kaskax25
mama wspaniałej trójki
Margaritta to bylby super pomysl. Zebrac sie tak wszystkie na pogaduchy a wkolo nasze maluchyAlez by bylo porownywanie10msc gratulacje u nas tez niedlugo.;-)Syneczki tylko ze to wlasnie po Kubie dwa razy poronilam, takze raczej ciaza nic tu nie pomogla, co ma byc to bedzie bez testu czy z testemanna_ajra to faktycznie troche niepokojace zrob te usg dla swietego spokoju najlepiej gdzies w porzadnym prywatnym gabinecieJak twoja mama?dawna cloe no wlasnie ja tez sobie trojki nie wyobrazam przy tych dwoch rozrabiakach, ach moze jeszcze sie @pokaze;-)A jak humor bo u mnie tez bardzo kiepskiGosia78 Mateusz tez dobrze sobie radzi z jedzeniem podczas zabkowania, nawet woli stale pokarmy tak sie mocno wtedy wgryza. Moze chlodny jogurcik by pomogl? Malemu pomaga. Tez dolna jedynka nie mogla mu sie wyrznac ale jak juz sie przebila to od razu byl taki dosc duzy. Kupilam tez zel dentinox widac ze mu pomaga.Patrysiu na co czekam sama nie wiem jeszcze mam nadzieje ze samo sie wyjasni. Moze to jednak jakies zaburzenia hormonalne, choc z drugiej stronyostatnio zle sie czuje, nie mam apetytu no i nie smakuja mi slodycze tak jak z Kuba i z Malym. Juz glowe mam za mala a jak zrobie ten glupi test to juz bedzie wiadomo, a niestety nie bede zachwycona, to po prostu za szybko. Najsmieszniejsze by bylo to ze w torebce mam kupione 2 op tabletek anty. Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni jednak na nie. ;-)Moniamonis i co tam u ciebie bo w koncu przyjdzie nam nowe forum razem zalozyc bo mi sie spoznia tez kolo poltora tyg, zawsze mialam nieregularne