reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
no ja się niestety nie łudzę że będę mogła sobie wybierać pozycję do porodu. jak rodziłam wiktora to wyboru nie miałam. Podpięli mnie pod kroplówkę, KTG i musiałam leżeć i się męczyć.

Cześć Laski!
Ale naskrobałyście od wczoraj :)

Patrysia-witaj :) Czasem jednak udaje Ci się dopchać do kompa? Super!
Właśnie podobno niektórym dziewczynom w ciąży powiększa się nos i usta...Ale spoko przecież tak Ci nie zostanie :) A co wysypki to ja Cię doskonale rozumiem, przeszłam przez to 4 razy w czasie ciąży i proszę więcej już nie chcę!!!
A co do tego zwolnienia dla męża to dzisiaj laski w szkole rodzenia powiedziały,że to się już nie należy i że jak mąż dostanie 2 tygodnie to idzie to z naszego macierzyńskiego. Wiecie coś na ten temat?
Agawa- Ty jesteś bidulka z tymi wymiotami :(

Mysza- moje prawko ważne :) Kod jest umieszczony.

Ania-ajra- no to Ty juz na ostatnich nogach :) Pierwsza na listę Kropecki?

buziaki dla Was wszystkich :)

Cześć Ciężaróweczki :-)
Jak się macie? Mam nadzieję że wszystkie mamusie i dzidziusie maja sie bardzo dobrze :) Widzę, że juz kilka mamuś siedzi juz jak na szpilkach ;-)
Co u nas... po staremu wsumie, skurcze coraz silniejsze i coraz ich więcej, pobolewa brzucho, także dalej leżymy, ale poki co jeszcze trzymamy sie dzielnie. Ciężko mi jak nie wiem, Mały leży w ułożeniu miednicowym więc czeka mnie cesarka, ale wsumie mnie to nawet i cieszy bo na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że szykuje sie nam DORODNY BOBAS, tj jeśli sie donosimy to ponad 4 kg... W 33tc ważył ponad 2700 :-D chyba razem otłuszczamy się od tego leżenia :sorry2:
Serdecznie Was wszytkie pozdrawiam.
Trzymajcie się cieplutko :happy2:

reklama
Do góry