reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia tez mam nadziieje ze to tylko beda ząbki póki co ma 37,7 jesli utrzyma sie przez noc to jutro do lekarza pojade tylko pewnie sie dowiem ze skoro Kuba byl chory to co ja sie dziwe ze maly teraz cos ma:wściekła/y:ach z tymi lekarzami

Kluska Dominis super blondasek:-)i te dwa kasowniczki:tak:

ide zrobic sobie kawke umylam okna wiec nalezy sie chwila

reklama
Ania31 - bo wiesz co jak pamietam Sewek na zabki tez mial nie cale 39 stopni a teraz mu przeszlo no i zebow tez brak - juz nic nie wiem kiedy wyjda raz sa takie sygnaly na przyjscie jakby od zaraz a tu prosze nic :wściekła/y: a Bartusiowi pewnie niedlugo wyjda ta 1 i 2 jak mowilas :tak: a co do lekarzy to szkoda ze zadko spotyka sie takich z powolania - ja nie narzekam na swojego bo jest najlepszym pediatra u nas :tak: a nie koniecznie musial zalapac jakas infekcje tez od Kuby. Zycze nie goraczkowania w nocy i wogole :-) spokojnej nocki ;-)

dobranoc wszystkim mamuskom :-D

O widze ze a dzis pierwsza. Mati natleniony po dworku zasnal jak susel, mam nadzieje ze pospi. :-) A ryzykue ostatnio ze szok, to wstanie przy czyms to sie puszcza i probuje samodzielnie stac no i chodzi przy wersalce a jak ma cos w zasiegu raczki to sie chwyci i przetupta ten kawaleczek.:-D Ania 31 i ak bylas u lekarza:-D A moze nie bylo potrzeby? Jak Bartus?:dry:Patrysia:-D Jak wasze zebolki, zdradz tajemnice jak ci sie udalo tak schudnac. bo ja za nic nie moge?!:wściekła/y:Moniamonis dajesz tylko ze sloiczkow, moze swieze owoce bardziej by jej pasowaly? Mati nie chcial jesc ze sloiczka a swieze i owszem a nawet bardzo. Ulubione jablko i gruszka:-)Kluska79 dobra jestes w tym handlowaniu, no ale mi tez niestety rzeczy sie koncza. Ciuszki mi za bardzo nie ida, ludzie tylko by firmowe chcieli. :baffled:Dominis sliczny:-Ddawna cloe jak masz co to sprzedawaj, po co sobie zagracac mieszkanie:wściekła/y: Mati marudny pewnie przez te zebolki. ostatnio sie tak do mnie przykleil ze nawet jak ide do lazienki to jest lament. Nie spuszcza ze mnie wzroku. Szok moze to taki wiek:-) A teraz ide sobie poodpoczywac, dostalam obiad od mojej mamy i mam WOLNE. :wściekła/y::-D Pozdrawiamy

Cześć Maminki!
Rodzice wyjechali i my znów z Marcelkiem same, bo M oczywiście w pracy ciągle :) Dziś miał być wcześniej, ale coś go nie widać… Ach szkoda słów! Ja wiem, że skoro ja jestem na wychowawczym to on musi pracować, ale wolałabym mieć mniej pieniędzy a jego częściej w domu. A Marcelka też już częściej i dłużej sama stoi :),ale co sięgam po aparat by to uwiecznić to od razu siada na pupcię :) I nauczyła się puszczać bańki ze śliny :)

Kluska-Dominis jaki słodziak :) Marcelka ma takiego samego bodziaka(C&A) ;)

Przyszlirodzice-gratuluję własnego m :)

Moniamonis-odrobinka taka z Twojej Majeczki :)

Ania31- Ty pracusiu:) Moje okna też już wołają o umycie:( Zdrówka dla Bartusia!

Anna_ajra, Patrysia,Mysza, Cloe, kaśkax25- :-)

Pozdrowionka dla Was wszystkich!

witam
ale dzis mialam dzien
jak wyszlismy z m z domku to za nami szedl caly czas szczeniaczek moze ma 2 miesiace i powiedzialam mojemu m ze jak pojdzie z nami do ulicy a kawal drgi byl to go wezme do domku i tez tak sie stalo... nie opuscil nas na krok nawet nie dal sie zagonic do innego domku gdzie brama byla otwarta :no: ktos porzucil malego psiaczka :wściekła/y: ale najgorsze to ze jak wzielam go do domku to tesciowa miala pretensje ze ona nie chce psa w domku bo jest uczulona na siersc a jak glaszcze mojej mamy psa to nigdy nic jej nie ma a w dodatku powiedziala ze ona nie lubi psow i ze jak bedziemy na swoim to bedziemy mogli miec psy... :wściekła/y::angry: i musialam z nim isc do mamy :-( nie wyrzuce go na bruk ani nie zostawie nie mam sumienia a moj m dzwonil do tesciowej i powiedzial ze pies zostaje z nami :-D ehhh ale sie rozpisalam :tak:

Dominik śpi, czyli mam pół godziny dla siebie:blink:.
moniamonis- w jaki sposób odzwyczajasz Maje od nocnego wstawania?
patrysia- biedny piesek:-( , co z nim dalej będzie ? Twoja mama go weźmie czy może teściowa zmiękła?
kaskax- dzięki;-)
Zytka- zgadza się C&A:-), mój mąż za to ostatnio często w domu. Brawo dla malutkiej,jak pomyśle że te nasze dzieci niedługo będą chodzić:szok:, jak szybko mi ten czas zleciał:-(.
Ania31- kasowniki faktycznie fajne:-D. Jak Bartuś dzisiaj?

Ostatnia edycja:
A my po koszmarnej nocce wyladowalsmy u lekarza Kuba do obserwacji dieta a Bartek dostal lekarstwa Mam nadzeje ze pomoga i noc bedzie dzis lepsza bo ja naprawde nie mam juz sil:-(
Patrysia ja tez nie mam sumienia zostawiac psiakow moja sunia na dworku siedzi a m serce peka jak wychodze na dwor to siedzi przy mniejak byla w szpitalu jak rodzilam Bartka to nie chciała jesc. Ja tez nic nie robie zebyb schudnac samo przychodz ale teraz zostalo mi 5kg tlumaczez sobe ze to 3 caza i gdzies te zapasy musza zostac:-p
Kluska w dzien jest ok ale nocki koszmar
no ja jeszcze bym musala dzemy porobc ale ne robe odpoczywam dzis pje kawke zajadam herbatniki:happy2:

Hej!
Byłam dziś z Jasiem na kontroli u lekarza. Podobno gardło wygląda lepiej, dostał jeszcze syropek prawoślazowy no i sama kupiłam mu po kuracji antybiotykowej lakcid bo lekarz o nim nie wspomniał:no:
Jaś jeszcze pokasłuje ale nie przeszkadza mu to w zwiedzaniu na czterech mieszkanka:tak:. Był już praktycznie wszędzie, muszę zastawiać krzesłami kwiatki stojące na podłodze bo strasznie go do nich ciągnie:-D.
Piotruś nudzi się w domu przeokropnie, pogoda też nie zachęca do spacerów, od niedzieli u nas ciągle mglisto i od czasu do czasu pada:no:

przyszlirodzice - gratuluję własnego mieszkanka:tak:
Ania31 -dużo zdrówka dla chłopaków:-)
kaskax25 - widzę, że Twój Mateuszek się rozkręcił, Jasiowi tak spodobało się raczkowanie, że chyba prędko nie zacznie chodzić, zasuwa jak mały samochodzik, aż na kolanach ma siniaki:-D
Zytka - pocieszę Cię - ja też ciągle sama w domu, w dodatku rodziców mam 600 km od siebie:no:. W tym tyg jeszcze nie jest tak źle bo ze względu na pogodę M wcześniej wraca do domu:tak:

Coś Paulineczka nam się nie odzywa?

Pozdrawiam

reklama
Do góry