reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Bartusiu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin :)
Kluska no to przeżyliscie chwile grozy, ale czy lekarze zaleźli przyczyne tego stanu, kurcze sie dziecina nacierpiała, zdrówka dla chłopców, niech juz to fatum sobie pójdzie w diabły!!!!!
Przyszli rodzice wiem jak cieżka jest czekać i nie miec czarnych myśli, matka drży o swoje maleństwo dopóki nie usłyszy że jest ok to strach nie opuszcza na chwilę , trzymam kciuki za zdrówka Amelki , niech jak najszybciej lekarze rowieja wszelki wątpliwosci co do jej serduszka, niech wszysko bedzie ok!!!!
Anna ajra dla taty zdróweczka życzę, niech sie oszczedza i dba o zdrówko! a i Ty badź dobrej myśli, napewno teraz tryb życia taty musi sie zmienic, przypominaj mu o tym bo ma dlakogo żyć :-)
Cloe zazdroszcze tych długich nóg, oj zazdroszcze, ja tam wszsytko sobie muszę skracac :(
dziękuje za wasze ogromne wsparcie, miło mi że cieszycie sie razem ze mną z faktu że Gabi juz ma zdrowe bioderko , teraz jeszcze tylko troche rehabilitacji ale to juz będzie z górki, mła jest taka radosna że ma wolne nóżki, macha nimi we wszystkie strony i próbuje wstawać ale jednak tych kilka miesiecy zrobiuło swoje,m watła jest w nóżkach, ale czas , trzochę czasu i bedzie ok ;)

reklama
witam , cały dzień nie miałam internetu a tu tyle się działo:-D:-D:-D
Gosia 78 Oskar ma bliznę po szczepieniu.:tak:
Ulenka--super , cieszę się razem z Tobą:tak:Teraz już wszystko ok będzie i Gabi za moment pobiegnie:-D:-D
Anna ajra Moje dziecię ma jedną drzemkę ok 1,5 godziny.Czasem mniej czasem więcej.I niestety o k 19 już ma odlot:-D
Kluska :szok:co za przeżycia , współczuję ..zdrówka dla dzieciaków , życzę z całego serca:-)

BARTUSIU!!!!!!!wSZYSTKIEEGO DOBREGO , SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I RADOŚCI ORAZ DUŻO DUŻO MIŁOŚCI.tO O CZYM MARZYSZ BY SIĘ SPEŁNIŁO A TO CZEGO PRAGNIESZ BY TWOIM BYŁO:-D:-D:-D

Gosia78 Mateusz ma wielka blizne po szczepieniu
Lileczka
pozdrawiam:-)
Ulenka strasznie sie ciesze, Gabi szybko wszystko nadrobi, w koncu ma nozki:-)
Kluska 79 Boze dziewczyno jakbys miala malo to jeszcze to:no:Mam nadzieje ze juz wszystko w porzadku, a za Piotrusia sciskam kciuki caly czas, ucaluj go ode mnie, dzielny chlopak:tak::-)
anna_ajra fajnie ze z twoim tata lepiej:tak:Mateusz spi w ciagu dnia raz okolo 1,5 godz, w nocy jest troche lepiej budzi sie dwa razy
dawna cloe staram sie ciuchow nie kupowac bez obejrzenia, bo potem czesto okazywalo sie ze a to material nie taki, a to za duze albo za male:wściekła/y:
Margaritta, Syneczki do was pisalam na tajnym takze tu tylko pozdrawiam:-)
Ja juz pedze spac, poki maly smacznie spi co pobudka nie trafi mi sie za wczesnie:confused: Dobrej nocki

Wszystkiego najlepszego Bartusiu. Jak ten czas szuybciutko minął :)

Kluska, biedactwo, ostatnio jakiś pech was spotkał. Oby szybko minął. Nie dziwię się że byłaś przerażona, też bym była :szok:

Anna_ajra, podałam Olkowi antybiotyk przedwczoraj bo kaszel go w nocy dusił i nie mógł spać i przeszło mu praktycznie od razu. Za to Wiktor od antybiotyku dostał straszną wysypkę, zaczęła się na brzuchu, przeszła już na nóżki i rączki :wściekła/y:

Bartusiu kochany

Ty Wiesz że życzymy Ci wszystkiego Najlepszego przesyłamy całuski i uściski Zamykamy oczka i jesteśmy razem z Tobą w dniu Twojego ogromnego święta. Kochamy Cię mocno: Miłek,Kamilek, z ciotką Agą.

P.S.Cieszę się że karteczka doszła.
:-):-D

Kluseczko bidulko nie wyobrażam sobie nawet co czułaś.Mam nadzieję że wszystko się ułoży.Całuski dla Was.
Dziewczynki wybaczcie że dziś wiele nie napiszę ale właśnie wróciłam z pracy i jestem padnięta. A tu obiad jeszcze na jutro muszę przygotować. Tak czy siak całuję Was wszystkie. :tak:

Z racji tego ze jutro rano mnie nie bedzie mam okazje pierwsza zlozyc zyczenia jutrzejszemu solenizantowi

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Najlepsze zyczenia dla Michalka od cioci Kasi, Matusia oraz reszty rodzinki

Kluska- to miałaś koszmarne przeżycia:no:, ale czy lekarze w końcu znaleźli przyczynę tych dolegliwości? Robili Małemu jeszcze raz przed wyjściem morfologię? Oby się to więcej nie powtórzyło, współczuję Ci bardzo i trzymam mocno kciuki za chłopców.

Anna ajra, Cloe, Syneczki - dziękuję w imieniu Jasia za śliczne karteczki z życzeniami:-):tak:
Anna ajra - Jaś śpi 2 razy tak po 50 min
Cloe - ubrań dla siebie bez przymierzenia jeszcze nie odważyłam się kupić

Kaska, Kropecka, Ulenka, Lileczka, Syneczki, Patrysia, Agawa, Zytka -:-)

Kluska79 - co za koszmar! Aż ciężko mi wyrazić swoje emocje. Jestem zarazem w szoku jak i w obawie. Domyślam się, jak się czułaś i czujesz... Myślami jestem blisko Ciebie i pomodlę się za Was!
Słowa typu "wszystko będzie dobrze" wydają mi się w tej chwili słabym pocieszeniem, ale wiedź, że jeśli mogłabym w jakoś sposób Wam pomóc, to możesz na mnie liczyć.
Ściskam Was mocno!

chciałabym wam coś napisać, ale padam z nóg, wstałam przed piątą - miałam wyjazd służbowy - po ciężkiej nocy z Igorem
więc jutro skrobnę więcej, dzisiaj tylko urodzinowo:

BARTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, ROŚNIJ ZDROWO SŁONECZKO!

reklama
hej, mam nadzieje ze jestescie zaskoczone, bo pisze z domku w Tatrach;-) wziełam wprawdzie laptopa, ale iPlus działa kiedy chce wiec z internetem słabo:baffled: ale kontakt ze światem musi byc;-)
ogromne zyczonka dla kolejnych roczniaczków
Bartusia i Michasia:rofl2::-D duzo zdrówka chłopaki, usmiechu i radości:tak:
Kluska aż strach pomyslec co jeszcze moze sie wydarzyc:szok: przeciez to jest niesamowiete ze tak z niczego takie objawy:confused: moze to efekt odstawiania od piersi, ze mały tak to przezywa? albo ma kolke od nowych poduktów? pamietam, ze aggy kiedys pisała o podobnych objawach, a jak juz wylądowali u lekarza to nie było po nich sladu i w końcu zdiagnozowano kolke:baffled: mi to po prostu nie miesci sie w głowie, ale chyba jeszcze za mało widziałam jesli chodzi o choroby i rozne przypadłości:no: mam nadzieje, ze to co najgorsze juz za wami... w kazdej materii;-)
kaska chyba nie ma sposobu zeby to nie była dziewczynka skoro tyle fluidków leci w twoja strone;-) trzymam kciuki:-p
jak tam pakowanie męża:confused: wszystko juz zaplanowane?:dry:
anna z tym spaniem to ostatnio bardzo roznie, ale przewaznie mamy dwie drzemki ok.40-60 min.:sorry2: jak przygotowania do roczku? szykujesz cos specjalnego do jedzenia dla dzieciaczków:confused:
ania31 jak mineły urodzinki Bartusia:confused: wrzuc fotki małego kawalera;-)
agawa, rekinasia stop dla pracy:happy: urlop proponuje:sorry2: i nie dlatego ze sama sie teraz urlopuje :-p byle do piatku!;-)
przyszlirodzice ale masz okres:dry::baffled: współczuje nawału stresów:no: nauka, praca, teraz to oczekiwanie ehh:szok: wszystko musi sie ułożyc po twojej mysli!:happy::sorry2: swoją droga i tak uwazam ze ambitna babeczka z ciebie, nie odpuszczasz na żadnej linii i tak trzymaj:tak::-D
cloe wiem, co czujesz z tą długoscią nogawek, ale ja raz zamówilam z bon prixu dawno temu i nie był to celny strzał:baffled: generalnie to kupuje spodnie z mankietami i odwijam:-p prosto, szybko i bezbolesnie, polecam!:happy: wyrwij sie wreszcie z tego domku na jakies zakupowe szaleńswo, a na pewno co upolujesz:sorry2::tak:
buziaki dla wszystkich maluszkow i mamus:rofl2:

Do góry