reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia wiesz do jakiego doszłam wniosku, ze nawet to i dobrze ze nasze dzieciaczki nie maja zebow bo w przypadku amelki to juz by je stracila tak chce wszedzie chodzic i nie patrzy gdzie wchodzi w sciany lapie sie wszystkiego ahhh tam mala moja:) A jaka z niej papuga czy wasze dzieciackzi tez was przedrzezniaja i papuguja wszystko zwlaszcza kaszel hihih bo to Amelce najlepeij wychodzi:)

reklama
Zytka, nie na Fali tylko w Stacji Nowa Gdynia. Naprawdę polecam, jest dużo taniej niż na fali, woda ma super temperaturę, jest ozonowana (odbywają się w niej zajęcia z pływania dla niemowlaków), o odpowiedniej głębokości.

Anna_ajra, biedny Michałek. Domyślam się jak ci teraz ciężko jest, znieść widok płączącego dzieciaczka jest trudno. Oby mu się polepszyło.

Nam za to wróciło uczulenie. Olek non stop ma czerwone poliki, 2 dni temu nawet Wiktora obsypało. Najgorsze jak tu dojść od czego skoro chłopaki właściwie wszystko już od jakiegoś czasu jedzą :confused:

kropecka u nas czerwone pultyny od jajek i od pomaranczy, ktorych jeszcze nie powinien niby jesc ale je uwielbia.:tak:

dawna cloe fajnie zabrzmiało:-);-)przyjdzie czas i nasze beda dreptały

anna ajra biedny Michałek wiem jak musił sie nacierpieć kubie ostatnio tez nie chciał leciec miał pobierane z drugiej rączki a płaczu i ma 4 latka a co dopiero taki maluch. Duże buziaki od ciotki forumki:-)

U mnie Bartek też je z nami wszystko no moze prawie wszystko bo nie dawałm mu jeszcze mandarynek. Ten to ma apetyt je wiecej od Kubya za jajami az przepada najlepsze smażone na paże uwielbia je zreszta czego on nie lubi:dry:nie ma takiej rzeczy:-D

Witajcie kumoszki :-) (miało zabrzmieć pieszczotliwie)
Madi uparciuch jeden nie chce dziś wogóle spać. Wziełam maluch na spacer, pieszy spacer jeden za jedną rączkę z drugiej strony drugi. Po powreocie padł, ale Oli:wściekła/y::wściekła/y: a Madulek buszuje z czerwonymi oczkami, zatacza się ale nie w głowie mu spanie:angry::wściekła/y:

Właśnie zdałam sobie sprawę że jeszcze nie wystarczająco mi ufacie, żebym mogła dołączyć do tej elity vipowskiej mającej udział w zamkniętym :-( trudno będę namiętnie was bombardowała kolejnymi moimi postami i kieeeedyś myślę że mnie pokochacie bezgranicznie i zaufacie :-D:-);-):tak:

kropecka Amadeuszek ma uczulenie na banana wystarczy że zje kęska i juz cała buzia czerwona...

kaskax25 od nas również wszystkiego najjjj i gratulacje dla Mateuszka nie mialam kiedy zajrzeć i wyszło że ostatnia spóźnialska jestem :-p

anna_ajra ehhh najgorszy widok dla mamy to płacz dziecka gdy krzywda mu sie dzieje. Amadeuszek od swojego urodzenia kłuty był już mase raz najpierw grypa jelitowa i antybiotyk przez 2 tygodnie 2x dziennie.:wściekła/y::-( Mało tego raz w główkę wenflon na drugi dzień w rączke w następny w nóżkę.:angry: Też miał problem ze zbyd dużą krzepliwością i wenflon sie zatykał ale z powodu ogromnej temperatury.:wściekła/y: Po tej grypie dostał tę paskudną anemie:angry::wściekła/y::crazy: i początkowo co miesiąc a teraz juz co 3 miesiące badania kontrolne. Nerwowo już nie mogłam wytrzymać z jednej strony wysyłałam męża ale po chwili się odmyślałam bo kto ma tulić małego po takim przeżyciu jak nie ja skoro jest taki przywiązany do mnie? Musisz być silna dzieci szybko zapominają:-)

witam
dzis byla dzien masakryczny - maz zadzwonil do mnie przed 6 (poszedl do pracy) ze jednak wraca do domu i pojedzie ze mna do Rybnika do Centrum pozalatwiac sprawy... wiec przyszedl poszlismy jeszcze spac do 8.
pojechalismy przede wszystkim oddac papiery na zasilek rodzinny bo nie ma kasy :dry: a tam okazalo sie ze mnie brakuje dokumentow z PUP mezowi z Zakladu Pracy - bo zmienil i wogole - masakra tzrebabylo jechac to zalatwiac a ze bylismy niedaleko mieszkaniowki poszlismy tam po wniosek o mieszkanie i co sie okazalo one akurat mialy przerwe i sie pozamykaly :wściekła/y: wiec pojechalismy, po drodze mijalismy tesco wiec moj mowi ze kupimy tylko pare rzeczy no i skonczylo sie na zakupach pelna para - kasy nie ma ... jeszcze mam 3 raty nie zaplacone :szok::baffled::no:

Gosia78
- zdrowka dla Piotrusia :tak: moj maly zasnal wczoraj tak samo :tak:
zytka - na nas zawsze mozesz liczyc :tak::-)ja to ostatnio zasiadlam do czytania czaso z przed ciazy ... to bylo fajne... :tak:
Ania31 - dojda dojda - niebawem :tak:
anna ajra - wspolczuje ... ja mam isc jutro ale pojde chyba w srode ... :tak: oby nastepnym razem bylo bez klopotow :tak:

buziaaaaaaam wszystkie :-D

Ania31 swietne!!!:-D:-D:-DPatrysia tak to jest z swietami, kasy wyda sie tyle ze szok, ale co tam sa tylko raz w roku:wściekła/y::-)Dziekujemy jeszcze raz wszystkim dziewczynom za zyczenia i pamiec:-):-):-)

reklama
kaskax- ja również życzę wszystkiego naj Mateuszkowi:-D, kurcze jeszcze chwila i roczek:szok:.
Ania- super:-D
anna_ajra- biedny maluszek:-(, tyle się musi nacierpieć
patrysia- ja aż się boję poniedziałku bo ide wówczs na zakupy przedświąteczne, a jutro jadę zamówić ciasto i tak ta kasa ucieka:no:
syneczki- spał malutki?
Co robicie kobiety na święta do jedzonka? W Wigilie wiadomo karp, barszczyk,uszka,kapusta ale co z pozostałymi dniami? W tym roku postanowiliśmy spędzać święta w domku ,bez gości i bez wyjść więc musze sama coś przygotować. Już zaplanowałam dwa rodzaje śledzi(kolacje), zupe z cukini ale co na drugie? Myślicie ,że mogą być gołąbki? Już sama nie wiem:baffled:

Do góry