reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

NA SZCZESCIE MIALAM TYLKO KILKA SZKLANYCH BOMBEK:) WIEC TERAZ BEDA MUAIAL DOKUPIC JESZCZE PARE CZERWONYCH BO TAKIE WLASNEI BYLY SZKLANE I DZIS NA NOWO UBIERAMY :angry:

reklama
Dzin dybry.Jakos nie mialam weny w weekend, sprzatanie ,zakupy ,dzieci i jakos tak zeszło.Ale poczytałam co u Was :biggrin2: Moje dziewczynki zdrowe na szczescie.Nie mialysmy anemii i w ogole jakoś odpukac nie jest zle.Moja starsza ksiezniczka to mało kiedy była na cos chora.Jak zaczeła przedszkole to wtedy sie troszke zaczeło,ale tez nie bylo zle w sumie :blink:Malenstwo moje jest przekochane i czasem nawet umie sie sama zabawic w kojcu:confused: no przeciez ja tez musze cos w koncu zrobic- rozumie mamusie:-D Starsza odlicza dni do wigilii;-)
Szkoda,ze ja nie pamietam niejakiej AA:confused: bo jak mi ktos zajdzie za skore to....:angry: nie bylo jej łatwo:cool2: cloe a atmosfera jest ok:-D Czasem slodziasko fakt,ale jakos lukier sie nie leje jeszcze:-D;-) kropecka to moze i ja podnie złoze ;-) a jesli o basen chodzi to Martyska mogłaby bywac codzien:-D Juz od maluszka tak miała.Natomiast Niki nie była jeszcze:zawstydzona/y: jakoś tak ... nie wiem sama...planowalismy wybrac sie wszyscy ,ale zawsze cos .. i stawalo na tym,ze Misia jechała z tata tylko:tak: Ale mam nadzieje to nadrobic wkrótce:dry: Bo Niki w wanience to jak rybka:tak: I zastanawiam sie jak zareagowałaby na basen i taka duuuuuuzą wode:-Dprzyszlirodzice szczescie w nieszczesciu ;-) Dobrze,ze malutkiej nie bylo w poblizu:tak: A bombki to tylko bombki i zrob tak jak Kluska79 i plastikowe zakup:tak: A Ty Kluseczko masz racje co do róznicy wieku miedzy naszymi dziecmi:dry: Nie jest to najlepsza z mozliwych:confused:No ale coz...trza jakoś to pociagnąc dalej;-)Syneczki2 ja naleze do tych które zastanawiały sie co robisz ze Amadi ma taka slicza cere:confused: teraz juz wiem- babcia dała:-D
partysia, kaskax25, Ania31,Rekinasia pozdrawiam cieplutko:tak: Myyszaaa Ty to zajefajna jestes:-D Wpadniesz na moment, skrobniesz zdanie i znikasz:-D Ale to fajne takie:-D
Udanego dnia kobitki;-)

witam
wlasnie siedze u mamy bo moj m mial na rano, potem pojdziemy z Sewkiem po niego do pracy, na spacerek, obiadek i chlopcy pojda spac :-D

margaritta - heh no panna AA byla niesamowita :dry:
kaska - czekam na odpowiedni moment ;-) nie chce miec dziecka drugiego poki mieszkamy u tesciowej wiec planujemy dopiero na swoim :tak: a najwieksza roznice pomiedzy jednym a drugim chcialam miec 3 lata to juz tak max :tak:;-)
rekinasia - no przy raczkowaniu i zabkach to nieuniknione :tak: niestety :dry: a co do anemii Sewcio ma ja od 3 miesiaca - po 17 mam isc z nim na morfologie i zelazo w surowicy zeby zobaczyc czy jest nadal czy moze zanika ale jak bylam kiedys u lekarza bo Sewcio byl troche przeziebiony lekarz powiedzial ze on cos bladziutki jest i chcialby zebym zrobila mu badania bo powiedzial ze podejrzewa anemie i tylko tyle powiedzial - mnie to dziwilo bo nie wygladal mi na anemie - czasem tego nie widac ale wyniki na to wskazuja nie wiem jak to jest - ale w razie czego to mozesz prosic swojego lekarza o skierowanie na morfologie zelazo w surowicy i mocz a potem z wynikami isc do niego - powie Ci czy masz sie czym martwic czy tez nie :tak:
przyszlirodzice - no to Ci choinka :tak: dobrze ze w nocy :tak:
cloe - hehe panna AA to byl przeboj jakich malo na tym swiecie ale my lubimy slodkosci hahhaha :-D
kluska - :-D

pozdrawiam Was slodziutko :-D hihihi

Wiecie jak zżera mnie ciekawość co to było z ową panną AA o której mówicie? uchylcie choćby minimalnie rąbka tajemnicy koleżance :-p jeszcze spać w nocy nie będe mogła i co...:-p:happy2:

Pani AA wszczela dyskusje na temat chodzikow. Wspaniala, madra pani prawnik zmieszala z blotem kilka z nas, niemadrych, zacofanych mam ktore okazjonalnie uzywaja takiego zla jak chodzik:szok:Ot i cala historia.

Wiecie co....właśnie zdałam sobie sprawe że nie nadaje sie na prawnika...ehhh:szok::no::-( no przecież jestem na 5tym roku a nie mam tak bogatego słownictwa jak ta Pani prof.dr.habilitowana a raczej rehabilitowana. Co za cios w samo serce. Będę musiała iśc do niej na jakieś korepetycje, chyba jakaś zacofana jestem...
Jej córka to ma szczęście że mamusia taka mądra, nie czyni tego zła i nie wkłada ją do chodzika...no bo ja głupia i pusta tak robie i będę miała niedorozwinięte ruchowo i pewnie emocjonalnie dziecię. No ale co zrobic jak sie nie dorasta do jej poziomu...ehhh konkludując czy nie konkludując jak by to powiedziała owa uczona inteligentna ide położyć moje biedne pokrzywdzone od chodzika dziecie spać
Pozdrowionka dla wszystkich zmieszanych z błotem i nie tylko :-D:-)

reklama
Do góry