reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witaj baniorka:)
Nie masz sie czym amrtwic bo moja mala ma na razie 3 zabki:) reszty tez nie widac ale dziasla strasznie popuchniete. Milo mi bo tez jestem Ania

reklama
:-):-):-)witam
Oskar ucina sobie drzemkę właśnie, więc chwila spokoju.U nas też biało, śnieg pada i pada.Już mam go dosyć..:wściekła/y:Oskar dzisiaj sobie sam śniadanko zjadł, widelczykiem nie bardzo szło to sobie palcami kiełbaskę zajadał i jaki szczęśliwy przy tym:tak:
moniamonis- biedactwo , tak na wadze spadła, ale jak się wykuruje to na pewno dojdzie do siebie szybciutko:tak:Zdrówka więc dla małej:-)
kaskax-znam te akcje ze smoczkiem, też na kolanach po ciemku przeczesywałam dywan o 3 rano i znalazłam:-)
miauczus GRATULACJE!!!!:-)
ANIA31 ja przygotowuję kolację przy świecach, nakrycie stołu odpowiednie , wino itd..jak co roku:-)Oczywiście ze starszym synem, bo by się poczuł obrażony.No i jakieś drobiazgi walentynkowe:-)serduszka itp.Zaraz wychodzę coś kupić.:-)
syneczki powodzenia, kciuki trzymam:-D
anna ajra ząbków brak na razie a noce różnie, dzisiaj trochę lepsza.Pobudka po 3 i po 6:-(No ale bywa gorzej:-)
baniorka witam:-)Oskar w dzień śpi ok 1,5 godziny a w nocy od 19.30 do 6,7 z pobudkami i przerwami:wściekła/y:
pozdrawiam i całuję mamusie i dzidziusie:-):-):-)

moja mała ma dwie drzemki jedną okolo 1,5 godziny przed południem i drugą okolo godziny 15 ta już jest od 30 minut do godzinki idzie spac przed 20 i zazwyczaj śpi do 7 ale zdarzaja się dni takie jak dzisiaj że wstała o 6 rano i to zawsze mnie rozstraja a jak powiedzcie z menu waszych pociech

witajcie :-)
jestem w trakcie sprzatania wiec tak na szybko
baniorka witaj u nas :-D
margaritta - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - masz urodzinki w ten sam dzien co moj braciszek :-)
syneczki
- trzymam kciuki ;-)

chcialam wstawic jakis filmik ale niestety nie umiem ... :zawstydzona/y: tyle czasu tu jestem a jeszcze nie wstawialam ani jednego filmiku...

wiecie co dziewczyny czy wasze dzieci uwielbiaja tak paluszki juniorki jak moj :confused: dajecie wogole - jejku jak moj je uwielbia... :baffled:

baniorka moj maly nie pije w nocy mleka bo cala noc przesypia tfu tfu tfu, daje mu mleko wieczorem i rano jak wstanie i czasem popoludniu
a na sniadanko je roznie : kanapki z serkiem czy szyneczka, kaszke serek danonek badz jejecznice on wszystko by zjadl :tak:

reklama
Do góry