U
ulenka507
Gość
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg30.glitterfy.com%2F29%2Fglitterfy121641806D36.gif&hash=d32e25c812fb2299526d8d451f2c0571)
Bartusiu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin
Kluska no to przeżyliscie chwile grozy, ale czy lekarze zaleźli przyczyne tego stanu, kurcze sie dziecina nacierpiała, zdrówka dla chłopców, niech juz to fatum sobie pójdzie w diabły!!!!!
Przyszli rodzice wiem jak cieżka jest czekać i nie miec czarnych myśli, matka drży o swoje maleństwo dopóki nie usłyszy że jest ok to strach nie opuszcza na chwilę , trzymam kciuki za zdrówka Amelki , niech jak najszybciej lekarze rowieja wszelki wątpliwosci co do jej serduszka, niech wszysko bedzie ok!!!!
Anna ajra dla taty zdróweczka życzę, niech sie oszczedza i dba o zdrówko! a i Ty badź dobrej myśli, napewno teraz tryb życia taty musi sie zmienic, przypominaj mu o tym bo ma dlakogo żyć :-)
Cloe zazdroszcze tych długich nóg, oj zazdroszcze, ja tam wszsytko sobie muszę skracac
dziękuje za wasze ogromne wsparcie, miło mi że cieszycie sie razem ze mną z faktu że Gabi juz ma zdrowe bioderko , teraz jeszcze tylko troche rehabilitacji ale to juz będzie z górki, mła jest taka radosna że ma wolne nóżki, macha nimi we wszystkie strony i próbuje wstawać ale jednak tych kilka miesiecy zrobiuło swoje,m watła jest w nóżkach, ale czas , trzochę czasu i bedzie ok