reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć Dziewczyny!

Kurczę,ale się rozpedziłyscie z pisaniem ostatnio :tak:Nie jestem w stanie nadrobić zaległości..Nie możemy się pozbydź tego katarzyska wstrętnego :wściekła/y:Nocki są do .... Marcysia dziś od 3 w nocy mam wrażenie,że budziła się co chwilę i podłączała się do cysia.W ogóle to poszła wczoraj spać po 23!!! Od wczoraj jest u nas moja mamusia,więc Marcysia chyba z wrażenia nie mogła zasnąć :-DM poleciał do Barcelony,dziś rano dzwonił i opowiadał mi jak to sobie spaceruje nad morzem...(mam nadzieję,że ten romantyczny spacer z rana był samotny:baffled:-ufam mu). My tu w zimnej,mokrej i smutnej Łodzi a ten w takiej scenerii :-D
Mama działa w kuchni, Marcepanek spi,a ja na szybciutko do Was :-)

Anna_ajra
-bardzo mi przykro z powodu taty:-( Mam nadzieję,że juz będzie dobrze!
Wracając do Twojego pyt. to ja straciłam ciąże w 12 tygodniu,ale z USG wynikało,ze obumarła w 7 tyg. :-:)-(Tyle tygodni chodziłam w ciąży zupełnie nieświadoma....
Co do spania natomiast,to u nas różnie...Ostatnio Marcelek zalicza1 drzemke w ciągu dnia tak ok.1,5 godziny.:-)

Kaskax25
-jaki dzidziol Ci w brzusiu cudny rośnie,aż mi się zatęskniło :-DSiostra mojego M za miesiąc ma termin,jest na etapia pakowania się do szpitala i panikowania :tak:Bedziemy mieli małego Mikołajka!

Uleńka-jak się cieszę,że Gabi juz pozbyła się szelek!!! :-)Tylko patrzec jak szybko zacznie nadrabiać zaległości w chodzeniu :tak:

Syneczki- cieszę się,że podoba Ci się imię Marcelinka dla dziewczynki :-):tak::-) A co mleka to moja Marcyśka też go w ogóle nie akceptuje w żadnej postaci podania (kubek, butla i nawet talerz bez szans) Sama nie wiem co to będzie?!!:sorry2:

Przyszlirodzice-do poniedziałku już niedaleko-trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję,że z Amelcią będzie wszystko ok!

DawnaCloe
-też dostaje bonprix,ale nie mam odwagi nic zamówić...Ta firma jest w Łodzi,ale tylko chyba wysyłkowo działają?Daj znać jak te spodnie.

Kluska-Boże Ty to masz przejścia kochana ostatnio! Mocno Cie przytulam i cieszę się,że się odezwałaś! Postawili już jakąś diagnozę u Piotrusia?Trzymaj się i ukochaj chłopców!Zdrówka Wam wszystkim życzę!Jakie to szczęście w tym całym nieszczęściu że masz siostrę u siebie teraz,na pewno Ci raźniej.:tak:

patrysia-mam nadzieję,że nic sie nie dzieje?Tak tylko sobie nie masz weny do pisania...

Ania31-u uuu!!!widzę,że jesteś w ferworze przygotowań do imprezki :tak:Powodzenia!Dobrze,że masz takiego Pomagiera :-D:-D

Gosia,Margarita,Agawa:-):-):-)

Ha i nadrobiłam:) Dziewczyny jeśli komuś nie odpisałam to sorkasy wielkie!

Dopiero co pisałysmy o naszych ciążowych dolegliwościach,radościach i strachach a tu juz nam maluszki Roczek kończą:tak:
Ostatnio cofnęłam się do strony 455 bodajże i się uśmiałam jakiego to zamieszania narobiłam:-DJak urodziłam Marcysię to napisałam smsa do kropecki i Agawy ale się nie podpisałam i była zagadka kto urodził Marcelinkę?:-D:-D

No to buźkam Was wszystkie mocniasto!

no Zytka, twojego sms'a dostalam jak sama bylam na porodowce w tym samym szpitalu. Nie mialam jednak pojecia ze to ty i niestety sie nie spotkalysmy :(

maly zasnal wiec mam czas :-)
zytka - wszystko wporzadku, tylko jakos taka senna jestem :sorry2: zdrowka dla Marcysi :tak:
Ania31 - u nas robota wyglada podobnie ale najbardziej chyba podoba mu sie wyciaganie bielizny z szuflad i swoich zabawek z kosza ... :tak:
cloe - moja mama zamawiala tez ostatnio spodnie z bon prixu takie szare szerokie - fajne a jakie Ty chcesz :confused:

witam ja tylko na chwilke.
pozdrawiam wszyskie:-):-D
100 lat , 100 lat niech żyje , żyje nam
oczywiście Michałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyskiego dobregooooooooo w dniu 1-ych urodzin!!!!:-D:-D:-D

Michałku!:-):-):-)
W Dniu Twoich Pierwszych Urodzinek dużo zdrówka, uśmiechniętego buziaczka, mnóstwa prezentów i samych pogodnych chwil w życiu życzy ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem

och wlasnie dostalam zamowienie z Oriflame i czeka mnie rozliczanie klientow ...
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal :tak:
ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam :tak:
zabieram sie do pracy :-D

kurcze moj mlody jak wstanie popoludniu to jest tak spocony jakby wyszedl z kapania
nie wiem dlaczego juz od wczoraj czy przedwczoraj mi tak :szok::baffled:
nie wiecie moze dlaczego ??? dodam ze temp nie ma ani nic nie wskazuje na to zeby byl chory a zawsze spi tak samo pod kolderka czy kocem ....
wiec nie wiem :eek::eek::eek:

Michałku!!! Dużo zdrowia i radości dużo darów no i gości. Czego Sobie ty zażyczysz tego Tobie dzisiaj życzą:Miłek z Kamilkiem, Agąi Tomkiem. Całuski.

reklama
Do góry