reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Dobry wieczór drogie panie!!!
JA dziś też na chwilkę a właściwie to wstąpiłam by życzyć wszystkim Dobrej Nocki.
Całuski dla Was i maluszków.

Dzień dobry lutóweczki………
Ja dzisiaj ranny ptaszek jestem, co się dziwić spać poszłam o 21:00 pospałam bym dłużej ale nie dało się wygrać z głodem….

Samopoczucie u mnie jak na razie jest bardzo dobre, osobiście lepiej się czuje jak jest chłodniej , taka pogoda jak jest dzisiaj odpowiada mi najlepiej.

Czasami dzidziolek (bo tak mi się wydaje że to nie flaczki) daje o sobie znać ale te kopniaczki takie delikatne.

Kropecko ja też już chcę taką małą rączkę lub nóżkę widoczną przez brzuch:-)

Widzę że coś nas ostatnio tu malutko, ale na pewno bliżej zimy dziewczyny zaczną się odzywać…(z nudów) …

Hej

Ja też czekam jak dziewczyny się rozpiszą:-D u mnie dziś lepszy humor - choć znów spać mi się chce :-p

Ja to ostatnimi czasy nie mam jak do komp ::-(Dostałam od lekarza że mogę pracować przy kompie tylko 4 h na dobę a co za tym idzie - trudno mi się z tym pogodzić - bo ja to nałogowiec jestem...:nerd:
Jak na razie M pilnuje żebym jak jestem w domku jak najmniej przy komputerze siedziała - czytaj wcale:-(
I zauważyłam że babygaga - padły im suwaczki:)

Pozdrawiam Myyyszaaa

Witam,
faktycznie zrobiło się pustawo. Ja dzisiaj też czuję się dobrze na szczęście i czekam aż Mamcie się rozpiszą.

Myyszaaa - mówią, że 4 godziny przy kompie to rzeczywiście max, ale ja mam komputer włączony prawie przez cały dzień. I jak nawet nie łażę po ciążowych stronach, to piszę pracę i ściągam różne materiały do niej. No i mam nadzieję, że to nie jest takie groźne dla Malca. W sumie to teraz moja jedyna rozrywka. A tyle jest innych szkodliwych rzeczy.
Suwaczki rzeczywiście padły, ale czekam aż wrócą, bo tamten mi nawet odpowiadał.

lowiczanka78 - ja ostatnio chodzę spać o 20-tej, wstaję po 6-tej, żeby się jeszcze mężem pocieszyć przed jego wyjściem do pracy. Potem biorę hormonki i jeszcze dosypiam, bo i tak przez godzinę nie mogę nic zjeść. Nigdy się chyba tak nie wybyczyłam jak teraz.

Dziś zaczynam 15 tydzień. Bardzo się cieszę z tego powodu. Maluszek już jest pewnie troszkę silniejszy.
Pozdrawiam i miłego dnia.

Hej dziewczyny.
Ika s ja myślę że wszystko ędzie ok bo co by miało się stać przy tak zaawansowanej ciąży?
Mnie też bulgocze w brzuchu tyle że delikatnie i nie zawsze Czekam na bardziej zdecydowane ruchy:tak:
Myszaa u mnie dzis nastrój nieco lepszy tyle że zmienia się jak w kalejdoskopie i nie wiem jak dugo jeszcze b edę cieszyła się dobrym samopoczuciem Już naprawdę męczą mnie te wahania nastrojów:no:
Lileczka napisz coś więcej o sobie :tak:. Leżysz plackiem czy nie musisz? Jak wysoko jesteś w ciąży? To twój pierwszy dzidziuś?

hej witajcie:-)
Dawna cloe to moj drugi dzidzius, mam juz 9 letniego syna.A jesli chodzi o lezenie to plackiem nie musze lezec ale duzo odpoczywam i czekam na wizyte u gin . to dopiero za 2 tygodnie. J uz nie moge sie doczekac,chcialabym juz wiedziec czy jest lepiej czy nie.A mam koniec 15 tygodnia ciazy.:-D

Cześć dziewczyny!:happy2:
Byłam w poniedziałek i środę w pracy... pomóc wdrożyć się nowym dziewczynom i zanieść L-4. Bardzo było mi miło:biggrin2:, jak wszyscy gratulowali i obchodzili się ze mną jak z porcelaną. Odwiedziłam wszystkie zespoły i wszędzie było wesoło!:cool:
Jak tam wasze brzusie... rosną?:confused:

agawa1 - no to rzeczywiście masz powtórkę z rozrywki:wink:. Z egz. poprawkowymi, to tak za zwyczaj jest...:rolleyes:
cloe - jakie kupiłaś witaminki?:confused:
Myyszaaa - sorrki:sorry2:... co bierzesz na gardziołko?:confused: Kuruj się! Jak dzisiaj samopoczucie? Dlaczego lekarz zabronił Tobie dłuższego siedzienia przed kompem?
Ika_s - co się stało z Waszymi suwaczkami?
Ja chodzę teraz co miesiąc na wizytę. Z tym, że teraz pojedziemy do Wrocławia na drugie USG genetyczne. 17 września na 19:00.
Cierpliwości... i Ty poczujesz swoją kruszynkę!:-D
Najka - co powiedział lekarz?:confused: Kurcze... powoli odczuwamy osłabienie organizmu:sick:. Dużo zdrówka życzę!:yes:
lileczka - :wink:
lowiczanka78 - dobre z tym porannym głodem:-D... hihi...

Buziaczki

P.S. Oglądaliście kabaret, którego stronę ostatnio podałam?:confused::confused::confused:

Hej

Aniu - takie mamy prawo w Polsce kobieta w ciąży nie może przebywać przed monitorem ekranowy więcej niż 4 h...
A ja miałam badania kontrolne - więc nie podpisali mi zgody na pracę powyżej 4 h - ale to zaświadczenie ważne jest tylko do 1 maja:-D
Więc jak Kruszynka będzie na świecie idę na nowe badania :-) i już pewnie zniosą mi to ograniczenie:-) a przynajmniej mam taką nadzieje

Pozdrawiam Myyyszaaa

reklama
no tak, jesli chodzi o prace to rzeczywiscie tylko 4 godziny, ja i tak potem w domu siedze kolejne :)

anna_ajra, zle wkleilas linka z kabaretem

Ja sie czuje juz dobrze, mdlosci sobie poszly i oby tak dalej :)

ja chodze spac roznie, przewaznie cos kolo 22 i wstaje 6-7 to zalezy od Wiktora. Dzisiaj wstalam o 6 i zdazylam jeszcze przed praca pranie zrobic :)

Do góry