZ okazji pierwszych urodzinek
życzymy kochanej Nikolki wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka i radości,
mnóstwo czasu na zabawy i przygody.
Moc uścisków od Michałka z rodzicami!:-D

Z okazji pierwszych urodzinek zyczę Ci
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz
Po swojemu. Spełniając się

Dla Nikolki z okazji 1 roczku

:-)Nikolko!:-)
W dniu szczęśliwym i radosnym Twoich 1 urodzinek życzymy Ci wszystkiego co najlepsze!Słoneczka,zawsze dobrego humoru,miłosci,samych szczęśliwości i zdrówka!

Marcelinka i ciocia Zytka

:-)
No to dzisiaj 100 latek dla Nikoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas dziś nocka lepiej,wczoraj się wcześniej położyłam i jakoś wyspałam.
A co do napadów złości, to też mamy od dawna.Jak był całkiem malutki to już piszczał jak się nie szło w tym kierunku , w którym Osi chciał.A teraz też jak czegoś nie dostanie to wrzask i całum ciałem do tyłu się przewraca.Ale ja już wiem o tym więc sama go biorę, kładę na podlodze i idę.I na razie jakoś się uspokoi.Ajak nie to herbatka albo ciacho, to go zawsze uspokoi :tak:
pozdrawiam:-):-):-)

reklama
Hej!

Piotruś lepszy, nie goraczkuje, gardło chyba też go trochę mniej boli bo pije herbatki owocowe i sok z malin i nie narzeka, że go szczypie, mam nadzieję, że lada dzień będzie zdrowiutki:tak:

Lileczka - Jasia ulubiona zabawka nr 1 to tor wyścigowy Piotrusia HOT WEELS, może długo przy nim siedzieć i wkładać samochodziki by jeździły w koło. Poza tym wieże z klocków i wszelkie zabawy typu coś na coś nałożyć, odkręcić, przykręcić. Mały inżynier mi rośnie!:-D. Samochodzikami oczywiście też się bawi ale krótko.

MOMP- witaj wsród lutóweczek! Mój Jaś też próbuje walczyć o swoje, siedząc krzyczy i próbuje gryźć podłogę:-D. Według mnie najlepszą metodą w takich sytuacjach jest odwrócenie uwagi dziecka, u mnie zawsze to działa, nie tylko w przypadku złości ale też w przypadku płaczu:tak:. Co do bucików w domu to szkoły są różne, zarówno Piotruś jak i Jaś biegają po domku tylko w skarpetkach.

Ulenka - mój Jaś też lubi sobie pospać obok mamusi do 9:tak:
Kropecka - dużo zdrówka dla Ciebie!:-)
Zytka - tylko pozazdrościć takiego dziadziusia, który robi wnusi własnoręczne prezenty:-):tak:. Mirosławiec to 4 miejsce pracy mojego M a nasze trzecie miejsce zamieszkania. Myślę, że za 3-4 lata kiedy M przejdzie do cywila wreszcie będziemy mogli osiąść gdzieś na stałe:tak:
przyszlirodzice - ja dziś też dostała klockiem w nos, krew się nie polała ale siniak już się pojawił:no:. Jaś nie robi tego gdy się złości tylko dla zabawy, śmiejąc się przy tym więc tym bardziej trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo kiedy się oberwie:no:

Pozdrawia cieplutko!

Do góry