reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

lileczka - moj pediatra nic nie wspominał o witaminach. Fakt mamy w domu niezły skład różnych specyfików głównie związanych z przeziebieniem, ale o witamionach zapomniała widać. Jedynie witaminę C kazała podawac jak sie katarek pojawi, i tyle. Nie bylismy jeszce na szcepieniu bo Miku gorączkował i nie wiedziałam do końca dlaczego. Myśle że wkrótce sie wybierzemy więc zapytam o te witaminki. Póki co dzisiaj dostał pięć kropelek cebionmulti:tak:.
Dzieczyny ponawiam pytanie o fotelik - czy moze jest oddzielny watek na to - ale nie zuwazyłam, więc pytam :-)
zjadłam 4 pączki, a u Was? jak tłusto było??

reklama
Jestem Ulenka czytam regularnie tylko na sierpniu zakladamy tajny watek, troche mam z tym roboty, do tego Mateusz zaczyna brac sie za chodzenie nie na zarty ciagle trzeba go pilnowac.
Tak pobieznie witamin zadnych nie daje. Rano pije kaszke na mleku, potem kolo osmej kanapeczka. Kolo 11ej paroweczka lub serek waniliowy. Po spanku je obiadek. Potem znow jakas kanapeczka albo owoce i wieczorem na spanko znow kaszka manna na spokojny sen.
My juz poszczepieniu, troche marudny przez to byl.
Kluska jak Piotrus lepiej?
Zabki u nas dalej tylko cztery stoja w miejscu.
Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku. Witam nowe forumowiczki. Pa

MOMP-Szczerze mowiac wiekszy fotelik kupilam juz w grudniu i na razie lezy w szafiebo nie mamy auta. A do mojego taty jakos nie ma czasu go zamontowac:p Kupilam na allegro fotelik meggy niedroki okolo 120 zl i wyglada na solidny. Mozna go potem rozebrac na sama podkladke do siedzenia dla starszych dzieciaczkow. wiec mysle ze bedzie dobry i wystarczajacy.
Kaska- jak sie czujesz kochana? jak nudnoscio minely w koncu? Amelka tez zaczela tak tuptac ze teraz musze meic oczy naokolo glowy:)
Ja tez nie podaje zadnych witaminek choc ostatnio kupilam jakis vibovit ale zawsze zapomne go malej dac;p

Ole zmienił właśnie fotelik na Meggy właśnie. Do tej pory jeździł w nim Wiktor, teraz on dostał nowy większy a Olek przesiadł się na ten mniejszy. Ja nie narzekam. Przepłacać też nie lubię

Allegro - fotelik

Sto lat, sto lat dla Miłoszka i Ewuni.
Najlepsze zyczonka urodzinowe dla was z okazji pierwszych urodzinek.
Duzo zdrowka, szczescia, fajnej imprezki urodzinowej
zyczy ciocia Kasia z reszta rodzinki
:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny :-D
wszystkiego naj naj naj dla Miłoszka i Ewusi sto lat kochaniutki zyczy ciocia patrysia z Sewkiem

jak tam przyznajcie sie ile paczkow zjadlyscie hihih (ja zjadlam 5) ;-)
z Sewkiem juz dobrze goraczki nie ma wiec sie ciesze:-D

MOMP - co do fotelika my kupilismy od znajomej niby nie jest z gornej polki ale zostalam postawiona na fakcie dokonanym przez mojego m, ma to co inne foteliki czyli pasy - najwazniejsze ;-):-) a witaminek nie daje - chyba ze jak widze ze tego potzrebuje - kiedy chorobsko sie zbliza czy po chorobie ...
kaska - kochana jak tam dzidzius :confused: jak Ty sie czujesz :confused: buzki :-D
Syneczki - to mamy mezow z tego samego rocznika moj m tez jest z '82 a ja '87 :sorry2:

Ostatnia edycja:
Fotelik tez mam Meggy nie jest drogi a maly fantastycznie sie w nim czuje.
Aniu czuje sie duzo lepiej mdlosci mijaja czasem sie odzywaja ale jest o niebo lepiej. W ogole jakos ta ciaza mi sluzy nic mnie boli, czuje sie dobrze i co najwazniejsze jeszcze nic nie przytylam a mam i tak nadwage. Czuje juz kopniaczki, slabiutkie ale sa. Tylko cera cos mi sie spsula, jakies krostki dostaje na twarzy, bleee.
Pozdrawiamy:-);-)

Patrysia lepiej. tylko glowa dzis cos boli. U was widze tez zabki w miejscu stoja? Buzka:-)

kaska - no wlasnie jak narazie nic nie widac zeby mialo cos ruszac :-D:-D:-D
a pamietasz nasze zawody hihih start o pierwszy zabek :-D:-D:-D:-D

ja sobie wylalam cala kawe zalalam troche glosnik, notatnik biurkowy - caly :szok: wlasnie suszy sie na grzejniku o boze jakas niezdara jestem dzisiaj :dry:

reklama
Do góry