reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Właśnie sobie przypomniałam, że kaskax25 nie napisała nam co z tym testem:tak:, no chyba, że ja coś pominęłam:zawstydzona/y:. Albo może nie chcesz pisać?

Dobrej nocki

reklama
witam sie i ja :-D
Ale u nas dzis paskudna pogoda .... leje jak nie wiem a musze wyjsc z domu z malym :szok: bo do dzis mam rate :wściekła/y: i chcac nie chcac bede musiala nas taszczyc w taka pogode ... :dry:
maly wczoraj poszedl po 21 spac i wstal dopiero po 6 wiec dalam mu mleka i spalismy do po 8 :-D a ja poszlam spac dopiero o 23:30 :baffled:

syneczki - heh to poleguje sobie maluszek - no co zrobisz spac mu sie nie chce - a ile razy Ci spi w ciagu dnia :confused:
kluska - a ja zas nie lubie makowca - u mnie tylko tata i mama to jedza :tak: a co do odroczenia nie da sie :no: do dzis mam fakture za Oriflame ponad 700 zl a jak nie mielismy z m kasy to ubieralismy z tego i musze to dzis zaplacic bo wtedy kare zaplace :wściekła/y: ale na szczescie wczoraj zadzwonilam do naszej znajomej i pozyczy nam kase - ale az 500 zl - masakra :szok: a na dodatek jeszcze przyszlo mi wczoraj z Maxima :dry::baffled:
ladna.ex.panna - no to Ci wspolczuje ze zostalas z tym wszystkim sama ale dasz rade :tak: pamietam Twoja zeszloroczna chionke - taaaaaaaka duza :rofl2:

milego dnia....

Witajcie Mamisie!
Te nocki mnie wykończą...Dzisiejszej było apogeum,aż sie rozryczałam i obudził się M i sie wystraszył biedak :( Ja juz nawet nie wiem ile razy wstaję :( Tylko cyś jest w stanie ukoić Marcyskę,albo noszenie na rękach :( Co ja próbowałam odłożyć do łóżeczka bo wydawało mi się,ze już śpi to skubana zaczynała płakać. W koncu wzięłam ją do nas do łóżka i jakimś cudem zasnęła na 2 godziny.Ale na dłuższą metę to ja nie dam rady... Teraz odsypia sobie,a ja mam pełno roboty i nie mogę się położyć. Ach!!

Patrysia-ja też uwielbiam moczke!! :tak::-D Ale wolę na ciepło. I juz też się nie mogę doczekać! W tym roku święta u moich rodziców :-)

Anna_ajra- trzymam kciuki jutro za Michałka i za Ciebie! Najważniejsze to Ty się nastaw do tego pobrania pozytywnie,bo jak bedziesz się stresować to Michaś to wyczuje i on odda stresa podwójnie. :( A wtedy kurczą się naczynka i krew też nie chce lecieć. Ale na pewno tym razem będzie dobrze! Buźki odstresowujace dla Was!:-)

Buźkam Was wszystkie mocniasto w ten okropnie ponury dzień!Za tydzień juz będzie drugi dzień Swiąt-ciekawe czy sypnie śniegiem? Letę jakiś obiadek zrobic i może uda mi sie jeszcze dziś do Was luknąć ;-)

witam cieplutko :-) Nie sposob nadrobic zaleglosci w pisaniu:zawstydzona/y:
przyszlirodzice zyczonka bomba-masz to jak w banku:-D patrysia no no obiadek do łózka i przymusowe odpoczywanie:rolleyes2: Czy on przypadkiem nie miał jakiegos "interesu" do Ciebie:-D;-) A przy dzisiejszym wyjsciu Twych pomyśl sobie o mnie:tak: tu deszcz to normalka a ja musze zakrzaniac dwa razy dziennie do szkoly ze starsza ciagnąc oczywiscie małą ze soba:wściekła/y:syneczki2 to sie Amadiemu poprzestawialo:szok: trzeba to zmienic koniecznie, bo inaczej padniesz na twarz kobieto.A starszego podrzucaj tacie czesciej- widac bawili sie razem przednio:-D Jak moglas nie zauwazyc zabków u Amadeuszka! niedobra Ty :-D;-)ladna.ex.panna tez sie ogromnie ciesze,ale...wiem ze kiedy i nam przyjda kolejne zabki to sielanka sie skonczyniestety:tak:moniamonis ja tez nie zauwazyłam słowa o tescie kasix25, nie smiem pytac jednak:-p:-D kaskax25 ;-)
pozdrawiam wszystkie kobietki .Udanego dnia .

Margaritta- zabijasz mnie tym śniadankiem:szok:, JESTEM NA DIECIE !!!
Mniammm... . Już nie mogę doczekać się świąt:-D i usprawiedliwionego obrzarstwa:zawstydzona/y:.
Zytka- Dominik też tak wstawał jeszcze jakiś czas temu i nagle mu się odmieniło, teraz wstaje 1-2 razy w nocy, u Was też tak będzie tylko musisz poczekać. A może wieczorem gdy jeszcze nie śpisz sama przystawiaj małą często ( co 20-30 min)do piersi , niech je przez sen, może przestanie wstawać tak często, ja tak robiłam i nie wiem czy to nie to u nas podziałało.
Patrysia- przykro mi,że macie taką nieciekawą sytuację finansową:-(, wiele lat temu gdy Piotrek był w wieku naszych maluszków nam też było ciężko, często liczyliśmy kasę i zastanawialiśmy się z czego zrezygnować.

reklama
witam
u nas zabijaja rybki - auc :no: ja siedze na kompie a moi chlopcy nawzajem sie usypiaja :tak:
kaska - sa dwie kreski ale sie pogubilam bo chyba powinny byc jednego koloru :confused: i teraz nie wiem co to oznacza :baffled:
kluska - Wszystkiego naj naj naj... dla Dominisia :-D ale ten czas zlecial :tak: co do oplat pozyczylismy dzis od mamy bo nie mielismy jeszcze przelewu od znajomej a jak dostaniemy to zaraz oddam mamusi :tak:
margaritta - heh zamiary mial ale to jak maly usnal :-D:-p szkoda ze jest taka pogoda bo szkoda dzieciaczkow i nas oczywiscie ;-)
zytka - oj szkoda mi Cie kobieto mam nadzieje ze jednak Marcysia sie przestawi i bedzie dluzej spala w nocy i da Ci wkoncu dychnac ... :tak:

tak sobie mysle czy na Swieta bedzie snieg - moj brat jako chrzestny kupil Sewciowi sanki - chyba z nich nie skorzysta jak tak dalej bedzie z ta pogoda :dry:

pozdrawiam i buuuuuuziam mocno :-D

Do góry