reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dominek już spi, marudny był biedaczek dzisiaj, z Piotrkiem na noc również zostałą moja siostra, całe szczęście ,że mogę na nią zawsze liczyć. Piotruś nie może wstawać, ani podnosić głowy do 11 rano, więc trzeba go obsługiwać, nie podoba mi się leczenie go w tym szpitalu, włączyli mu sterydy i to już nie jest fajne:-(.

ulenka-lekarze stwierdzili że było to zatrucie pokarmowe lub gwałtownie rozwinięty rotawirus, myśleli też nad tajemniczą infekcją która kiełkuje w organiźmie, ale wykluczyli to po nagłej poprawie.
Gosia- zrobili morfologie jeszcze dzisiaj rano i wyniki były w normie dlatego mogliśmy już pójść do domu.
anna_ajra-dzięki kochana, to bardzo wiele dla mnie znaczy. I gratuluję pewnych kroczków Michasia.
lileczka- przeżycia straszne, to fakt, oby już się nie powtórzyły. Wiem co to brak internetu, ja ostatnio przez tydzień taka kaleka byłam.
kaskax- dzięki, już chyba jest dobrze, wprawdzie przed snem zwymiotował ale poza tym żadnych innach objawów choroby nie ma, no może jeszcze podkrążone oczka. A Piotruś jest bardzo dzielny, żal mi go okropnie:-(.
kropecka- pech to mało powiedziane, ja już zaczynam w czarownice wierzyć, bo wszystko co złe zaczeło się od mojej teściowej:wściekła/y:.
agawa- dziękuję, było strasznie, teraz musi już być tylko lepiej. Ty też biedna zabiegana jesteś, musisz troche oddechu złapać.
ładna.ex.panna- lekarka wspominała coś o zaplątaniu się jelit jedno w drugie, USG nie wykazało nic, ale ona do końca o tym wspominała że czasami tak bywa. Na koniec jednak staneło na zatruciu pokarmowym lub wirusie. Co do zatrucia to jadł to co zawsze, więc nie wiem...
Nawet nie wiecie jak ważne jest dla mnie Wasze wsparcie. DZIĘKUJĘ !

Ostatnia edycja:
reklama
Anna ajra dla Michasia:-)
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej..
. z najlepszymi zyczeniami od ciotki Ani z Bartusiem i chłopcami

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

100 lat Michas

Kluska- moze to tylko grypa zoladkowa?
Amelka miala podobne objawy a poziom limfocytow jest dalej bardzo podwyzszony;/

Ostatnia edycja:
wszystkiegi naj naj naj dla Michasia (od anna_ajra) kolejnego roczniaka :-D
duzo duzo zdrowka oraz usmiechu na twarzyczce ... juz nie wspominajac o prezentach :-D:-D:-D

kluska - oj to wspolczucia wirus panuje teraz wszedzie - my to mamy juz za soba na szczescie :blink: ale zycze Wam zdrowka i szybkiego powrotu do normalnosci :tak:

dzis nie mam sil na pisanie - wybaczcie :zawstydzona/y:

Czesc dziewczynki .
Dziś zaczne od kolejnego roczniaczka naszego Michasia :-)
DUŻO ZDRÓWKA SZCZĘŚLIWEGO SŁODKIEGO DZIECIŃSTWA KOLOROWYCH ZABAWEK .....WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU ..

Kluska79 Ty to kobieto silna musisz być :sorry2: Nawarstwiło Ci się z poczatkiem roku nie ma co:-( Ale wierze w to,ze to taki "chwilowy" gorszy czas.... po nim bedzie duuuzo lepiej i piekniej:tak: Jestem z Toba myślami i nie zapominam o modlitwie...
ladna.ex.panna takiej to dobrze:dry: Wypoczywaj , wypoczywaj :tak:
anna_ajra moja Niki spi mi dwa razy dziennie po 1,5 do 2 h :tak: przy czym na noc pada tak około 21:30- i spi całą nockę do 7 rano- dla mnie to bomba, bo wstaje i tak zaprowadzac starsza do szkoły.A w weekend udaje mi się troszkę Niki "przytulić" do podusi i pospimy nawet do 9 :tak: Udanej imprezki ;-)

kobietki kochane pozdrawiam Was wszystkie i duzo zdrówka dla maluszków i dla Was.pa pa

A ja dzis nie wiem w co ręce wsadzić:tak:no ale po kolei posparzatane juz mam jedno ciasto w piekarniku juz siedzi na drugie gotuje sie mleczko musi aż 3 godziny wiec to jeszcze chwile obiadek tez juz sie gotuje:tak:no czyli chyba nie jest źle ale od rana był koszmar sprzatałam zabawki co ja do kufra Bartek z niego znów wyjmował myslałam ze:wściekła/y:i taka moja robota głupiego była. Kiedy wziełam sie za mycie podług spodobało mu sie grzebanie w wodzie i pomaganie mamusi(czyt. mazanie na nowo podłogi):-p
no ale jakos poszło.Teraz śpi a ja na chwile do was:-)

annna ajra duzo zdówka dla taty Twojego a lekarstwa rzeczywiście cena powalajaca ale wiem jak mój tato brał środki porzeciwbólowe co chwile inne ile szło tez na to:-(
Mój mały śpi dwa razy w ciagu dnia po około 1,5 godziny czasami tylko 40minut
Kluska ja przyłaczę sie do słow anna ajry trzymaj sie dzielnie i pomodle sie za was gdyby cos mozna było zrobic daj znać
uleńka super wiadomości :-D
ładnaexpanna
zdjecia beda robione jutro bo jutro mam imprezkę urodzinową Bartusia także prosimy byc cierpliwi:-D
No nic uciekam robic dalej

Michałku sto lat o ciotki forumowej:-D:-D:-D

Ania 31 na weekend mam gości więc już reraz muszę brać się za odgruzowanie by zdążyć ale mi się nie chce :sorry2:no i robota głupiej jest boja sprzątam a dziewczyny szybko doprowadzają do stanu wcześniejszego:rofl2::dry:
Kluska i jak Dominik? Znów szpital?
Ulenka jak dobre że z Gabrysia wszystko już dobrze:tak:
Ładna ex panna nie mam spodni w których bym mankietów nie odwijała:tak:niech żyją mankiety :rofl2:inaczej w każdych spodniach wygladałabym jak z niższej siostry :blink: Z dzinasami już mam gorzej Zamówiłam z bon prixu jedną parę zobaczymy co będą warte.
Uciekam Oliwka wstała do potem

reklama
:-)Michałku!:-)

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci wszystkiego co najlepsze! Przede wszystkim dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu na Twojej ślicznej buziuni!

Marcelinka i ciocia Zytka

Do góry