reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kaskax25 jestem w tej samej sytuacji co ty (tyle, że mi @ spóźnia się 1,5 tgodnia) i też boję się zrobić test ! Chyba byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe, że usało się nam za pierwszym razem, może wyślę dzisiaj m po test:tak:.

reklama
moniamonis tylko ty jestes w tej sytuacji ze bedziesz sie cieszyc ja niestety nie bardzo:no:Znow przechodzic przez ten strach ze cos sie stanie. Ale test boje sie zrobic jeszcze do niedzieli zaczekam jesli nic to wtedy zrobie:tak:

Witam sie
My bylismy dzis na kontroli wszystko ok ale nie potrzebnie dostał drugi raz antybiotyk:crazy:ten daje sie przez 3 dni a okres działania wynosi 10 dni to pytam sie czy lekarz który mi przepisywał drugi raz to nie wiedział kurcze sami powinni sie dokształcać jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bartolini śpi w nocy tez mam luzik spi mi od 21.30 do 6.30 takze idzie sie wyspać :-)
Chodzi coraz wiecej za raczke niż na czworakach a ile radości przy tym sam nie bardzo chce widac ze sie boi mój mały cykor:blink:

Ania31-tak już jest z lekarzami niestety:crazy:, ja staram się nie podawać antybiotyków, tzn. jak lekarz przepisze to podaje ale pytam go kilka razy czy bez tego się nie obejdzie i czasami rezygnuje z przepisania i zaleca coś innego. Tylko,że Piotrek mi nie choruje ,ostatnio u lekarz byliśmy 2 lata temu.
kaskax, moniamonis- no szalejecie dziewczyny, mnie mąż od ok 2 miesięcy straszy córeczką:-p, jak się trafi to ok, ale chyba specjalnych starań zaczynała nie będe.

Moniamonis i jak odwazylas sie? ;-)Kluska 79 przylacz sie zapraszamy:tak::-)Ania 31 ale ty masz dobrze i co cala noc bez jedzenia ci przesypia? Bo u nas wlasnie w nocy maly nadrabia, w dzien nie ma czasu:wściekła/y:przyszlirodzice gratuluje postepow ani sie obejrzymy a bedziemy mieli kolejnego tuptaka:-)syneczki moj starszy wcale nie raczkowal jezdzil na tylku i tez od razu chodzil:-)Patrysia gdzie te wasze zebolki?:-D Lileczka biedny Oskarek az trzy naraz?! To sie biedak nacierpi.:szok:Margaritta gdybym wiedziala ze bedzie cora?!:-DMateusz sie przeziebil ma katar mam nadzieje ze sie jakos wylize. Jak bede cos wiedziala to napisze narazie wole sie poludzic ze sie nic nie dzieje.:tak:
Pozdrawiamy

no ciekawe dziewczyny... ja miałam schizy o ciąży jak Olek miał 4 miesiące. Na szczęście nie byłam w ciąży.

Wstawiam jeszcze 2 filmiki z dzieciakami

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=qKifZt7CkpE]YouTube - dzieci_kapiel.avi[/ame]

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=e6bNFjE9EHk]YouTube - dzieci_biegaja.avi[/ame]

Cześć dziewczyny!
Ja dzisiaj ze smutnymi wiadomościami...:sad: Rano o 6 zabrało moją mamę pogotowie.:surprised: Zasłabła w łazience na tyle, że nie mogła wrócić do łóżka. Tato zadzwonił na 112 i zdecydowali, że musi jechać z nimi.:no:
Od razu po pracy byłam ją odwiedzić. Niby wszystko dobrze, ale leży pod tlenem i moim zdaniem nie za dobrze wygląda... och...:hmm: Mam nadzieję, że dowiedzą się, co było powodem...
No i jak to w życiu bywa... nie może być za dobrze...:dry:
Michaś znów zwracał!:szok::wściekła/y::no: W poniedziałek - samą śliną! Ja już nie wiem... niania mówi, że to nie normalne i żebym zmieniła lekarza...:eek:
Wyniki moczu wyszły dobre. Jutro pojadę do lekarki i poproszę o dalsze badania... może USG?:confused: Może Wy (doświadczone kobiety:wink:) mi doradzicie...?:confused: Bardzo proszę o Wasze przemyślenia/wskazówki.

patrysia - jak Serwcio dzisiaj? Dzięki!
Lolka777 - :-)
Kluska79
- ale fajne autko...:-D mój mąż jest fanem motoryzacyjnym i interesuje się rajdami (i temu podobne), także mamy wiele wspólnego.:wink:
Wszystkiego najlepszego dla Dominika! 100 lat i mnóstwo uścisków ode mnie!:-D
Co do zrzucania zbędnych kilogramów, to i u mnie ciężka sprawa...:dry:Już trzeci miesiąc chodzę na aerobik ze stepem i efektów jakoś brak...:baffled:
Co do prezentu, to naprawdę nie wiem ... Też mam ten problem:rolleyes2:. Jestem tylko ciekawa kto bardziej z tej rami się bardziej ucieszy...?:-p
Jak tam Dominik się ma?
cloe - no to ładnie... akurat na BB... Ale Twoja córeczka cwana...
Ania31 - przytulam Cię mocno! Głowa do góry!:happy:
Margaritta - śliczne to z tym aniołem "mama". Dzięki!:-)
przyszlirodzice - :-)
ladna.ex.panna - aqua-aerobik brzmi nieźle... ale widocznie tylko brzmi. :-D
Mój mąż już nie może się doczekać pierwszego "tata".:yes:
moniamonis - jak było ostatecznie w Krakowie?
Syneczki2 - gratuluję pierwszy kroków i dużo zdrówka życzę!;-)
Fajna ta stronka MamaczyTata.pl
Mysza - jak tam Mikuś... odpoczywa po Mikołajkach?:-D Wszystkiego najlepszego dla naszego najmłodszego. Ściskam Was mocno!
Jak to Mysza na regionalnym forum siedzisz...???:szok: Dlaczego???:confused::confused::confused::wink::-D
Zytka - mój Michaś też chodził spać po kąpieli około 19, ale ostatnio się wiele zmieniło i zasypia przed 21! Uff... :sorry:
Kiedy jedziecie na Śląsk?:confused: -pewnie na święta...?:-D
Kupiliście fotelik?:confused::confused::confused:
Gosia 78 - no proszę... już pierwsza(-e) choinka jest! Dawaj fotkę!:-D
kropecka - świetnym towarzystwem są Wiktor i Olek dla siebie:yes: - to widać! Super chłopaki!:-D
kaskax25 - widziała informacje o tej kobiecie we wiadomościach... nieźle, 70lat i ciąża in-vitro...:huh:
A jak tam okres???:confused:
lileczka - fajnie, że dałaś znać!:happy: Tak to już niestety jest z ząbkowaniem...:hmm: wyszły już te trzy nowe ząbki?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

reklama
Witamy sie i my
A u nas cisza i spokój dzieci na szczęscie ok

kaskax mój pije na noc bebiko z kleikiem gryczano - ryżowym i po tym mi spi tak ładnie w nocy nie wiem czy bardziej sycące jest ale małemu bardzo smakuje a ja sie wysypiam:tak:
anna-ajra duzo zdrówka dla mamy wszystko bedzie dobrze;-)trzymaj sie a z Michasiem nie wiem moje nie miały tak może rzeczywiście zmień lekarza idz na konsultacje do innego
kropecka a chłopcy po prostu świetni Olek jak slicznie chodzi łapki w góre i idzie cudo kiedy mój zacznie tuptać:tak:

Do góry