reklama
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Minesota
Fan(ka)
Agawuś - dziewczyny za szybko pisały i mi głupoty wyszły Ja jestem po śniadaniu - a potem na razie mi nic sie nie chce :-) więc pije litrami :-)
Cześć Laski!
Ale naskrobałyście od wczoraj
Patrysia-witaj Czasem jednak udaje Ci się dopchać do kompa? Super!
Właśnie podobno niektórym dziewczynom w ciąży powiększa się nos i usta...Ale spoko przecież tak Ci nie zostanie A co wysypki to ja Cię doskonale rozumiem, przeszłam przez to 4 razy w czasie ciąży i proszę więcej już nie chcę!!!
A co do tego zwolnienia dla męża to dzisiaj laski w szkole rodzenia powiedziały,że to się już nie należy i że jak mąż dostanie 2 tygodnie to idzie to z naszego macierzyńskiego. Wiecie coś na ten temat?
Agawa- Ty jesteś bidulka z tymi wymiotami
Mysza- moje prawko ważne Kod jest umieszczony.
Ania-ajra- no to Ty juz na ostatnich nogach Pierwsza na listę Kropecki?
buziaki dla Was wszystkich
Ale naskrobałyście od wczoraj
Patrysia-witaj Czasem jednak udaje Ci się dopchać do kompa? Super!
Właśnie podobno niektórym dziewczynom w ciąży powiększa się nos i usta...Ale spoko przecież tak Ci nie zostanie A co wysypki to ja Cię doskonale rozumiem, przeszłam przez to 4 razy w czasie ciąży i proszę więcej już nie chcę!!!
A co do tego zwolnienia dla męża to dzisiaj laski w szkole rodzenia powiedziały,że to się już nie należy i że jak mąż dostanie 2 tygodnie to idzie to z naszego macierzyńskiego. Wiecie coś na ten temat?
Agawa- Ty jesteś bidulka z tymi wymiotami
Mysza- moje prawko ważne Kod jest umieszczony.
Ania-ajra- no to Ty juz na ostatnich nogach Pierwsza na listę Kropecki?
buziaki dla Was wszystkich
Cześć Ciężaróweczki :-)
Jak się macie? Mam nadzieję że wszystkie mamusie i dzidziusie maja sie bardzo dobrze Widzę, że juz kilka mamuś siedzi juz jak na szpilkach ;-)
Co u nas... po staremu wsumie, skurcze coraz silniejsze i coraz ich więcej, pobolewa brzucho, także dalej leżymy, ale poki co jeszcze trzymamy sie dzielnie. Ciężko mi jak nie wiem, Mały leży w ułożeniu miednicowym więc czeka mnie cesarka, ale wsumie mnie to nawet i cieszy bo na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że szykuje sie nam DORODNY BOBAS, tj jeśli sie donosimy to ponad 4 kg... W 33tc ważył ponad 2700 chyba razem otłuszczamy się od tego leżenia
Serdecznie Was wszytkie pozdrawiam.
Trzymajcie się cieplutko
Jak się macie? Mam nadzieję że wszystkie mamusie i dzidziusie maja sie bardzo dobrze Widzę, że juz kilka mamuś siedzi juz jak na szpilkach ;-)
Co u nas... po staremu wsumie, skurcze coraz silniejsze i coraz ich więcej, pobolewa brzucho, także dalej leżymy, ale poki co jeszcze trzymamy sie dzielnie. Ciężko mi jak nie wiem, Mały leży w ułożeniu miednicowym więc czeka mnie cesarka, ale wsumie mnie to nawet i cieszy bo na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że szykuje sie nam DORODNY BOBAS, tj jeśli sie donosimy to ponad 4 kg... W 33tc ważył ponad 2700 chyba razem otłuszczamy się od tego leżenia
Serdecznie Was wszytkie pozdrawiam.
Trzymajcie się cieplutko
reklama
P
Paty36
Gość
Zabulina też mam położenie miednicowe, chyba też cc,ale ja to się tego boję
Podziel się: