reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witamy sie w deszczowy u na dzień
kaskax GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za dziewczynke odpoczywaj ile sie da i kiedy możesz nie denerwuj sie kochana wszystko bedzie dobrze :tak:
Gosia78 udanego wyjazdu w gronie rodziny i wracaj do nas szybciutko:tak:
A u mnie dzis też nie ciekawa nocka Bartek co chwile płakał miauczał w nocy az mie brało Kuba spał ze mna bo mój M w delegacji a wczoraj wieczorem myślalam ze dzieci :angry::crazy:bo juz nie miałam siły zamiast mi pomóc to oni jeszcze na przekur :wściekła/y:
Dzis miałam iść do nich do szkoły na wigilie ale pada i nie ide nie bede ciągneła przecież Kube i Bartka w deszcz. Ale ja mam dzis dzień zły jeszcze przesyłka nie idzie z mp4 facet sie nie odzwywa komentarze negatywne rosna mu jak grzyby po deszczu:crazy:

Dobra uciekam nie bede Wam tu smęcic

reklama
Ania31 pewnie się nie wyrabia, moja koleżanka zamówiła klocki lego, facet miał praktycznie same pozytywy a po 31 listopada (kiedy m.in. ona kupiła), posypały się negatywy - ona 300 stówy wywaliła :( myślę, że dojdzie, tylko może po świętach...
Kaskax25 po cichutku gratuluję a możet tak.... bliźniaki? :) dbaj o siebie! może ktoś mógłby ci pomóc przy Mateuszu, żeby cię odciążyć???
Zytka u nas też często są złe nocki, dzisiaj w nocy po półgodzinnej awanturze, płaczach, rozpaczliwych spojrzeniach i robieniu mostków się poddaliśmy.. i dzidzio dostał butlę. dopóki karmiłam piersią w nocy, myślałam, że przestanie się budzić, jak na noc dostanie mleko z kleikiem, ale to nie wpłynęło

Ostatnia edycja:
witam u nas snieg z deszczem :dry:
syneczki - i jak nocka :confused:
ania31 - poczekaj jeszcze napewno bedzie :tak:
kaska - ojejku no to gartulacje :-D kochana odpoczywaj ile tylko sie da ... ale fajnie i zycze Wam dziewczynki :tak:

Gosia fajno ze bedziesz z nami:-)

Rekinasia tu dokladnie ta sama sytuacja jeszcze nie odbiera telefonów ani mejli nie czyta a na statusie przesyłki od tygodnia to samo NIE WYSŁANO:wściekła/y:mam nadzieje ze moi chłopcy zrozumieja wiem ze bedzie im przykro ale co ja mogę:-(
Patrysia mam nadzieje ze dojda jednak

a ja od wczoraj zakładam Bartkowi kapcie na nogi:-Dwiecie co chodzi jak czapla tak wysoko nogi zadziera trzyma sie stołu pufki czy co tam ma pod ręka i nogi do góry fajnie to wyglada:-D

Paczka przyszła juz czyli chlopcy dostana prezenty:):):) hura

Ostatnia edycja:
przyszlirodzice i to jak sie uciesza ja skakałam z radości jak dziecko ze sa ze zdażyly przyjsc:zawstydzona/y: a mowa oni:-)ale niestety bede wredna matka i nie powiem im nic potrzymam ich w niepewnosci do wigili no cóż za wczorajsze zachowanie jakas kara musi byc moze to i nie pedagogiczne podejscie ale cóż:baffled:

Gosia wyjście z moim tatą też odpada wyjątkowo ostatnio był w domu a tak cały czas pracuje, nawet gdy ma urlop wzywają go do firmy i w taki oto sposób ałymi dniami jestem sama z moimi dwoma rozrabiakami.

Ania i całę szczęście po kłopocie. W zeszłym roku zamówiliśmy Oliwierkowi samochód na akumulator z allegro był początek grudnia a facet po 2 tygodniach raczył oddzwonić ze paczka dojdzie po swiętach ze przeprasza i wogóle. Jak takiemu prawie dwulatkowi wytłumaczysz ten fakt? trzeba było kupić coś innego a w połowie stycznia miał taką jak by drugą gwiazkę :-p co bardzo mu się podobało ;-)

patrysia noc przespana obudził się 8.45 :happy: Dziś przetrzymałam go troszke i położyłąm spać o 14.30 narazie śpi godzinkę i oby trwało to jak najdłużej a na nocke pójzie miejmy nadzieje normalnie. A co się musiałam naszaleć z nim żeby mi o tej 11-12 nie usnął jak dotąd ehhh na głowie stawałam a Oliwierek się śmiał że zwariowałam chodził za mną i mówił mama fit fit mama fit fit :-):-D

kaskax25 mam nadzieję po naszyh wypowiedziasz patrzysz już na całą sprawę z jaśniejszej strony. Skoro my wiemy że będzie wszystko dobrze to tak wałśnie będzie nie dziewzyny? :-)

Kolejne moje dziecko rozwija się innymi etapami niż inne dzieci tzn podobnie jak starszy Amadeo od 3 dni raczkuje zapomniałam wam powiedzieć wcześniej. Jak tylko stwiedził ze nadszedł czas na samodzielne chodzenie przypomniało mu sie o raczkowaniu. No i mamy mieszankę jak się zmęczy raczkowaniem wypoczywa chodząc i ciekawe po kim to mają?? :confused:

Rekinasia blizniaki??? Boze ja nawet jednego nie planowalam:szok:Syneczki niestety nastroj mi sie tak szybko nie poprawi, bo jestem przerazona ta sytuacja. Jest dla mnie strasznym zaskoczeniem, niem wiem jak sobie poradze. Taki duzy rozstrzal 7lat roznicy a tu naraz...
Powiedzialam dzis mamie, nawet sie ucieszyla ma nadzieje na wnuczke:tak::nerd:
Plamic przestalam jest nadzieja, bo jak juz jest to niech bedzie wszystko ok.
Maz nie jest zachwycony. Nawet nie mam przed kim sie wygadac. Pozostajecie mi wy. Po swietach bede musiala pojsc do gina pewnie prywatnie bo inaczej sie nie da dostac u nas. Tak sobie obliczylam na sierpien, zagladalam jest juz watek. Chyba bede musiala tam zajrzec ale z wami sie tez nie rozstane. Trzymajcie kciuki za nas:nerd:
I wazna rzecz Mati dzis zrobil samodzielnie kilka kroczkow.

reklama
Ania 31 - no widzisz! Super, że doszła przed gwiazdką:-)
kaskax25 - trzymaj się kochana i nie opuszczaj nas:tak: Gratulacje dla Matiego! Mój Jaś też zaczyna się "puszczać":-D. Mąż na pewno tak jak Ty jest na razie zaskoczony i przerażony ale nie martw się przejdzie mu:tak: Trzymam mocno za Was kciuki!
Mysza - wracaj do nas z regionalnego bo my tu tęsknimy:tak:...pamiętasz kiedyś obiecałaś, że nie uciekniesz;-)

Do góry