hejka Dziewczyny
na początek - dziękuję za życzenia - to nic, że dzień później - moi przyjaciele ze zboru dzisiaj też zrobili mi imprezkę niespodziankę
ależ się zdziwiłam, kiedy zamiast typowego początku nabożeństwa zabrzmiało głośne "sto lat" i pojawiły się kwiaty, życzenia i tort.. zrobili mi MEGA niespodzianke
a teraz jeszcze życzenia od Was - cuuudo
Ika_s - ja również biorę euthyrox, ale wybacz, nie powiem Ci ile, bo nie chce mi się iść do drugiego pokoju
co do innych leków to jeszcze nie rozmawiałam o tym - jak dojdę do lekarki, to się jej wypytam. Oprócz euthyroxu biorę jeszcze Folik. Do endo mam iść dopiero we wrześniu, ale wcześniej podpytam ginkę.
a tak poza tym - to zapomniałam napisać o tym, że moje kostki to wyglądają od dwóch tygodni jakby każda była podwójna
i nie pomaga moczenie w wodzie z jakimiś solami, ani trzymanie stóp wyżej.. nie wiem.. może coś doradzicie?
faktem jest, że moja praca wymaga na przemian - siedzenia, stania, chodzenia - i to pewnie sprzyja opuchnięciom, no i tarczyca - ale może da się jakoś zapobiegać, lub 'leczyć'?
czekam na porady
dzisiaj poranek kolejny raz był słabo-mdlący - co mnie cieszyło. Jutro idę na 7-mą do pracy (godzinę wcześniej), także wybaczcie powściągliwość - ale po prostu uciekam już do łózia.. pomiziajcie brzusie ode mnie
pozdrowionka!