reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

gosia78 - sewka tez ciagnie caly czas do kwiatow :tak: co w nich takiego :confused:
Ania31- zdrowka dla chlopakow :tak: wlasnie ja mysle ze i u mnie bedzie zapasik po 3 ciazy jak do tego dojdzie bo narazie 2 nie planuje :-p
kluska79 - wlasnie moja mama nie moze go wziac bo juz ma pieska zreszta tata by sie na to nie zgodzil oni sa na mieszkaniu wiec 2 psy to nie bardzo zobaczymy co dalej bedzie bo podejrzewamze tesciowka nie bedie chciala tego psa na dluzsza mete ...:wściekła/y: ja nie wim jak ona moze byc taka bez serca :-:)no: jak nie bedzie go chciala to trzeba bedzie go ... az mi ciarki przechodza na sama mysl o zostawieniu go gdzies ... chyba ze bedzie chetna osoba zeby go przygarnac ........ oby nie bo zostawilabym go sewkowi oni tak fajnie sie razem bawia :-D

reklama
Gosia78- gra komputerowa ,książka , karta doładowująca do telefonu, kurcze jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napisze. Z moim starszym mam łatwiej bo on tylko o lego i transformersach mówi, ale ma dopiero 9 lat.

Gosia 78 tez myslalam o grze a moze po prostu daj mu te pieniadze, podejrzewam ze tez bedzie zadowolony, ale jeszcze pomysle.

uf!!! Wlasnie wydalam na allegro no tak kolo 150zl. Kupilam te zabaweczke chicco no i taki sliczne dresiki mi sie spodobaly M sponsoruje :-D ~KAKO~NOWY 3cz.SUPER DRES WARNING 12-80/86 WHITE (476306745) - Aukcje internetowe Allegro Strasznie mi sie spodobaly no i tanie sa. A maly tak mi powyrastal ze szok. Az jestem ciekawa ile mierzy. Jutro morfologia az strach.Przyszly wyniki Kuby z Ameryki jest uczulony na plesnie, grzyby, orzeszki ziemne, selera, kurczaka i wolowine. Bylam w szoku jak to zobaczylam. :no: Ach te moje dzieci male zdechlaczki. A jakie wspaniale recepty mi przyslali tak na oko jakies 120zl. Chyba rusze po zasilek pielegnacyny. Gosia 78 tak myslalam a moze jakas gra planszowa za 100 dostaniesz juz cos calkiem fajnego. Patrysia co z pieskiem, ja tez uwielbiam szczeniaczki:sorry2:Gosia 78Ja tez zaslaniam czym moge tylko ze nie kwiatki a kable. Moze ma cos po dziadku ktory jest elektrykiem:wściekła/y:Zytka, Ania 31, dawna cloe, anna_ajra:-):-):-) jak dzieciaczki? Pozdrawiamy

Cześć dziewczyny!:-D
Jak tylko na chwilkę po aerobiku...:sorry2:
Jutro jedziemy z Michasiem na bilans do pediatry - mierzenie, ważenie itp. Zapytam się od razu o mleko dla niego, jak wprowadzić 3.
kaskax25 - bardzo fajna ta stronka na allegro. Na pewno z niej skorzystam...:yes: w sam raz na prezenty na Mikołaja dla chrześniaków i nie tylko!:-D
Buziaki

Cześć dziewczyny, witam się z rana bo później moge nie mieć czasu:baffled:. Jade zaraz do Katowic i czeka mnie kilka spotkań, przy okazji ide podpisać nową umowe z siecią komórkową i wybrać telefon bo mój padł kilka tygodni temu i chodze z jakimś gratem. A wieczorem musze zrobić sushi ponieważ obiecałam mężowi, do tego kieliszek czerwonego wytrawnego wina i kolacja gotowa;-).
kaskax- to Kuba faktycznie niewiele może jeść:baffled:, nieciekawie.

witam sie w nie zaciekawym humorze ...
wczoraj musialam zostawic tego malego szczeniaczka gdzies na dworze :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przeszkadzalo im to ze wchodzil im do stolowego pokoju ze piszczal.... :wściekła/y::angry::no:
wczoraj jak glupia zamiast isc spac czy czuwac nad dzieckiem to chodzilam do pozna - tak nie fajnie bo to cisza nocna aja po domach :baffled: ale liczylo sie dla mnie to zeby te malenstwo znalazlo jakies schronienie i chodzilam tak i pytalam ludzi ktorzy jeszcze byli po tej 22 godz na dwworze czy nie kojarza od kogo jest ten piesek powiedzialam ze jest juz wykapany bo ja to zrobilam ze nawet moglabym oddac zakupione rzeczy dla niego - miski smycze karma ... ale nikt nie okazal cchoc troche skruchy :no::no: juz probowalam zagonic go do jakiejs otwartej bramy ale szedl caly czas przy nodze a jak juz sie stracil i pobieglam zeby go zgubic to wrocil i biegl za mna :szok:... z zalem serca sie z nim rozstalam i to w brutalny sposob ktorego sobie nie wybacze .... zostawilam go przed klatka.... piszczacego :-:)-:)-( jak wchodzilam na gore to dawno nie plakalam tak zostawiajac go tam na pastwe losu wylam jak male dziecko nie szlo mnie uspokoic a jak przyszlam do domu to tesciowa pyta sie mnie co sie stalo a ja z rykiem odpowiadam ze zostawilam pieska na dole........ :-:)-:)-:)-( a ona zaraz zmiana tematu gdzie sa klucze z auta ... juz jej mialam mowic swoje ... bo co mnie to do h... interesuje ja tu tewsknie za pieskiem a ona wyjezdza z tekstem o kluczach ale mnie zagrzala.... dzis musialam sie mamie wyzalic ze piesek zostal na dworze tylko ona mnie rozumie i wspiera......... ja tez to boli i przykro jej ale gdyby nie miala pieska juz jednego to wziela by go bez problemu
ale sie rozpisalam i wyzalilam :-:)-:)-( sorki
nie jestem w stanie na nic odpisywac nawet jesc mi si nie chce... jutro chyba dam rade .....
ach............. biedactwo....ciekawe co teraz robi........:confused:

Patrysia glowa do gory:happy2: Szkoda ze nie mieszkasz blizej bo sama bym go wziala, choc juz dwa mam. Szkoda biedulka, ale ta twoja tesciowa:angry: Normalnie jad ze zmiji:no: Kluska 79 biedny ten moj Kuba. I tak malo je jest takim chuderlakiem a teraz co mam mu wszystkiego zakazywac. Musze z tymi wynikami jechac do lekarza. No i dobra wiadomosc Mati nie ma anemii:-D Jakby on mial anemie to ja juz nie wiem, przeciez on fury miesa zjada, nic tak nie lubi jak mieso:-) Maly miesozerca. Pochwal sie pozniej jaki telefonik sobie fundnelas.:-)

reklama
Witam sie
U nas dzis o niebo lepiej chlopcy bez goraczki juz:tak:
Patrysia nie martw sie moze ktoś sie zlitował i wzial go
Gosia78 popieram dziewczyny gra planszowa moze MONOPOL albo cos podobnego moje uwielbiaja lub karte do telefonu cos z rzeczy jakies fajne spodnie dresowe czy bojówki ostatrnio moje skladaja take modele z listewek maja frajde na calego jak znajde cos takiego na allegro to podesle ci linka
http://www.allegro.pl/item462126140_drewniany_model_autobusu_puzzle_do_skladania.html

lub cos takiego duzo zalezyod dziecka czym sie interesuje
http://www.allegro.pl/item471651155_klocki_digo_toys_roboty_do_skladania.html
wiem ze moje byly by zadowolone z tego z tego

Zdrówka dla naszych dzieciaczkow:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry