reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

preview.php

JEstem anty komputerowa więc sorki za wpadeczki

reklama
Kaska- to znaczy ze bedzie dziewczynka bo zabiera ci urode:p tzn. psuje cere:p
fajnie ze juz czujesz kopniaczki. jak ja czasem za tym tesknie:( teraz moge dostac mega kopniaka albo zostac ugryziona w palec hihi
Patrysia- nie rozrabiaj, ja wczoraj zjadlam az 3 paczki :zawstydzona/y: a sama jestem jak ten paczek

:-)Sto lat dla Miłoszka i Ewuni!!!
Samych pogodnych dni z uśmiechem na buziaczku, dużo zdrowka i spełnienia marzeń od cioci Gosi z Piotrusiem i Jasiem:-)

Sto lat dla Miłoszka i Ewuni:-):tak:
Co do fotelików Oliwka dziedziczy po Julce Meggy Jest ok Julka teraz dostała z chicco taki co będzie rósł razem z nią i poki co też sobie chwalę
MOMP jesli widziśz uzywany ale w świetnym stanie to czemu nie fotelik to wkońcu nie buty;-)
Baniorka daj suwaczek do podpisu będzie się pojawiał po każdym twoim poście:tak:
kaska wiec to już czas kopniaczkówwracająż wspomnienia:sorry2::tak:
Gosia jak tam Piotruś w przedszkolu?

sto lat dla naszych małych jubilatów!!!!!!
dzien doberek wszystkim!!!!
Kaska powodzenia z nowym wątkiem:) a masz juz tam mamuśki jakieś? dobrze że samopoczucie masz dobre, a krostki to moze faktycznie na dziewczynkę :):):)
co do fotelika to ja musiałam Gabi zmienic jak miała pół roku ze wzgledu na te rozwórke co nosiła i patrzyliśmy przede wszystkim na to żeby sie w nim mieściła, nie mogły być zbyt wysokie po bokach bo nóżki jej musiały wystawac, no i kupiliśmy jakiś bezfirmowiec w Tesco za 150 zł, ale jestem zadowolona , mozna go ustawic w pozycji półleżącej i siedzacej, ma atest , moze nie ma zbyt wielu bajerów ale podstawowe i najważniejsze że dziecko siedzi bezbiecznie zapiete

Hej wszystkim
Fotelik Oliwierka jest firmy megy a Amadeuszka zoot nie wiem czy dobrze u mnie z pisownią.
kasia no mówiłam od początku ze Nikolka jest a o chrostki sie nie martw co to w porównaniu z takim skarbeczkiem :-)
patrysia fajny rocznik ten 82` nie siadzisz?:-p
ulenka :szok: a myślałam ze mnie nikt nie pobije. Czyli nie jest tak źle jeszcze ze mną że mam napady, podpady i zapady na trzeciego bobaska w tym wieku :-D

reklama
Do góry