reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

A u nas koszmar Kuba wieczorem dostal goraczki w nocy byla jeszcze wyzsza dostal czopka a od rana wymiotowal biedny nic nie jadl od rana:-(kupilam mu Cole ugotowalam rosolek z ryzem i duza iloscia marchewki na razie cisza od 2 godz. mam nadzieje ze to juz koniec na dodatek Bartek wstal o 1 w nocy wyspany chetny do zabawy a ja nie bardzo:no:skonczylo sie na bujaniu:tak: poszedl spac o 3 a ja dzis ledwo
Amoj Bartek wazy 9200
Mysza bylam widzialam extra

Kropecka u mnie najlepsza zabawka to drewniana lyzka miski plastikowe tym podobne rzeczy kuchenne:tak:

przyszlrodzice ale wlasne:tak::tak::tak::tak:

reklama
ania31 - zdrowka dla Kuby:tak: niech zdrowieje i sie juz nie meczy biedactwo :-( boroko Ty dzis mialas zarwana nocke - moze dzis sie wyspisz :tak::-)

Alez sie ciesze sprzedalam na allegro hustawke rozkladana za fajna cene tata dolozy i po niedzieli kupuje ten stoliczek chicco edukacyjny dla malego. Super.:-D Do tego dzis odzyskal apetyt i wpalil dwa obiady raz ze mna a drugi z tata. Normalnie fajny dzien:-):-):-) Ania31 cos wiem o takich nockach Mati tez tak potrafi w nocy imprezowac:-) Zdrowka dla Kubusia, ja tez mam Kubusia:wściekła/y:Kluska 79 u nas to samo co wypije kaszke to zygnie choc troche ale jest to napewno grypka zoladkowa u nas juz dzis bylo lepiej a ciagnelo sie od soboty.:no:Patrysia dzieki:-D Przyszlirodzice gratulacje, faktycznie moze jakies fotki?:wściekła/y::happy2: Dobrej nocy wszystkim.

Witam
Widę że tu same sukcesy w sprsedaży na allegro Może i ja o czymś pomyśłę? Wkońcu tyle rzeczy fajnych niużywanych tu jest:tak:
Ania31 i jak tam Kuba?
Widzę że czas chorób nastał U nas coraz lepiej Noce nawet ładne:tak: tylko dom straszy bo nie ma kiedy wziąść się za toporządnie:dry:
Uciekam na zamknięty:-)

witam
ja na allegro patrze za butami... dzis chyba przyjdzie kurteczka dla malego z nexta co zamowilam :-):tak: bardzo tanio i nowa :tak: a ja bede musiala sprzedac moj kozuszek ktory zalozylam zaledwie 3 razy a kosztowal mnie 120 zl :dry:
dziewczyny milego dzionka :-D
u nas pogodnie - tak cieplo ze jestem w samej bluzce na dlugi rekaw :baffled:

:-)
Dawna cloe Kaskax Patrysia Kuba ok wszystko minelo na szczescie ale za to Bartek dal w nocy popalic goraczka 39 i nie moglam tego czopkiem zbic probowalam cieplym piciem cysiem jakoś do 4 dalam syrop i przeszlo do teraz nie ma goraczki. Mam nadzieje ze to pozostale zeby które sie szykuja do wyjsca czyli lewa 1 i 2

Tez lubie robić zakupy na allegro ostatnio lcytowalm zabawke dinozaura niestety przelicytowano mnie:-(ale co tam bede probowala dalej

Ja na allegro posprzedawałam w ciągu ostatnich 2 tygodni tyle,że zarobiłam 600 zł:-D, mąż stwierdził że handlarą powinnam zostać i minełam się z przeznaczeniem:rofl2:. Tylko rzeczy się kończą ,a ubranek małego nie chcę sprzedawać, jak mnie mąż przekona to może się kiedyś jeszcze przydadzą:-p.
Kupiłąm Dominikowi dzisiaj bidon z silikonową słomką do picia i umie z tego pić , załapał od razu tylko jak się raz napił to już nie chce słomki do ust wziąć , za to wszystkie inne elementy chętnie smakuje:wściekła/y:.
A oto dowód:
2e0s8q1.jpg

I co ja mam zrobić z tym uparciuchem?
Cloe- sprzedawaj ,sprzedawaj:-D
Patrysia- to może nir sprzedawaj tego korzuszka, troche szkoda:-(
Ania- biedny Bartuś, ząbki to straszna katorga dla naszych maluchów
Kropecka- dzieki, mam już dostęp i pododawałam zdjęcia.

Witam
U mnie nastąpił jakiś przełom po wyrżnięciu się górnych ząbków :-D:-D:-Dod kilku dni Majka lepiej śpi. Budzi się koło 1 ale tylko ją przytulam i odkładam do łóżeczka z powrotem i śpi dalej a potem pobudka między 4 a 5 i wtedy daję jej mleko. Dodam tylko, że od miesiąca próbuję ją odzwyczaić od wstawania i karmień nocnych i udało jej się przespać do 4-5 tylko 3 razy:crazy:
Widać rady Tracy Hogg nie tyczą się mojego dziecka:rofl2:

Ale najbardziej mnie cieszy to, że z dnia na dzień coraz lepiej je:-D (ma 69 cm i waży tylko 7,5 kg). Chociaż nadal nie udało jej się nigdy zjeść całego słoiczka owoców:-( O daniach i zupkch już nie wspomnę bo tego to w ogóle nie chce jeść :-:)-(Ale jestem dobrej myśli, bo z dnia na dzień coraz więcej gramów jedzonka ląduje w jej brzuszku. Może więc nie będę musiała się wybierać do lekarza w tej sprawie:happy:.

Kluska79 - przepiękny blondyneczek z twojego Domniczka

Buziaki dla wszystkich

reklama
witam ponownie :-)
moniamonis - i ja mam nadzieje ze jak wkoncu wyjda mojemu zebolki to nocki i dnie beda o wiele lepsze ... :tak: na szczescie moj Sewcio zje doslownie wszystko nawet rybke :baffled::tak: a nie wiem ile wazy bede musiala go dzis zwazyc :laugh2:
kluska - hehe dobra ta handlarka z Ciebie ;-):tak: ja ubranek od mlodego tez popakowalam i nie sprzedaje ani ich nie oddaje - kiedys napewno sie przydadza ;-) no a co do kozuszka to kiedys bylam grubsza a teraz waze zaledwie 50 kg :zawstydzona/y: i wisi na mnie wygladam w nim jakbym okryla sie workiem na smieci ... :tak: a nie potrezbnie zawala miejsce w szafie :happy2: Przystojniak z Dominisia :tak::tak::tak:
ania31 - ja slyszalam ze jak nic nie pomaga przy zbijaniu goraczki to robic zimne oklady stopniowo :tak: ale nie wiem ... Zdrowka dla Bartusia i oby byly to faktycznie tylko zabki ;-)

malutki spi a ja siedze i pije kawusie

Do góry