Najka wolniej się przeciesz nie da ;-)i tak poruszam się jak żółw. Brzuch boli jak chhodzę więc ..... chyba bedę zmuszona poleżeć. Brałam fenoterol od poczatku siódmego miesiąca do 37 tygodnia. Nie było mi kompletnie nic tzn 2 dni miałam takie dziwne uczucie nie było to drżenie ale coś w rodzaju napięcia. Potem organizm się przyzwyczaił i było ok. I tak zaaplikowano mi go po raz pierwszy w szpitalu bo niestety musisz byc na obserwacji ze względu na możliwe kołatanie serca, podwyższenie poziomu cukru itd. Ale później możesz zostać wypisana do domu. A do tego czasu to się nie bój i myśl o tym że skurcze same przejdą..
Witaj Żabulina wśród nas. Miło że zechciałaś dołączyć. Pisz ile sił Ci wejdzie.
kropecka Tak na pocieszenie to mój kolega jak urodziła mu się córka to stwierdził że on już nigdy się nie wyśpi: Teraz bo mała w nocy nie daje spać, potem ząbki, problemy w szkole a potem zarwane noce bo córcia na imprezy nocne będzie wychodziła;-) Taki nasz los. Co możemy wypocząć przed dziećmi to nasze a potem.......Może jak na kolonie pojadą ale też nie zabardzo bo cały czas o nich myśleć będziemy.
Całuski dla wszystkichh mamuś
Witaj Żabulina wśród nas. Miło że zechciałaś dołączyć. Pisz ile sił Ci wejdzie.
kropecka Tak na pocieszenie to mój kolega jak urodziła mu się córka to stwierdził że on już nigdy się nie wyśpi: Teraz bo mała w nocy nie daje spać, potem ząbki, problemy w szkole a potem zarwane noce bo córcia na imprezy nocne będzie wychodziła;-) Taki nasz los. Co możemy wypocząć przed dziećmi to nasze a potem.......Może jak na kolonie pojadą ale też nie zabardzo bo cały czas o nich myśleć będziemy.
Całuski dla wszystkichh mamuś